Zaten herkes çıkar için birileriyle birlikte. Aşkın varlığına da inanmıyorum. Çok aşığım çok seviyorum diyenler ya da ilişkisi olanlara da bakıyorum muhakkak bir çıkarları oluyor. Boşu boşuna beklentiye girileceğine ya da birbirine sevgililikteki gibi hesap verileceğine fakbadi olmak daha mantıklı değil mi? Hem iki taraf da memnun. Nerdesin, napıyorsun, gidemezsin gibi kıskançlık krizleri de yok. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılFB ilişkisini bizim toplumumuzda pek içselleştirebilen kimse bulunamıyor.
Öncelikle kurallları ve sınırları bilecek ve esnetmeye çalışmayacak kültür seviyesinde ve olgunlukta olmalı. Kurallara gelince sevgi, ilgi, duygusallık, bağlılık, sadakat, özlem, ilgi, kıskançlık, hesap sorma, hesap verme gibi kavramların asla yeri olmadığını bilecek.
FB ile eğlenmeye gidilmez, sohbet muhabbet keyfidir ama hergün saatlerce olmamalıdır. FB ilişkisinde taraflardan birinin veya her ikisinin birden fazla FB'si de olabilir. Kocası, karısı, sevgilisi de olabilir. Onlarla ilgili soru sorma hakkı söz konusu değildir.
FB ilişkisinde tek amaç iki tarafın da cinsel olarak mutlu olmasıdır. Seks amaçlı buluşursun, sevişirsin, bittiğinde kimse kimseye iltifat etmez, sevgi sözleri söylemez. Herkes kendi işine gücüne döner. FB ile gezmeye, yemeğe, içmeye gidilebilir, tatile gidilebilir ama gittiğin yerde başka bir karşı cinsle iletişim kurulmasına kimse karışamaz.
Buluşmaların da kurallları vardır. Mesela erkeğin iş yerinde moralini bozan birşeyler oldu. Buluşmada kadına dert yanamaz. Seks yapmaya gelmiş ve yapılacaktır. Aynı şekilde kadın da erkeğe dert yanamaz. FB dost veya sırdaş değildir. Ailevi konular, özel şeyler, sırlar paylaşılmaz.
Ve bir taraf diğerine ilişikiyi bitirmek istediğini söylediği anda sorgusuz sualsiz biter. Neden diye sorulmaz.
Bu kurallara türkiye'de uyabilecek olgunluk ve kültür seviyesinde insan bulmak zordur.
Ama diğer yandan kurallara uyacak partner bulabilirsek en mantıklı ve sağlıklı ilişki seçeneklerinden de birisidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu siteye üye olduğumdan beri yazıyorum bunu. Kadın-erkek ilişkilerinde sevgililik, aşk zararlı bir ilişki modelidir. Hesap verme, hesap sorulması, kıskançlık, gereksiz arızalar, huysuzluklar, özgürlüğünden vazgeçme, düzenli görüşme zorunluluğu, sürekli bir ilgi beklentisi, boğucu ilgiye maruz kalma vb. çekilir şeyler değil. Bittiği zaman da dağıtıyor insanı. En güzel ilişki, her şeyini paylaşabildiğin çok yakın arkadaşlıktır, daha fazlası değil. Bir de arada sırada beklentisiz görüştüğün bir FB yeterli. Bütün aşk ilişkileri zamanla toksik ilişkiye dönüşüyor, istisnasız.
00 Yorumla
Fb uygun olur ancak bunların profesyonel yapanlar çok kişiyle yaptığı için hastalık bulaştırma riskleri fazla, bazılarında bir birliktelikler sana ayar çekmeye çalışanları oluyor, iyice yüzsüzleşip sorun yapıyorlar seçim yaparken bu konuları sorup garantiye almak gerekir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
48Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet katılıyorum çünkü aşk yok
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılDuygunun olduğu seks daha çok haz verir gadası
00 Yorumla
+1 yılNe aşkı ya aşk dediğin şey cinsel çekimden başka bişey değil adı şirin olsun istemişler hepsi bu, arkadaş partner ilşkisi bana daha yakın
00 Yorumla
+1 yılFB olaylari biraz farklı sen bu işi farklı boyutlara tasimissin
08 Yorumla- +1 yıl
Niye
- +1 yıl
FB var misal aradın nerdesin işim var dedi ne yapcan baskami yapacaksın f. b
- +1 yıl
Evet Zhhajsjsdlkxskkcsk
- +1 yıl
Yanlış anlama ama kaliteni dusurursun çok kişi ile birlikte olabilirsin ten uyumu olmadıktan sonra seni mutlu edemez
- +1 yıl
Doğru
- +1 yıl
O yüzden bulduysan bir libidosu yüksek birini bırakma yapış ok
- +1 yıl
Yok bulamadım
- +1 yıl
Uzak olmasan deyelim derdim bir gün
Şu anki şartlarından dolayı mantıklı gelebilir, fakat psikolojik sorunları kaldırabilecek duygusuzluğa sahipsen yap.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle. Ben de böyle ilişki arıyorum. Dert yok, sorun yok. Can sıkma diye bir şey yok. Amaç sek cinsellik, keyif ve zevk almak.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. bana göre değil duygusuz seks. ayrıca önüne gelen herkesle sevişip sonra cinsel hstalıklardan geçilmiyor ortalık
00 Yorumlabide o işlere girersen 8 milyar insan seninle f*ck olur fkfkf
02 Yorumla- +1 yıl
Bir olalım birlik olalıödnkdoxmodxmoexoememd
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yıldoğru kişiyle evet daha mantıklı ve rahat... yoksa bu tür ilişkilerde de benzer sorunlar olabiliyor maalesef
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılİyi bu olgunluğa çok geçmeden ulaşmışsın. Seks yapmak için duyguları alet etmenin, birini hayatına pranga etmenin manası yok.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılahlaksızlığın nesi iyi veya mantılısı olsun ki :D 27 yaşımdayım bir tane sevgilim olmadı daima dedimki eşim olsun t ek olsun daima inancım var ondan ona o yataktan o yatağa girenlerden de hayır gelmior beee
00 Yorumla
+1 yılSöylediklerinde %100 haklısın sana katılıyorum
f*ck badin olmak isterdim00 YorumlaMantıklı konuşuyorsun aslında. Doğru söze ne denir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılkesınlıkle keyıf almak sadece herkesın kendı hayatı karısmamak en guzeli
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bence de zaten işin sonunda o olacak en başında olsun kafa rahat
00 YorumlaKatılıyorum
Trip yok naZ yok doğum günü yok. her şey güzel
00 Yorumla
+1 yılseks seks seks on the beach bu zamanda tabiata güvenip işe başlanmaz
00 Yorumla
+1 yılAynen öyle dost hayatı yaşayıp seks yapmakta güzel 🙃
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yıllarca f. uck bady vardı. Harikaydı. Sınırsız seks
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılFak fucck fon olaylarında bu kıskançlık olayları olabiliyor
00 Yorumla
+1 yılBilemedim, içinde duygusallık olmayan seks bana göre değil pek.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAaah Zeynooom kanayan yaraya merhem oldun resmen 🙂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılaynen öyle kızların aşkı para tip erkeklerin aşkı meme toto
00 Yorumla
+1 yılKatılıyorum söze dökülmesede çogu ilişki böyle zaten. Gerçek ilişkiler bile böyle artık bide çıkar var üstüne sadece. Gerçek sevgi aşk yalan gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabii ki de zaten sevgili adı altında arayış o. Hedefe ulaşana kadar harcanan zaman ve rol yapma olayı yoruyor. Direkt sonuç odaklı kız denk gelmeli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılEvet, çok net özetlemişsin 👌hizmete hazırız efendim
00 Yorumla
+1 yılBu zamanda herkesin f*ck bdy var zaten
00 Yorumla
+1 yılMantıklı. Ben de f*ck bakıyorum zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. evet mantık ilişkisi denilen şeyde bu zaten.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yıldüzgün biri olmadan bu da sıkıntı olur
00 Yorumla En iyisi f*ck iliskisi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru söylüyorsun en mantıklısı
00 Yorumla Evet mantıklı
00 YorumlaBence de mantıkli.. var mı biri...
00 Yorumla
+1 yılBu hayatı tek başına yaşayıp bitireceksin yani
09 Yorumla- +1 yıl
Evet kimsenin beni seveceğine inanmıyorum
- +1 yıl
Seni seveni sevenleri görsen inanırsın. Çünkü seçmek istediğin hayat sende biliyorsun ki pişmanlık. Galiba öfke dolusun
- +1 yıl
Sevmedi ki kimse
- +1 yıl
Yapma zeynep bu yaşına sevilmeden gelmen imkansız
- +1 yıl
23 yaşındayım evet sevilmedim
- +1 yıl
Sen sevdinmi peki
- +1 yıl
Evet sevmiştim
- +1 yıl
Zeynep gene seversin mecbursun sevmeye karşı tarafı hak etmiyorsa seni sevdiğine pişman etme yeter
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabii ya olsa da ziksem dediğimdir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben asik oldugum insani becrmek isterdim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılBu kafa ile seni çok fakarlar yalnız
00 Yorumla
+1 yılZina mantıklı olamaz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni mikmeye insan kıyamaz
00 Yorumla
+1 yılEvvet
01 Yorumla- +1 yıl
Sana nedeyim 400 kuribtakipci ama fakbbulamadin aramadinki seviye kasiyorsun seni trol seni
Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. En iyi en mantıklısı
00 Yorumla
+1 yılVurkaç diyorsun yani
00 Yorumla
+1 yılDoğru diyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılOda zor yaaa
00 Yorumla
+1 yılSana kalmış
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle öyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle haklısın
00 Yorumla Mantıklı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam