Düşüncesiz kadın önce insan bir kahvaltıya çağırır anca kendi şeyinin derdinde bencil insan sevmiyorum. Ayrıca ben cinsel obje değilim yüzüne kapatırım o çağrıyı önce beni ben olduğum için sevecek isteyecek 😂😂
Erkekler geceleyin çişini tutabilmek için penisin kökünde bulunan sfinterler kendini kasar. Bu da penisin içinde kan birikmesine neden olur. Bu sebeple penis sabahları sertleşir.
İkinci bir neden ise penisin beslenmesi. Penisin içerisindeki kavernoz doku içine kan girince ondan besleniyor. Bu şekilde vucut geceleri dinlenme halinde iken penise fazla kan göndermek suretiyle penisi besliyor ve atrofiye gitmesini yani küçülmesini engelliyor.
Son mekanizma ise testosteron hormonu. Sabaha doğru seviye arttığı için cinsel istek artıyor.
Penisin bu kadar gergin olması erkeğe ben buradayım mesajı veriyor. Hormonun da yardımıyla cinsel haz tavan yapıyor Tüm erkekler sabahları bunun için bu halde
Zaten benim ki de deli gibi aşırı sert oluyor ben daha fazla istekli oldum için sıkıntı olmuyor o istekli olmasa bile o şekilde 22 kalın görünce çıkıntılarını gelip resimde ki gibi oturuyor üstüne zaten sonrası şov gibi fanteziler