Cinsel Yaşam İlk sekste korunmayla mı daha iyi, korumasız mı? Hande_1998 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Hangi koruma yöntemini tercih edersiniz? İlk sekste korunmayla mı daha iyi, korumasız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Korunmak önemli hamile kalmamak için 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Korunmak önemli.. Sağlığımızı düşünmek ilk şart olmalı..Prezervatifle.. 0 0 Yorumla
Cakmatesla Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Korunmayla daha iyi. En azından sonrası için kafan rahat durumda kalıyorsun. 0 0 Yorumla
YEkseni Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl emin olduğun biri ise korunmazıs olsun. Ten tene değsin o haz yaşansın 0 1 Yorumla YEkseni +1 yıl evlimisin Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Korunmalı tabi ki. sonra abdulrezzak olunca nasıl aldırsam diye ağlıyor çoğu 0 1 Yorumla sevgiEmektirr +1 yıl Sen nasıl korunuyorsun Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bilemiyorum inan. Evlenince isterim ona da ne korunması gerek ki 0 0 Yorumla
bahriye_atasoy34 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Evlilik varsa korunmasiz 1 1 Yorumla Hande_1998 +1 yıl Hamile kalmak istemiyorum Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Erkek içinde ilkse korunmalı 0 0 Yorumla
Atsız_Bey Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bi kere korunmaOndan sonra hep korunursun 0 0 Yorumla
ÇıldırmışÇıldırık Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Karşındaki acemi ise korunmalısın 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Korunmak saçma geliyor Ella candir 0 0 Yorumla
ragingbull34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı. İlkini korunmasız yap ve ella al 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Korunmak önemli hamile kalmamak için
Korunmak önemli.. Sağlığımızı düşünmek ilk şart olmalı..
Prezervatifle..
Korunmayla daha iyi. En azından sonrası için kafan rahat durumda kalıyorsun.
emin olduğun biri ise korunmazıs olsun. Ten tene değsin o haz yaşansın
evlimisin
Korunmalı tabi ki. sonra abdulrezzak olunca nasıl aldırsam diye ağlıyor çoğu
Sen nasıl korunuyorsun
Bilemiyorum inan. Evlenince isterim ona da ne korunması gerek ki
Başlarda korumasız başlayıp sona doğru kondom takıyorum
Tabii ya, korunmayın. İlk temasta hastalık kapın!
Evlilik varsa korunmasiz
Hamile kalmak istemiyorum
Mesaj yerine gelirmisin?
Korunmasız tabiki
Korunma da ebeninkini gör
Erkek içinde ilkse korunmalı
Bi kere korunma
Ondan sonra hep korunursun
Karşındaki acemi ise korunmalısın
Korunmak saçma geliyor Ella candir
İlk seks korunmasız olur hap vb kullanılabılır
İçinde hissetmelisin bence