Tekrar seks yapıcaz ona süprizlerim de var ve dün akşam onu baya azdırdımm amacım sadece seks değil bana karşı hisleri olsun başka kıza ihtiyaç duymasın istiyorum tavsiyesi olan

Tekrar seks yapıcaz ona süprizlerim de var ve dün akşam onu baya azdırdımm amacım sadece seks değil bana karşı hisleri olsun başka kıza ihtiyaç duymasın istiyorum tavsiyesi olan

Vücudunla dişiliğinle değil de kişiliğinle vazgeçilmezi olmanı tavsiye ederim. O zaman sana olan arzusu da düşüncesi de benzersiz olur. Hem biz erkekler de sizleri seks objesi olarak görmemiş oluruz. Sonra erkekler neden bizleri seks objesi olarak görüyor diyorsunuz.
Ama kişiliğimi sevmiyor sanırım
O zaman ona bir kadın vücudunun tüm güzelliklerini yaşat ki aklı yerinden oynasın. 😊
Aynen o şekilde etki bırakıcamm
Ve işe yarıyo geçen aglamıştım ağlama gözyaşlarını sil dedi ilk kez umursadı
Öküz değilse tabii ki umursamalı ama. Bu arada kişiliğinle vazgeçilmez ol filan derken takılarak söyledim. Ciddiye alıp ters cevap vermediğin için teşekkür ederim. Aranızdaki cinsellik ne seviyede bilemem ama olan cinsellik üzerine bir kaç tık bir şeyler koyarak vazgeçilmez olabilirsin. Bir de benim gibi kedi sever bir erkek olarak kedi sever bir kızı bulduğuna sevinirse sırf mırnavlar aranızda vazgeçilmezlik yapar.
Cinsellik üzerine ne koyabilirim mesala ugrasıyorum ama
Arkadaşım, uzun bir konu. Detaylandırılması gereken bir şey. Sana şunu yap desem belki bu dediğimi çok önceden yapmışsınızdır. Aranızdakileri yaşadıklarınızı bilmeden bir erkek olarak bir erkeğin nelerden hoşlanacağını söylemem yanlış olur. Fırsatçılık sanma da istersen özelden konuşuruz, belki işe yarar şeyler söylemiş olurum ve delirterek bağlarsın belki de boş konuşmuş olurum. :D
Olur
Blowjob ve seks oyuncakları. Lakin bir yoruma cevapta kişiliğini sevmiyor demişsin , ugrasma bence. Sizin kadar bizde numara yapmakta iyiyiz , seninle sürekli sevişmek için en büyük aşık rolü bile oynayabilir
Ugrasıcam sonuna kadar sevdiğim kişiyi elde edene kadar sevgilim olana kadar pes etmicemm
Seni sevmeyip kullandiktan sonra sevgilin olsa ne oluuuurrrr olmasa ne olur. Sen bilirsin hayatta senin vücudunda
Bak bak köpek yapmaya çaşışıyo adamı başkasından aldıgın tavsiyeylr ona karşı sadece rol yaparsın ve bunu anlicak o da :)) içinden gelmeyen bişeyi yapıcaksın sahtesin aşko
Onu kazanıcaksam her yolu denerim canım 😘
Sahtelikle kazanmaya çalışman çok cringe ama ve o kazanmaya kazanma mı diceksin şimdi vicdanın rahat olcak mı
Evet
Brynin yumurta akı kıvamına gelmiş aşko senin öpüyorum 😘👋
Cevap
9Cevap
Erkek ya dominant olur ya da itaatkar bunu öğren ona göre rolünü seç. Bu onu fazla etkiler.
O dominant
Kucakta ol.. hakimiyetin sende oluşu erkeğine istekli olduğunu hissettir
Hep kucagında oluyorum zatenn
Evet bir bakışı varki öyleyken anlatamam yaniii 😍😍
😍😍
Ona psikolojik olarak güçlü olduğunu hissettir, hem yatakta hem de normal hayatta.
ben olsam hergün yapardım aşıksa gözü senden başkasını görmez
Hayret sonunda nasıl kabul etti?
Hangi yöntemi denedin
Geçen buluşmada öyle zevk verdim kii
O da beni istiyoo 😍
Senden kaçıyordu en son.. eve çağırdın tek kalırsın demişti
Ne oldu da fikri değişti
Aynen onu nude resim le seks için dedim ikna ettim
Aşk yok diye söz verdim son buluşmamız olur diyerek kabule etti
Hatırlıyor musun bu yöntemleri biri sana söyledi.. sen de beni kabul ederse sana nude atacağım söz dedin
Ama öyle zevk verdim ki o gün bundan sonra askere gidene kadar hep yaparız hatta asker dönüşü bile dedi
Aşk yok diye söz ver demeni de o istedi :)
Taktiği engellediğin kişiden aldın
Kim
Bu benim fake hesap.. Captainpricexs gerçek hesabım
Kaldırdım engeli
Geliyorum o hesaptan
Yalancı kandırdın beni..
Neden
Fotoğraf atmadın
O zaman ben de beddua ederim. Çocuk seni yine terk etsin diye
Hisleri olmadan mı seks yapıyor
Varsa bile saklıyor sanırım bende saklıyorum
Geçecek eminimmm
Taktik maktik yok. Bam bam. 😏
ögrenince bana da söylersin tsk
Kendini tekrar etme
Uzun sürmesi
Cimciklee
O çocuk sana bakmazz
Neden bakıyo ama
Bırakmaması için ugrasıcam işte
Bana değer vermeye başladı bile
Geçen buluşamadık bazı sebeplerden gitmek zorunda kaldı bende çok ağladım o da ağlama üzülme buluşucaz haberleşicez gözyaşlarını sil üzülme dedi
Hayır daha iyiyim emin ol
Bana benziyo
Atamam
Evett
Benim için evett
Gözleri zaafımmm 😍
Bakışlarıı 😍😍
Kokusuu
O da benim kokumu seviyoo
Ama o hissi varsa bile belli etmiyo
Fiziğim iyi begeniyo
İlkte yoktu ama şimdi var gibi sanki çünkü daha samimi bana karşı