Cinsel Yaşam Sabah sabah oralla uyandırılmak nasıl bir his? vaytmoka Takip Et Yoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Bu duygu size ne hissettirir? Sabah sabah oralla uyandırılmak nasıl bir his? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Harika bir duygu Gerçekten hem yapmak hemde yapılarak uyandırmak muhteşem yani bir çok kez bu şekilde hem uyandırıp hem uyandırıldm 🥵🥵 0 0 Yorumla
Yamaç3553 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Keşke yapabin olsa hep benden bekliyorlar gerçi benim ki benden önce kalkıp uyandırıyor beni bende güne oral sevişme ile başlıyor 0 0 Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. ben cok severım kadınımı mutlu oldugunu gormek guzel 0 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Genelde bu şekilde uyandırılıyorum güzel oluyo 0 0 Yorumla
Baranliveme Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 976 cevap paylaştı. Yaparken de , yapılırken de büyük haz alırım 0 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Valla çok değişik oluyo yanımda ki kadının müqo oldugunu düşüniyorum 0 0 Yorumla
YEkseni Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl harika hissettirir. sen oralla mı uyandırıldın 0 0 Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Oral yaptırması daha güzel oluyor, bildiğin ağzıma oturarak sürtünmesi. 0 0 Yorumla
Ahmet_5134 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Mükemmel olur. Oralla uyandıranı oralla uyandırırım 🤩 0 0 Yorumla
egerkan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Naptın gözünü açtığın gibi sana uzanan bir cisimlemi uyandın dnsjsnaj 0 0 Yorumla
corapci4242 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Kendimi özel hissederim ve bunun karşılığında partnerimi bende saatlerce öper okşar bakarım 0 0 Yorumla
bursa_zafer Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Olsada her arzulandiginda doyasiya yalayip somursam agzima otuttursam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Böyle şeyler beni çok yükseltir ve tatmin eder, hiç olmadı ama hep böyle bir ilişkim olsun isterdim. 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yapmışlığım var fakat yapan olmadı 0 0 Yorumla
berksinsi Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Delice mükemmel bişey. 😈 0 0 Yorumla
muhendisbey010101 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 911 cevap paylaştı. Fena olurdu yalan yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu işi biliyorsun sabah ereksiyonu varken oralla uyandırılmak mükemmel hiss 0 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. severiz yapanı severim benim yaptığımda olmuştur 0 0 Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Uçurur günümü güzelleştirir 0 0 Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Soru cok kaliteli. Efsane olurdu oralla uyanmak 0 0 Yorumla
ESKILERDENbirDINAZOR Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Valla bence bayılırdın vaytmoka. 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Oyss yapmasıı süpperrrrr 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,4b cevap paylaştı. Öldüm ve cennetteyim... 0 0 Yorumla
GezegenAdam Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. eşime yapmak istediğim şeyler arasında :D 0 0 Yorumla
BerkMaraş Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. nerde o günlerrr 0 0 Yorumla
Vastalord10 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl off derimm tam gücümün aklımın zirvede oldugu an 0 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. muüthiş bişey :D 0 0 Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı. Hayalim 0 0 Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Allah bee. 0 0 Yorumla
narinbirkız_72625 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl Off ne güzel olurr 1 2 Yorumla ragingbull34 +1 yıl 👅👅👅 Yorumla umutsuz6407 +1 yıl Ne zaman yapayım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Harika bir duygu Gerçekten hem yapmak hemde yapılarak uyandırmak muhteşem yani bir çok kez bu şekilde hem uyandırıp hem uyandırıldm 🥵🥵
Keşke yapabin olsa hep benden bekliyorlar gerçi benim ki benden önce kalkıp uyandırıyor beni bende güne oral sevişme ile başlıyor
ben cok severım kadınımı mutlu oldugunu gormek guzel
Genelde bu şekilde uyandırılıyorum güzel oluyo
Yaparken de , yapılırken de büyük haz alırım
Valla çok değişik oluyo yanımda ki kadının müqo oldugunu düşüniyorum
harika hissettirir. sen oralla mı uyandırıldın
Oral yaptırması daha güzel oluyor, bildiğin ağzıma oturarak sürtünmesi.
Mükemmel olur. Oralla uyandıranı oralla uyandırırım 🤩
Naptın gözünü açtığın gibi sana uzanan bir cisimlemi uyandın dnsjsnaj
Kendimi özel hissederim ve bunun karşılığında partnerimi bende saatlerce öper okşar bakarım
Olsada her arzulandiginda doyasiya yalayip somursam agzima otuttursam
Böyle şeyler beni çok yükseltir ve tatmin eder, hiç olmadı ama hep böyle bir ilişkim olsun isterdim.
Güne mutlu başlamamı sağlar
Sanırım güzel olurdu.
yapmışlığım var fakat yapan olmadı
Delice mükemmel bişey. 😈
Oral ile uyandırılınca gerisi gelir
Fena olurdu yalan yok
Çok hoş bir sabah olur
Çok harika bir duygu fena oluyor insan
Bu işi biliyorsun sabah ereksiyonu varken oralla uyandırılmak mükemmel hiss
severiz yapanı severim benim yaptığımda olmuştur
Uçurur günümü güzelleştirir
Soru cok kaliteli. Efsane olurdu oralla uyanmak