Güncellemeler
+1 yıl
Kızların istediği boylu poslu, yakışıklı ve büyük penisli değilim. 13 santim ve kalın değil. Bende sevilmek istiyorum ama genç yaşta evde kalmam garanti oldu. Bazen i*tihar etmeyi düşünüyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Amacım da sırf uçkurum değil ama derdimi yazdım fakat hepiniz dalga geçtiniz. Sağ olun.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
2 parmagi ile orgazm olabilir kadinlar mesele penis boyy degil mesele o ateşi yakip hemen söndürmemektir. Hic problem değil
Hiçbir kız ona bakmaz. Büyükse sevişebilirsin ama küçükse bir 💩yaşayamazsın bu saatten sonra.
Normal uzunluk 13 cm zaten olum ne taktınız bu kadar
Aga kızlar normal uzunlukmuş, bilimsel açıklamalarmış bakmıyorlar. Artık bütün kızlar sadece büyük penisli, yakışıklı ve boylu poslu erkek istiyor.
Herkes kendi dengine, senin dediğin kesimler şımarık fakir aile kızları ya da zengin olanlar. Her kız bir değil sosyal medyada ki tiplere göre hareket etme, emin ol çoğu kız büyük penisi sevmez, korkup ilişkiye girmezler. Seks dediğin olay penis boyuyla alakasız, onsevisme ve duygular daha onplana girer, karsi cins en çok ona dikkat eder, sevişmeyi biliyor mu hesabi
git bi kasaba yarım kilo eşşek ski kestir veterinere git diksinler
Niye herkes dalga geçiyor ya? Aga ayıp ediyorsunuz.
ne yapak olm kesip sanamı verek ne istiyoın
Aga sen bir şey yapma sağ olasın.
mağduriyetini gideremediğim için çok üzüldüm
Penisin üreme organı olduğunu anlayınca bu takıntı bitecektir.
Keşke her kız öyle düşünse ama artık neredeyse bütün kızlar büyük penisli, yakışıklı ve boylu poslu erkek istiyor ki ben böyle biri değilim. Evde kaldım bu yüzden.
Normal bir kız senin penisine bakıp sevmez seni. 13 cm küçük değil normal bir penis
Ama artık neredeyse her kız öyle. Zaten güzellik algılarında da uymuyorum. Kişilik/karakter diyebilirsin ama kimse dışını veya başka özelliklerini beğenmediği kişinin içini merak etmiyor.
Sende normal bir kız bulursun kafana takma. Ben mankenlik yaptım ama kimseyi rencide etmedim. Sanalda takılıp kalma
Yok amacım en güzeli, vb. değil. Birlikte mutlu olabileceğim ve beni gerçekten sevecek biri yani normalmiş falan umrumda değil ama benim de şansım yok işte. Kızlar görünce ya tiksinerek bakıyorlar ya da yolunu değiştiriyorlar; uzaklaşarak yanımdan geçiyorlar falan. Yani artık normali yok bu işlerin; her iki cinsiyette de herkes öyle, sadece en iyisini istiyorlar. Bu arada mankenlikle alakası yok, sen aklı başında ve iyi birisin ki rencide etmemişsin.
Knka sen miletin dalga geçtiğine takma psikolojini bozuyorssa ameliyat ol intihar etme ben 15 cm küçük diyodum la dengem bozulmuştu
İp bagla belki uzar 🤣🤣🤣
hahahahaah
Ya ben burada derdimi sormuşum, niye dalga geçiyorsun?
140 altı kızlarla seviş
yok artij
Komik mi? Kısası uzunu farketmiyor; her kız boylu poslu, yakışıklı ve büyük penisli erkek istiyor.
Kaç santim? Kalınlığı nasıl?
Aga kalın değil ama ipincecik de değil. 13 santim yani çevresiyle ve boyuyla TR ortalaması penis işte ama artık her kız büyük istiyor.
Burada yazılanlara bakma. On üç santim gayet ideal bir boy. Kalınlık eğer az değilse yani dediğin gibi ortalamaysa problem olmaz.
Ama hiçbir kız buna bakmaz. Hepsi sadece büyük istiyor artık.
Yahu kafayı bozarsınız böyle zırvalıklarla. Sizin penisinizi düşünmekten başka işiniz yok mu?
Yok reis aklım sadece uçkurumda değil ama derdimi sordum; ne tavır yapıyorsun?
Dün de buna benzer bir konu vardı ve bence onu da siz açtınız. Takılmayın bu kadar.
Yapacak bi şey yok kardeşim
Maalesef yok reis, evde kaldım.
genelde aynı dert var takma kafana
Reis takıyorum maalesef ya ben de evlenmek istiyorum, biri beni sevsin istiyorum ama imkansız.
türklerin hep küçük senlik durum degil
Hiçbir kız ona bakmaz. Büyükse sevişebilirsin ama küçükse bir 💩 yaşayamazsın bu saatten sonra.
Bu yorumu sana yazmayacaktım reis kusura bakma.
Aga öyle de artık her kız sadece büyük penisli erkek istiyor.
Çiş yap zaten baska ise yaramaz.
Kaç yaşında adamsın, şu kardeşinle böyle dalga mı geçiyorsun? Kızlardan beklerdim de hemcinsimden beklemezdim aga yazıklar olsun! Derdimi paylaşıyorum ben burada!
Lan dogruyu söylüyorum benimkisi 18 cm ona bile yan gozle bakıp küçük bulan var. Senin onunla hic sansin yok anca kendini rezil edersin. Eskiden olsa kimse bir sey bilmiyordu artik herkes herseyi biliyor.
Tamam sağ olasın.
Bizimkide büyük onun sorunu var
Keşke o sorunu yaşasam! Ki artık her kız büyük istediği için seninki sorun değil; şanslısın.
Var olanla idare etmek lazım bence
Yok kral artık her kız sadece büyük penis istiyor. İdarelik durum yok maalesef.
Çok büyük isteyenden uzak durun. Altından mevzu çıkar
Sıfıra vur
Niye herkes dalga geçiyor ya?
Özür dilerim ya üzülme kaç cm ki
@GancıkAyı bu nickin anlamı ne
@gancikayi TR ortalaması civarında işte. Açıklamaya yazdım.
takma al
Neyi alayım?
takma penis al
Sonra da kız bana s*tir çeksin değil mi?
kısa penisle zaten çekicek s*ktiri
Evet haklısın
olanı sev
Aga neyini seveyim? Her kız büyük istiyor sadece.
Olanı iyi değerlendir ağam.