tayt crop mu yoksa siyah yırtmaclı bir elbise mi giymeliyim sizce? hangisi daha seksi olur acaba elbise diz altı ama yırtmaçlı veya siyah tayt crop bir kombin yapacağım hangisi? beni arzulamasını seksi bulmasını istiyorum aşırı yırtmaclı elbisenin arkası da açık seksi gayet
o tayt sever amaaa bilemedim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Başlıkta detay vermene gerek yoktu ve cinsellik sorusu olarak değilde moda stil bölümüne sorabilirdin
aslında belirtmek istedipim erkeklerin fikri çünkü beraber olacağız ve seksi olmak istiyorum modadan çok onu etkilemek cinsellik yönünden
Elbiseye defil elbisenin altina nasil bi camasir kullanacagini dusun oyle bir secim yapki aklindan cikmasin
cıkmıyor genelde 😂
Sen dediklerimi yap beynin herhuceesine nufus edersin
elbise mi tayt mı
Tayt
Dedenin 50 yıllık donunu da giysen çekici gelir emin ol. Şaka bi yana bence dış giyimden çok iç giyiminle şaşırt ve etkile.
aşkım iç giyime genelde üstüm strapkez sütyen olacağı için altına tanga giyiyorummmm normal sütyen kullanamıyorum yazın sence dantelli falan kullanmalı mıyım ki? bu sefer de kıyafetler amele gibi oluyor ve genelde arabada takılıyoruz
Bukadar hazırlıga araba 🤦♂️
@Burak190333 gerçekten abisi ya
Altına tanga gitmen süper ama bence üstüne de ona uyacak bir şey çok daha iyi olur. Dantelli mükemmel ama dediğin gibi elbiseyle falan pek hoş durmaz.. Yani arabada takılacaksanız tayt crop daha iyi bence. Güzelim elbise araba için fazla kaçabilir. Onu da daha özel bir birleşmede tercih edebilirsin diye düşünüyorum
aşkım crop giydiğimde de askıları belli olmasın diye maalesef giymek zorunds kalıyorum strapkez sütyen dediğin doğrh aslınfa haklısın tayt crop daha mantıklı gerçekten. elbise seksi ama daha sonra için olabikir birde çocuk asker onun ççin ya. bi 6-7 ay görüşemeyeceğiz yani işin açığı😂sence ne yapmalıyım ki sen olsan napardın
Hahaha anlıyorum iyi bir uğurlama yapmak istiyorsun çok da haklısın.. Ben yine tayt crop seçerdim iç giyimde de dışarıdan kötü durmayacak en çekici neyim varsa onu tercih ederdim. Gitmeden önce keyfi yerine gelsin diye çok özeniyorsun çok güzel ama yine de ortama abartı kaçmamak her zaman en iyisi olur. Elbiseyi de tekrar geldiğinde hoş geldin hediyesi gibi giyersin daha iyi olur ben öyle yapardım 😂
Sende ne içgüdüsel hamleler varmış 😂
bebeğim çok haklı olduguna karar verdim su an hahhahaha çok tesekkür ederimmmm öyle yapayım o zaman çok sağol birde ya biriyle konusmak istiyorum bir seyler daha soracağım sana özelden yazabilir miyim bir kaç konu hakkında cidden kız oldugunu anladım çünkü😂
Araba mı 🫣
Sorduğun soruya bakılırsa kıyafetin bir önemi olduğunu düşünmüyorum çuvalda giysen razısınız
tayt crop ilk icin iyidir sonra daha renkli giyine bilirsin dostum
ilk değil
Daha renkli giyinebilirsin o zaman
renkli giyiniyorum zaten ya
tamam öyle git işte
Bence mini elbise ve crop knki
aşkım mini elbise olmaz pek ailemldyim de su ara ya tayt crop ya o dediğim elbise sence🥺
Mini etek dicektim askoo diyememisim :( tayt crop daha seksi geldi su an bana
askım peki tayt üstüne nasıl bir crop tercih etmeliyim senceeee
Allah korkusu kalmamış millette herkes kucaktan kucağa 2 ay sonrada ayrılırsınız bir tane safın başına kalırsın sonra
canım 7 senedir beraberiz😂
7 senede millet 3 çocuk yapıyor siz niye evlenmediniz hala 15 seneyi doldurmayımı bekliyorsun
okuyorum ben
Okulla birlikte ilişkinde bitmez inşallah
tayt en iyisi. iç gösteren taytı içine bir şey giymeden giy
Tayt crop ama yediginj de götür
neeee
Yedek de götür dedim
Görmeden karar verdim ama gösterebilirsin 🤣
Tayt giy kendin mi istiyon
evet
İlk mi olsak
no
Önceden yaptın mı