Haftasonu sabah saat 7 bile olmamış, partnerin seks istese seksi mi tercih edersin uykuyu mu?

Haftasonu sabah saat 7 bile olmamış, partnerin seks istese seksi mi tercih edersin uykuyu mu?

Tabii ki evet derim ama sabahın altısında mükemmel bir şey yapabileceğimizi zannetmiyorum biraz daha dinlenip saat 9:00 gibi ya da saat 10:00 gibi yapabiliriz eminim çok daha güzel bir performans Çıkartırız ikimizde ayrıca birisi sabah seks için uyandırıyorsa bu karşı taraf değil ancak ben olabilirim.
Sabah seksi olayını fazlasıyla yaşadım ve çok da severim. Saatin ne önemi var ki, isterse 6 bile olmamış olsun. Partnerim ne zaman isterse beni seks yapmak için uyandırabilir. Yorgunsam veya gerçekten uyanamıyorsam o başlayabilir ben zaten ayılırım hemen. Aynı şekilde bende ondan bu rahatlığı beklerim. Gözünü bir açar ben kucağına çıkmışımdır bile. Bunlar bana göre bir ilişkide olması gereken normal şeyler zaten. Partnerlerin birbirine seks yapmak istemiyorum deme lüksü yok en azından benimle olan adamın böyle bir söz hakkı yok.
Teşekkür ederim
Partnerim seks istiyorsa muhtemelen ben ayılamadan uykuluyken başlamış olur.. Uykuluyken hem söylenip nazlanırım hem de zevk alarak ayılmaya başlarım..
Tabi ki seks, sonra sarılıp tekrar uyuruz.
gayet romantik ama tam uykuya dalacağın sırada kaynanan zile basar :D
tamam daha sana şaka yok
Cevap
23Cevap
O saatte ben daha yeni uyuyorum kaldıranı keserim uyanmamı beklesin :D
Sabah iş durumu yoksa saat kaç olursa olsun. Sabah seksini tercih ederim..
Seksi seçerim
partnerim. benim için ne kadar önemli... işte buna cevabim elbette çok diyorsam ne kadar uykuyu seven de olsam seks derim
Sabah seksi zaten soft olur uykuda bile yanaşabilir
Seksi tercih ettim güzelde oldu böylesi tatlı ihtiyacımı onunla taçlandırmak keyifli.
Hangisinin telafisi yoksa onu tercih ederim.. 😄
O saatte uyurum yaa 1-2 saat daha sabretsin sonra ona rüyalarını yaşatırım 🔥
Güzel cvp
O anki duruma bağlı 😂
Gece 3 te gözü kapalı yaptığım zamanlar da oluyo
O kadar uyku kafidir. Partnerimle ilgilenmeye başlardım
Erkeğin görevidir kadını doyurmak. Kesinlikle yapardım.
Uyku tabiki zaten bi haftasonumuz var onuda uykumuza ayiralim bi zahmet
Biz uyuruz çünkü haftasonu ve boşsam zaten yatsıya kadar yapmışızdır.
Uykumu mahfettiği için onu sabahın 4 ünden 7 sine kadar mahfederim 😀😀😀 şaka şaka evin musluğu ona ait istediği zaman açar istediği zaman kapatabilir.
En güzel seks saati bence 😂😂
Bunu yaşamış biri olarak söylüyorum ilişkide bencillik veya tembellik sizi ya da sevdiğinizi mutlu etmeyecek
Onun bakışı bile beni azdırır o yüzden seksssssss
Seksi tercih ederim sonra ona sarılır uyurum
İstediği zaman istedigini vereceksin kadının
Seks daha güzel
Seks, çünkü sabah güzel oluyor
Küfredebilirim bile sabah sabah ne seksi
Uykum her şeyden daha değerli
genelde ben uyandırırım o da uyanır
Bence uyku uykum bulunursa bidaha uyuyamam😂
Direkt ise koyulurum hemennn ,🥰🥰
Sabah seksinin tadına bakan asla vazgeçemez
Genelde onu sabah ben uyandırırım 😂
Ben de gayet kabul ederim hayatım uykum varsa da kaçar hemen zaten😂😂
@Uykucumaymunnn hahahaha biliyorum hayatım :) o uyku sersemliği bi anda açılıyor
Uyku tercih edilirmi
o zamanki mooduma göre değişir
Uyurum
İşte böyle dürüst insanlar lazım
Fark etmez yaparız
Partnerimi kıramam
Bilemedim ki hiçbiri
Seksi tabiki
Uyku
Seks demeyen haindir
Uyku
Uyurum