Partnerinin sekste sınırlarına saygı duyar mısın, yoksa o sınırları zorlamayı mı tercih edersin?

Partnerinin sekste sınırlarına saygı duyar mısın, yoksa o sınırları zorlamayı mı tercih edersin?

Bu gözleminle alakalı bir olay. Yapacagın davranış partnerinde cidden psikolojik etki birakacak birsey ise o noktadan sonrasına ilerlenmez.
Ama eğer ki gözlemin kadının bir isteğini fantezi amaçla tersini söylemesi olayı ise başka bir olay. Örneğin bileklerini avuç içinde kitleyip ve onu gerçekten çaresiz biçimde baskılamak gibi
Genelde saygı duyarım.
Bi iki kez sınırlarını zorladığım olmuştu eski sevgilimin
Teşekkürler
Sınırları genişletiriz
Cevap
19Cevap
Benimkilere denk geliyorsa saygı duyarım ama benden düşük seviyedeyse cinsel olarak istekleri bana çok sıradan geliyorsa ben zorlarım biraz
Saygı duyarım. Sınır olarak koyduğu çizgileri aşmak istemem.
Saygı duyarım
Sınırlar saygı duyulmayı hak eder. Bunları zorlamanın tacizden farkı olduğunu düşünmüyorum.
Keşfetmek isterim.. Belki yaşanmadığı için istemiyor olabilir..
Buna rağmen istemiyorsa ısrarcı olmam..
Ben cinsellik yaşamadım ve yaşamayacağım ama herkes her konuda dengini bulsun ona anlayışlı davransın. Her konuda karşılıklı anlayış herşeyin en güzelidir bence...
bana antin kuntin şeyerle gelmesin , şimdi elinde kelepçeyle kapıya tık tık yaparsa ona okey tamam ((: kırbaç dese ehhmm ona biraz nazlanabılırım ((: ama straponu böyle zincir sallar gibi görürsem yooookk işte ben ona yokum
sınırlarına saygi duyarim tabii
istemedigi bir harekette bulunmak yersiz ve yanlis olur
Ne kadını umursarım, ne kendimi; Allah'ın koyduğu sınırlar varken.
Kırmızı çizgiler ve tabular kalkmali ama her iki tarafın isteğiyle.
Kendim sınırsız birisiyim ama karşıdaki kim olursa olsun saygı duyulması zorunda
Ağlayacak belli ki zorlamama gerek yok... Saygı duymak lazım
Yani hızlı girip çıkmak kastediliyorsa olur ama öyle BDSM filan ters gelir bana.
sekste sinir olmaz bence, varsada zorlanmali
Herşeyin bir sınır vardır ve herkes sınırıları bilmek zorunda
Azıcık deneyebilirim 🤪
Sınırları olan birisiyle ilişki girme taraftarı değilim
Saygı duyarım onun da bana duyması gerek
Hayalse çok sınır koymamak lazım
Genelde bende sınır var karşı da yok
Sinirlari zorlamak lazim
Saygı duyarım zorlamam
İstemediği bir konuda zorlamam
Zorlarım ben
Nekadar zorlarsin mesela
@yaralikurt1221 Her kadın görüşünün altına salça olmak zorunda mısın?
sınırları zorlarım
Saygı duyulmalı
Benim sınırımın basladigi yerde onun sınırı biter
Hayvanmiyiz insan gibi şey edin 😐
Herşeye saygılıyım
@acelya_aa
😊😊😊
zorlarım
Saygı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?