Boyutu küçük mu geliyor beceremiyoruz mu
Mesela göz zevkim dolgun balık etlilerden ama boyutu yetersiz kalırmı korkum var
Boyutu küçük mu geliyor beceremiyoruz mu
Mesela göz zevkim dolgun balık etlilerden ama boyutu yetersiz kalırmı korkum var
Kişiden kişiye değişen bir durum bu. bazıları daha çabuk orgazm olurken bazıları daha geç olur. Burada erkeğin de davranışları önemlidir. Erken boşalıp ön sevişmeyi kısa tutuyorsa kadını tatmin etmek zordur
knk bak türk erkekleri boyu fazka kafaya takıyor benim mesela 17 cm ama daha uzunlar da vardır eee napimm aga varsa var ben eğer bunu etkili kullanamazsam ha 20 cm olmuş ha 2 cm
kadının yalvarması istemesi gerek biz bunu anlamıyoruz parmak uçlarını etkin kullanmamız gerek sok çıkar yapıp arkasını dönüyor millet böyle appptalllar oldukça da kadınlar mutlu olmayacak ben eşime bütün zevkleri yaşatmak istiyorum onun zevk alması bosalması demek benim zevk almam demek
Cevap
4Cevap
türk kızı ne istediğini bilmiyor
Onlarca yuzlerce kiz sizi neden ilgilendiriyor. Bu akıllı mantıklı bir düşünce değil. bir kişiyi beğenir sever insan gerisi önemli değildir
türk kızları çok p*rno izlediği için seks hayatını oırdakiler gibi sanıyor. cahil çok olunca psikolojik olarak tatmin olmazlar
Bence bunu Türk kadınları da bilmiyor.
Yakışıklı bulmuyordur
Ben tatmin oluyorum elde bu var yapcak bisi yok 😉
Oral yok bizde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?