Özellikle gırtlağa kadar almak güzel miidr ya da * mi penis yalamak mı
Vajina *
Gırtlağa kadar sokmak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Özellikle gırtlağa kadar almak güzel miidr ya da * mi penis yalamak mı
İyi bir oral seks kesinlikle benim aklımı başımdan alır. Ama hiçbir şey vajinal seks kadar iyi olamaz. Fakat oral olmayan bir seksin de tadı olmuyor. Bu ikisi birbirinden ayrı düşünülemez bence
Bravo bncede
Senin fikrin ne
Cevap
15Cevap
Sıcacık ve daracık bir vajinaya girmek varken sikini yalatacak kadar canım biri olduğunu sanmıyorum. Bir tarafta taze pişmiş et diğer tarafta çürük et gibi bir şey bu ahahhs
Şöyle ki bnce yalatmakta aynı sıcaklığı verir ayrıca vakum yapılıp da daha dar bir yere giriyormuş gibi de olabilir dudaklara değmesi de ateşler erkeği belki ne bilim vajina sıkar bir süre sonra
Diğer kızları bilmiyorum ama benim vajinama serçe parmağım anca sığar çok dar. Ve çok sıcak. Ağzım aynı etkiyi veremez.
Hmm şöyle vajina genişliği hakkında bilinen bir yanlış var vajina çok esnek olduğu için belli bir genişliği, darlığı da yoktur o yüzde çocuk doğarken bile ona göre şekil alır sonra gene eski haline döner ama bazı doktorlar dikim esnasında hata yapıyor tamamen dikmezlerse geniş bir şekilde kalıyor vajina yani herkesin aynı sağlıkcıyım senin de bilgin olsun 😊
Teşekkür ederim yeni bir bilgi öğrendim. Her yerde benimki dar benimki geniş diye yazıyorlar ben de oradan yola çıktım
Cahil dolu ortalık bnde görüyorum eşim doğum yaptı zevk alamam artık genişledi yazıyorlar bu zar esnek bir yapıdır sıvı gibi düşün bulunduğu kabın şekilini alıyor penis kalınlığına göre şekil de alır uzunluğuna göre de aldatmak için bahane arıyorlar resmen erkekler canım sana da birisi dar mı geniş mi diye sorarsa anla ki cahil kaç ondna svglim de Allah'tan doktor adam bilinçli bu konuda yoksa dayanamam asla
Rica ederim ne demek 😘✌️
Şöyle elinle avuçlasan gırtlağa kadar tamamen sokulsa hiç boşluk kalmasa ve vajina sever gibi gırtlağı sksek zevke geliriz müthiş olur
hızlı değil.
yavaş yavaş bence en güzeli öyle. sevişiyormuşçasına.
ne kadar iyi yapıldıgına baglı, isi bilen biri dizleri titretir
Hmm hiç yalamadım o zmn tecrübe lazım
Ay yok karşıdaki adam zevk alınca daha mutlu olurum
Öğürtmeyi seviyorlarmis
Saçmalama imkan varsa tabi ki vajina
Vajinaya gidip gelmek daha zevkli yani
Evet tabi ki
Yani şimdi bn seninkini elime alıp yalasam gırtlağa kadar alsam penis başını öpsem lolipop yalar giib tatlı bir tat alır gibi yalasam dillesem iyice sen boşalmazsın ve * ver dersin öyle mi
Okurken kalktı ya 😅 Şöyle ki önceliğim vajinadır. Eğer o an olmuyorsa tabi ki güzel hatunumun ağzı tadından yenmez
Sadece yalamakta boşaltır yani iyi güzel sevgilim için sordum boşaltmak istiyorum ama vajina olmaz şu an yapamayız sadece yalarım inşallah boşalır
Tabi ki boşalır. Umarım kokmaz 😅
Ney kokacak
Tâşakları
Gırtlak fikri Bi cazip geldi 🙂
Vajinaya gidip gelmek o kdr da zevkli değil yani yalatmka daha zevkli
Hmm
Kendinden geçirirvalla
Peki vajinaya yapmak mı gırtlağa kadar mı
O sana kalmış 🔥🔥
Naısl ya sen hangisini yaparken zevk alırsın hangisi daha zevkli erkek için
69 benim icin en guzeli. Ne kadar alirsan p kadar veriyorsun
Şöyle penisi yalatmak mı yoksa vajina ya gidip gelmkw mi hangiis daja zevkli
Yalatmak
Spnrasonda zaten asiri istek geliyor ve ama uzun uzun girip çıkıyorsun
Hm böyle dondurma yalar gibi mi yoksa vakum mu yapılsa daha güzle olur mesela ağzına alınca bir süre tutmak ağzını vakum oluyor boşluk kalmıyor içeride daha zevkli olur herhalde penis başını öpmek felan
Tabikide. Inim inim inlerim valla 🔥🔥🔥
Tabii ki güzel yapanlar olduğunda güzel
Oral candır ya delirtir
alırrrrrrrrrrrrrr
Ohh maşallah
noluyoo :):)
Ne güzle aklın başından gidiyormış işte iyi güzle senin için
öyle mi dersın:):)
Dişin değmedikten sonra problem yok
Saniyeler içerisinde akitirim sanirim
Hayır
evet alır uçurur erkeği