Soruyu beğenmeyi unutmayın bu arada biraz geç sordum öne çıksın cjxjxjjcjj😂💛
Herkes ile ilişki yaşamaya müsait insanlar normal midir?
Soruyu beğenmeyi unutmayın bu arada biraz geç sordum öne çıksın cjxjxjjcjj😂💛
Hayır aşırı yoklukta bence normaldir düşünün bir insan günlerdir açken bulabildiği tek yemeğe misal makarnaya bu bana çekici gelmiyor diyebilme şansı var mı yok!! Cinselliktede aynı şekilde bu tepki normaldir çünkü insan bir süre istediğini bulamayınca çaresizliği öğrenmemek için fırstları değerlendirir, kaldıki psikoloji bilimide cinsellik, yeme, içme, uyku gibi birincil ihtiyaçtır der. Hayatın gerçeği bu saygısızlıkla bir alâkası yok maalesef, kimse yokluğa isteyerek düşmez bu çarķı bozuk dünyada:)
Herkes ile evlenmeye müsait insanlardan çok daha normal oldukları su götürmezdir.
Görücü usulüyle asırlardır insanlar tanımadıkları insanları üç beş argümana göre ailelerinin seçimleriyle bir araya gelip, yasal seks yapıyorlardı malumun
Midesizdir, kendine saygısı yoktur..
Ruhu bir çeşit peynir gibidir ve kadını erkeği yoktur bunun..
Karakteri bozuk onlar
Sağol canım benim
Rica ederim abijimm
Cevap
35Cevap
Herkesi memnun etmek or... pu işidir. Normal değildir kesinlikle. :D
Hayır.. Psikolojik ya da duygusal bir sorunu vardır.. Kişiliği oturmamıştır net. Keyifli günler..
Çukurova delta ovası kadar geniştir :D
En normal insanlar onlardır.
Selam gadası 🙃
Ben normal olduğunu sanmam. Çünkü bu tarz insanların soluk alsın yeter mantığını benimsediğini düşünürüm.
Kendi tercihleridir beni ilgilendirmiyor normal veya a normal bakış açısına göre değişir
- Evet, normaldir: Bunu bilinçli olarak yapıyorsa -istediğinde kendini durdurabiliyorsa- normaldir.
- Evet, normaldir: Hiperseksüalite (Cinsel Bağımlılık) yoksa, tek gecelik ilişkiler yaşayan birine "anormal" demenin bilimsel bir dayanağı olabileceğini sanmıyorum.
Kendine değer vermeyen insanlar benim gözümde. Seçici olmak kaliteli insanın işidir
Anormaldir, böylelerinden uzak durmak lazım. İnsan, zekasıyla arzularını durdurabilmeli ve kendisini haramdan sakınabilmeli.
Bana göre normal değil başkaları ne Yaşar ne düşünür o beni ilgilendirmez
Değil anormaldir, birini unutmak için başkasını kullanmak isteyenler ayrı anormaldir. Bu kişilerde kendi gibilerini bulur
Herkesle olmaz ya nasıl yapabiliyorlar hayret ediyorum tamam bende seks yaparım ama yapacağım kişiyide çok dikatli seçerim.
İnsanların doyumsuzluğu işte, ama herkesin kendi tercihi sonuçta
Nemfomani hastasi olurlar kendileri. Duzeltilebilir
bu nasıl bir yokluktur dediklerimdir kendileri :)
Kesinlikle normal bir şey değil halk arasında öyle insanlara midesiz diyoruz.
Hayır maalesef yokluktan artık bozulmuş biridir bence.
Değildir. Ya bir travmanın sonuçlarını yaşıyordur yadaaaa uzar gider ☺️
Bu konuda ki düşüncemi yazarsam çok kişi üzülür. O yüzden normal olmadığını belirtmekle yetineceğim.
sonuçta hormonlarla alakalı yani bi tık onların ellerinde değil. ama yinede iyi değil :/
Aaa sanirim bu soruyu soran kisi benim eski sevgilimle tanismis cjsjnxjs
Bence hiç normal değil ya. Ne halt yerlerse yesinler bana ne. Dhsjsjs
Hayır. Normal değil bu.
Herkesle iliski yaşanmaz. O zevksizlik bence.. uyumu yakalamak zordur.
Onlara sapık abaza demiyor muyduk
Diyoruz
Yani cinsellik normal bisey buda bence normal cunkunherseyden once bir ihtiyac gozuyle de bakmak lazim
Eskiden olsa bir ihtimal ama simdi cesaret edemem
Hayat kısa kuşlar uçuyor... Neyleyim pipimi 60 yaşımdan sonra 😂
Bu soru anormal bir soru
Gayet normal bir soru
Anormal canlari cehenneme 🤪
Hayır midesiz olarak görüyorum
Normal insan değildir😄
Bence normal değiller.
Midesiz
kusulacak tiplerdir.
Normal değil diye düşünüyorum.
Duygu olunca bir başka oluyor.