Sonuna kadar içinde kalmak zorunda değil ki bunu açıkla ona hemen hamile kalmak istemiyorum de böyleyken böyle bir yerden sonra içinden çıksın bir şekilde boşaltırsın yani
O buradaki insanların ayıbı hayır sana özel demiyorum çok görüyorum milletin beyni yanmış artık sevi*me* falan yazıyor sü*yen falan yazıyorlar sevişme sütyen vb böyle şeylerden korkmayın ya normal kelimeler iran olduk iyice
Sende korkmasan gizli yazmazdın. Kimse bişeyden korktuğu yok şikayet ediliyor ve sonunda hesap kapatılıyor benim yüksek hesabım birde çok şikayet geliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Bekleyeceksiniz mecbur ya da oral olabilir ya da anal
Balayında seks yapmayıverin, evlilik kazası der, ileride hatırladıkça güler geçersiniz :)
Zarar verebilme ihtimali olan bir şey kullanacağına komik bir anınız olarak kalsın bence :)
bizim de denk gelmişti. gelir geçer merak etme :D bişey yapamadan hoş olmamıştı tabi. sevişerek sürtünerek boşalırsınız
Bir kereden bişey olmaz kullanan yapacak bişey yok eşin anlayışlı ise bekler ya da yapacak bişiy yok 2 yol var ya ilaç ya da bekelemek
Tatil yapın seks şart mı yani bekleyin üç dört gün
Tatil yapcaz o zamana denk geliyor
Mecbur ilaç kullanıcaksın eşin iğrenmezse kullanmana da çok gerek yok açıkcası
Hamile kalma riski var o zamanda
Sonuna kadar içinde kalmak zorunda değil ki bunu açıkla ona hemen hamile kalmak istemiyorum de böyleyken böyle bir yerden sonra içinden çıksın bir şekilde boşaltırsın yani
adet günü yazmak ayıp değil regl yazmak ayıp değil bunlar ayıp kelimeler değil şöyle kendi kendine sansür yapan insanları anlamıyorum
Kardeşim buradaki tuhaf insanlar şikayet ediyor açık açık yzınca kendi hesabımdan bile yazamıyorum pat diye siliniyor anladın mı
O buradaki insanların ayıbı hayır sana özel demiyorum çok görüyorum milletin beyni yanmış artık sevi*me* falan yazıyor sü*yen falan yazıyorlar sevişme sütyen vb böyle şeylerden korkmayın ya normal kelimeler iran olduk iyice
Sende korkmasan gizli yazmazdın. Kimse bişeyden korktuğu yok şikayet ediliyor ve sonunda hesap kapatılıyor benim yüksek hesabım birde çok şikayet geliyor
önce örnek olsun diye sanürlü yazdım sonra normalini yazdım yani neyse kusura bakma bu konuya takıktım kaç gündür
İlaç kullanmanı tavsiye ediyorum tadını çıkart
Oyle girsinn nolcak 🙂
Haram
Himmm haklisin amaa istek olunca oluyo yani
Tarıh değiştirin hesaplamadınız öı bunu
Değiştiremeyiz artık tutulmuş
Anladım mecbur ilaç kullanacaksınız
geciktirici kullanabilirsin sıkıntı olmaz
İlla o gün şart değil 10 gün sonra yapin
Erteleyin zor bişey mi:)
İşte bu bir doğum sancısı kadar acı bir durum
Geciktirici kullan sorun olmaz