Uzun zamandır yalnızım. Cinsel ilişkiye ihtiyacım var. Hayatıma kimseyi almak istemiyorum. Sadece cinsellik yaşayıp sonra başıma bela olmadan yolları ayıracağım birini nerden bulabilirim? Gece hayatım falanda yok yani oraları söylemeyin.
Bunun cavbı kolay değil. Sonuçta amaç sadece cinsellik yaşamak olsa da güven duyabileceğin, tecrübesine ve libidosuna inandığın biri olmalı ki bu da ancak bir süreç sonunda belli olur. Tanışırsın, konuşursun, analiz edersin ve doğru kişi olduğuna ama sana duygusal olarak bağlanmayacağına, bir şekilde artık görüşmek istemiyorum dediğin anda da sorun çıkarmadan çekip gideceğine inandığın kişiyi bulduğunda yaşayabilirsin. Ama türkiye’de bu olgunluk ve kültür seviyesinde erkek bulmak da zor iştir.
Evet bu biraz riskli ve zor bi durum. Güven konusu çok önemli, ağzı sıkı gizliliğe önem vermeli, kaliteli seks yapmalı, musallat olmamalı vs. Vs...
Seni iyi anlıyorum. Biraz uzak çevreden bakmanı öneririm, yakın çevre bu işler için kaygan zemin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Burada erkeklerin hepsi öyle. Bak profillere, şehir de uygunsa buluş yaşa yaşayacağını sonra yoluna bak. Biraz özgüven ve atiklik lazım çok düşünmemek lazım seks istiyorsan ve bağlılık istemiyorsan bulabileceğin en kolay yolu bu tarz siteler.
İstediğini burada bulursun yazan herkes cevap verir yeterki o cesareti göster, laf için yazdıysa o da senin bileceğin durumdur. Yapıp unutmakta iyi bir şey ama hastalık kalmamak içinde güven sart
Şimdi normalde sen böyle bir talepte bulunmasan da erkekler seninle beraber olmak isteyecekler. Ancak şu anki durumunu bilince senden faydalanmak isteyebilirler. Bu arayışını daha farklı bir dille yap demek istedim.
Peki bahsettiğin şekilde seninle aynı düşüncede olan birisini sohbet ederek ve aldığın enerji ile mi kabul etmeyi düşünüyorsun? Biliyorsun ki güven zamanla kazanılan bir olgu
Hayatım. Git karşısına dikil. sevişmeye ihtiyacım var diye tekli f götür demiyorum. Gözlemleyeceksin baktın ki denge sahibi birisi. şiddet eğilimli değil, kibar. Hafiften gözünün önünde olacaksın. İlgini hafifçe belli edeceksin. Sağlıklı bir erkekse zaten ilerletmek isteyecektir. Bu noktada yapacağın şey belli zaten gerisini yazmaya gerek yok