+1 yıl- Evet, yapılır: Olasılık olarak bakılırsa, yapılmasına yapılır da yapılır mı?
Örneğin; regl dönemindeysek, gebelik durumumuz seksten uzak durmamızı gerektiriyorsa, yakında doğum yapacaksak ya da o gün, doğum yapacaksak/yapmışsak, biz ya da eşimiz iş gezisindeysek, kısa bir süre önce bir yakınımız ölmüşse ya da önemli bir sağlık sorunu ortaya çıkmışsa, temel gereksinimlerimizi karşılamakta bile güçlük çekecek kadar geçim derdine düşmüşsek... Yine de, seks yapılır mı - yapılmalı mı?
- Tutku her gün artar: Tutkusu kaçıyorsa, işe değil - kişiye bakmalı.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSevgilimle bir ay aynı evde kalma şansımız olmuştu. Her gün yapınca evet yine çok zevkli yine çok güzel ama şimdi araya bir buçuk ay girdi mesela bir buçuk aydır görüşemiyoruz ve artık daha da hırslı ve arzuluyuz. Yapacak daha farklı şeyler buluyoruz birbirimizi azdırıyoruz. Araya biraz mesafe girmesi daha sağlıklı ve o ateşin hep yanmasını sağlar bence.
20 Yorumla
+1 yılHer gün olması işin keyfini azaltır, biraz özlemek daha heyecan verici olur. Her şey dozunda güzel
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler bitanem 🌸
- +1 yıl
Rica ederim🌺
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapılabilir ama aynı duyguyu vermez bence. Aralıklarla olması iki taraf için de daha iyi olabilir.
-Bir dost- 🤥
11 Yorumla- +1 yıl
Burunlumm💛😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıl2-3 gün mola vermek iyidir papaz her gün pilav yemez
40 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir süre sonra sıkar.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Hergün papaz pilavı yenmez. Bir dolu bir boş mantığıyla gitmek daha keyifli olur.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet yapılır
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılİsteğin zamanı olmaz. Her gün de yapılabilir, bir gün içinde defalarca da, ayda 1 kez de. Bu iki tarafın istek durumuna ve birbirlerine olan arzularına bağlı. Sadece vanilla olursa evet sıkıcı olabilir ancak fanteziler olduğu sürece her gün olması gayet normal.
10 Yorumla
+1 yılYapılır tutkuya da bir şey olmaz zira bunu canlı tutmak çiftlerin elindedir.
20 Yorumlaben universitedeyken iki tane ciktigim cocuk vardi. tabiki birbirlerini bilmiyorlardi. Nerde ise haftanin her gunu ikisi ile birlikte oluyordum. Evet yapilabiliyormus. Kadin icin pek problem yok.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılseks güzel şey ve düzenli seks vücud için sağlıklı, karşılıklı istek varsa hergün seks yapılır, bunun yanında düzenli sporda çok önemli ama normal insan fazla güç enerji olmadığı için hergün yapamayabilir,
10 Yorumla
+1 yılÇok uzun süreler seks yapmadığım zamanlar oldu (3 sene,2 sene) her gün m as t... sadece eskortlarla ücretli seksler yaptım. sekse kadınlara düşkünlüğüm zaten her zaman vardı daha çok arttı. her gün seks yapmak isterim
12 Yorumla- +1 yıl
Seks yapmadığım zamanlar hiç yapmadım eskortlarlada
- +1 yıl
Her gün seks yapmak İstesemde, çıkan fırsatlarla ilgilenmiyorum
+1 yılyapılır yapıyoruz diyenlerin bir çoğu evli değildirler , öyle bir dünya yok kardeşim bir süre belki yaparda ondan sonra ayda bire kadar düşebilir :D
10 Yorumla
+1 yılÖnce her gün aç aç yapılır sonra haftada 4-6 gibi bir düzene oturur. Partnerlerin libidosu, yaşam enerjisi, stres ile bağlantıları ile yakından alakalı bir durum bu.
11 Yorumla- +1 yıl
Haaa tam belirtmemişim onu farkettim. Günde birkaç kere yaptığını farz aldım günde tek yapıyorsa rahatlıkla her gün yapar insan. Yeter ki bugün yorgunum yarın g. tum ağrıyor gibi ayaklar çekip soğutacak partneri olmasın insanın.
Adet madet mevzularınız olduğu için istense de her gün yapılamıyor.
O yüzden birden fazla karı şart, biri oyun dışıyken diğeriyle olmak adına elzem
10 Yorumlaİki tarafında istek durumuna bağlı hergunde yapılır, yeni başladılar günlük sayı dahada çok olabilir, bir birinize susamişliga bağlı sayı artar ya da azalır
10 Yorumla
+1 yılReda artık ne olur seks yap sende bizde kurtulalım bu ne ya aynı sorunun değişik versiyonlarını sorup duruyorsun😂😂
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeks yerine sevişmek olur ama 😄 hergün seks olsun die değil cok istediğin arzuladığında süper olur
10 Yorumla
+1 yılHergün yapmak bence o kadar iyi değil hem kalite düşer sonuçta fazla hormon birikmez hemde monotonlaşmaya başlayabilir
10 YorumlaBen hergün sabah akşam geve bile yapıyorum doymuyorum partner yetersiz olduğu için bi kaç kişi oluyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. ben günlük yapıyorum.
tutkusu kaçmaz. o partnerlerin birbirine olan davranış ve ilgisi ile alakalıdır.
cinselliğe bakış açısı ile alakalıdır.10 YorumlaSprem çeşmesi hayratı
10 Yorumla
+1 yılmeraba
bence evet yapılır bu kişiden kişiye gore değişir ama bence yapılır çünkü seks beni gerçek anlamda rahatlatıp yorgunluğumu alıyor10 YorumlaGünün rutin alışkanlığı gibi olmaması gerekiyor bence. Öyle olursa bir süre sonra heyecanı kalmaz diye düşünüyorum. Plansız, doğal bir şekilde gerçekleşmeli. Bugün yapmadık hadi yapalım der gibi yapılmamalı bence.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl4-5 ay hergun iki üç defa seks yaptık bir defada değil ama erkeğin gücüyle beslenmesiyle alakalı bir durum bu. Hiçte sıkılmadım
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılhormonlara ve kondisyona bağlı ama çalışan için gün içinde zor
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılher gun ayrı partner ıle tabii
aynı partner ıle 5 yıldan sonra haftada 1
10 Yorumla
+1 yılRenk katarak her gün yapılabilir. Ama standarta bağlanırsa sıkar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılHergün olması seksten çıkıp görev haline gelir iki günde bir iyidir bence
10 Yorumla
+1 yılNet yapılır hızlı olmamız gereken zamanlar gençlerrrrr
10 YorumlaYapılır kimileri için nasıl olsa 2 ila 5 dakikalık eylem
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Yapılabilir ama bazen 1 gün ara şart zaten regl ken 3-4 gün yapmıyor kadınlar
10 YorumlaKadın isterse neden olmasın, yoruluyorsa da destek amaçlı 2. bir sevgili yapılabilir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı.
+1 yılYapmak mesele değil mesele aynı tutkuyu aynı heyacanı sürdüre bilmek önemli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVeren kız bulursak, neden olmasın? Her gün şişme kadına çakıyorum zaten
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılPartnerim beni beslemesi lazim hergun vuruş garanti
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çok kötü oluyır. Eski eşimle bu sebepten dolayı boşandım
00 Yorumlatek eşliler için zor bir süre sonra istek azalır. çok eşli olarak da zor her gün nereden bulacaksın
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHer gün değil her annn yapılır ablacığımm💕💕😋
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHer gün seks yapmak bunaltır insanı.
20 Yorumla
+1 yılHer gün yapmak erkeği yorar güçsuz bırakır.
20 YorumlaYapılmaz tabiki makine mi bu hergun hergun
20 Yorumla
+1 yılYapılır kesinlikle. :D
10 YorumlaEtkileyici biriyse neden olmasın
10 Yorumla
+1 yılhergun seks yapılmaz bıkkınlık getirir
10 Yorumla
+1 yılDoya doya yapılır hem de
10 Yorumla
+1 yılYapılır. Bu iki tarafın da enerjisine bağlı
10 YorumlaYapılır. Yeterki istekli partner olsun
10 YorumlaÖyle bur kural yok
10 Yorumla
+1 yılHer gün seks yapılmalı partneri veya eşi olanlar
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. Yqpiyodum cok da guzel oluyordu
10 Yorumla
+1 yılYapan bir partner yok maalesef
10 YorumlaAnlamı kalmaz tadı kaçar
10 YorumlaOhooooo Her dakka bile yapılır 😂
10 YorumlaHayır , özlemek azmak lazim
10 Yorumla
+1 yılEvet yapılır günde 2-3 kere ideal bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılYapılır, ama bir yerden sonra sıkabilir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılYapılır ama şehvetli olmaz.
10 Yorumla
+1 yıldönem dönem yapıyorum
10 Yorumla
+1 yılYapılır bence neden yapılmasın
10 Yorumla
+1 yılYapılır ama çok etik değil
10 Yorumla
+1 yılyaılır ama tadı kacar
10 YorumlaBelli aureden sonra tutku şehvet kalmaz
10 Yorumla- Devamını Gör (30)
Detaylı bilgi