Evlenmek istiyorum ama bu bana engel oluyor herkes her turlu haltı yerken buna neden bu kadar takılıyorlar bı kız baska turlu de ztn ılıskı yasıyor her seyı yasıyor herkes cok temiz degılken buna neden bu kadar takılınıyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHer şeyi yapıp sonrasında daha sonra hiçbir şey yaşamamış kız isteyenlere genelde hep ameliyat ile diktirmiş ya da anal oral her şeyi yapmış kızlar denk getir bu hayatın adaletidir bekaret bekaret diye tutturmamayı böyle böyle öğrenecekler madem bekaret istiyorlar doktor bunu iki dakkada yapıyor zaten evlenene kadar istediğimi yaşarım karşıdaki kişi de ısrar ediyorsa bekaret bekaret diye gider yaptırırım bir gün öncesinde ertesi gece de istediğini yapsın kendi kendini tatmin etsin çıkacak azıcık bir şey kan ile.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBekaretin için seven hiç sevmesin ya aman sanki erkekler kendilerini müthiş saklıyorlar. Hiç ilişkiye girmedim diyen erkek varsa ya tipsizdir ya özgüvensiz. Hayatında biri yokken veren olsa sorgusuz sualsiz giderler gelip burada ahlak şövalyeliği yaparlar şimdi
01 Yorumla
Soran+1 yılAynenn öyle bee yemın edoyirum tespit gibi tespit
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaalesef erkeklerin buyuk cogunlugu bakire olmayan kizi teecih etmezler kullanip atmayı isterler. Evlilik öncesinde cinselliği ima bile ederse birisi hemen bırak. Benim de şu an ciddi bir ilişkiye ihtiyacım var evlenmeyi çok istiyorum ve buna hazır hissediyorum kendimi istersen tanışmayı isterim evlilik öncesinde cinsel ilişkiyi başlatacak hiçbir şeyi yapmam istersen elini tutarım 27 yasima kadar zaten bakırdım. Özelden yazabilirsin konusalim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
18Cevap
Normal eve hanım alıyorum, gelen geçenle yatmış onun bunun altinda inlemiş kizi napcam ya
01 Yorumla
Soran+1 yılGötten ilişkiye gireni nerden bılcen sacma sapan konusma
+1 yılya seninnle bekaret için evlencek olan evlenmesin zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılCogu erkek öyle ama
- +1 yıl
valla ben değilim kendim bakir değilimki bakire isteyim bu günah bence
Siz kadınlar sebebiyle. Bütün düşmanlarınız yine kadınlar. Yapmayana temiz diyerek kendinizi kirli tanımladığınız için.
01 Yorumla100 kere anall ilişki yaşamış ama vajinasınaa el değmemiş kızlar nasip olsun öylelerine
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı. Bence sorun etme ve rahat ol, evliliğe hazır mısın peki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlarda bakirelik, erkeklerde kısırlık hep takılan konular. Toplum çoğu şey gibi böyle şeylerde de daha ilerleyemedi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYarın evleneceğiniz kişi bunu şart koşarsa ne diyeceksiniz?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılValla bende bakire değilim 2. Seks yaptığım adamla 1 yıldır birlikteyim evlilik olur mu bilmem
08 Yorumla- +1 yıl
fanteziler oluyor mu
Cevap sahibi+1 yılfantezi oluyor tabiki birbrimizi cok arzuluyoruz her türlü seks yaptık
- +1 yıl
Neler yaptınız arabayı denediniz mi
- +1 yıl
Dinlemek isterim anlatırsan
Cevap sahibi+1 yılAraba ev otel mutfak banyo vs vs
- +1 yıl
Detaylı konuşalım öne dersin
- +1 yıl
Öneri veririm
+1 yılBen çok temiz değilim evleneceğim insanın bakire olmasına takılmam. Evlendikten sonra bağlı kalmak şartıyla
00 Yorumla
+1 yılBen temizim neden seni alayım şahsen
04 Yorumla
Soran+1 yılAlacagn insan o kadar temiz mı bakalım herkes herseyi yasıyor yapıyor dıger turlu ilişkiye gırıyor ama sen onu bılcen mı hayır
- +1 yıl
Olsun en azından onu korumayı bilmiş sen onu da yapamamışsın
- +1 yıl
Yemedi demi
Evlilik düşünüyorsun ve bakire değil misin
06 Yorumla
Soran+1 yılEvt.
Soran+1 yılGizliden cık
- +1 yıl
Ciddi düşünüyorsan konuşalım
Gizli Üye(25-29)+1 yılBekaret önemli değil karakter önemli geçmiş geçmişte kalır gelecek önemli kaç yaşındasın
00 Yorumla
+1 yılZar parçası bana mani olamaz
00 YorumlaSeni seven olduğun gibi sever
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 920 cevap paylaştı.
+1 yılBen bakire biriyle evlenmek istemem şahsen
04 Yorumla- +1 yıl
@bilseemki bişiyleri yaşamış ve biliyor olmalı.
- +1 yıl
@bilseemki yani tutkusuna bağlı aslında. Bakire biri onca yıl bişiy yaşamadıysa tutkuda sıkıntı vardır diye düşündüğüm için öyle dedim. Yani tutkuluysa, bilmeyen bakire biride olur tabi. Konu tutku
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma sapan muhabbetler iste
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKafana göre birini bulursan sorun olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBuna takılanlarda sorun, sende değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen hiçbi halt yemedim
00 Yorumla
+1 yılVermeseydin sende
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka soruyu duzgun oku
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında