Kocamla olan cinsel hayatımızın %70’i ona oral yapmamdan ibaret. Artık sıkıldım sürekli saatlerce yalatıyor. Sizce nasıl bırakır?

Sürekli cinsel organını yalatıyor bana sürekli yalamamı istiyor. O an istemeyip bahaneler buluyorum midem bulanıyor, yeni yemek yedik vs diye ama çok ısrar ediyor yapana kadar ısrar ediyor ve bazen fiziki gücünü kullanarak zorla yaptırıyor. Onu çok seviyorum boşanmayı da düşünmüyorum ve istemiyorum ama cinsel hayatımız hep böyle geçiyor çünkü o bundan çok zevk alıyor. seksten de çok zevk alıyor seks de çok yapıyoruz ama oralı daha da çok yaptırıyor. Bazen seksten önce saatlerce yaptırıyor bazen de yine saatlerce yaptırıyor ama sonunda seks bile yaşanmıyor. O an onun keyfi nasıl isterse. Sadece oralla öyle boşalmak istiyor bazen yani. Ama boşalma odaklı da yaptırmıyor öyle olsa 10-20 dkda boşalır ama yok upuzun olsun ve uzun süre boyunca sürekli zevk alsın istiyor yavaş yavaş. Bugün mesela pazar günü evde dinleniyoruz planımız ve yapacak bir işimiz yok. Saat sabah 9’da başladık öğleden sonra 16.00’a kadar mola vere vere ağzıma veriyor hep. Uzanıp dinlenip bir şeyler izlerken o, benim hep yalamamı istiyor. Ben de insanım, yoruluyorum, sıkılıyorum, zevk alamıyorum ona oral yaparken. Ne yapmalıyım sizce? Bu alışkanlığını nasıl azaltabilir o?

Kocamla olan cinsel hayatımızın %70’i ona oral yapmamdan ibaret. Artık sıkıldım sürekli saatlerce yalatıyor. Sizce nasıl bırakır?