Nerde hata yapıyorum acaba ben?
Hala çocukça mı düşünüyorum acaba?
Benim için ilişki yaşayacağım bir erkek:
birlikte eğlenebileceğim kafa dengim beni anlayan değer veren biri olmalı ki ben de aynı değeri ona vereyim güvendikten sonra ilişki boyutunu artırıp seks yaşarım diye düşünüyorum
Ve sanırım böyle bir dünya yok
Çok mu duygusal düşünüyorum ben?
Her insanın huyunda vardır, ilk zamanlarda çok iyi gelirken biraz mevki ve güç verince değişiyorlar, ilişki konusunda hiç şansım olamadi, ömür boyu da böyle sürecekler galiba🥺
Benim hiç ilişkim olmadı
Bu yüzden nerde hata yaptığımı sordum
Kanka herkese şans veririm ben ilk başlarda
Ama hakeden yokki
Reelde çok kolay ya hani hahahha
Herkesin kafası farklı , kafa dengi derken tam olarak nasıl bir kafaya sahip olmalı ki kafa debgin olsun? Yani olay burada knk , senin isteğin kafa yapın denk gelmesi lazim
Anlaşabildiğim biri mesela
Benim ilk ilişkimde öyleydi. Birbirimize iyice güvendikten sonra bide ten uyumu vardı deliler gibi seviştik her gün
Ben de ilkimi öyle yaşamak isterim sonrasında pek umursamam sanırım ya da tam tersi bilemiyorum artık
Bi kere o güveni kazanınca vücudun rahat bırakmaz zaten sürekli çekim hissedersin. Bide bakire olunca devamını merak edersin hep
Yanlış mı peki bu bazıları öyle diyor eskiden inkar ederdim, şu an haklı olduklarını düşünüyorum
Evleninceyw kadar beklemek saçma ama işte istediğim ilişkiyi de bulamıyorum
Yanlış değil herkes lafta evlenmeyi bekliyor ama karşılarına libidosunu arttıran biri gelirse hiç durmuyorlar bile. Sende kendini suçlu hissetme o orgazmı yaşamak seninde hakkın
Hakkım bence de ben de insanım çünkü 😂😂
Ama işte umudumu kaybettim bide korku var ben de insanlara karşı
Cevap
16Cevap
Ben varimds tecrubem yok sevgilim olmadi hic kiz düsürmeyi bilmiyom nasi yapicaz başkan
Bi bilsem🤷🏻♀️
Çelme takayım düş sen sonrs numaranı ver tavuklu pilav yiyip kayıp balık nemo yu izleyelim olur mu
Hayir gayet normal isteklerin bende yakin dusunuyorum
Hmm
Böyle erkekler var mı yani yüzde kaç şansım var benim bu konuda hani yoksa uğraşmayacağımı düşünüyorum artık bu gibi şeylerle
🤷🏻♀️hiç sevgilim olmadı ama artık yoruldum bu şeylerden
Sence çok mu absürt istediğim şey
Yani reelde böyle işlemiyor olaylar sanırım
ben öleyım abi kızlara arkadaş olarak bakarım hep sevgılı falan olayına gırmem muhabbet her konuda konusabıleceğim birini isterm
Bilmiyorum ben öyleyim ama sevdiğim kişiyle 2 3 sene ilişkim. olursa cinselliğe yavaş yavaş geçmeyi düşünüyorum
Bende böyle düşünüyorum. Duyfusal biriyim özelde. Ama böyle erkek çok az harbi
mantıklı olanda buda erkekler olarak cok sabırsızısz
Hiçbiri birbirini tanımasın dikkat et
Hepsiyle aynı anda konuşmam genelde denedim sadece ve olmadı
Yani anlatmak istediğim şuydu seks olmadan ilk başlarda anlaşıp tanışıp sevdiğim biriyse yaparım hala birbirimize karşı bir çekim varsa da devam eder diyorum öyle bir erkek yokki tuhaf tuhaf şeyler yapıyorlar anlamıyorum artık
Tek sorunum güven yani
Anladım yani şansım çok az %2 falan
İyi bir noktaya değildin artık yoruldum ve umudumu kaybettim hatta daha doğrusu soğudum
Değindin*
Yooo o nerden çıktı ki
Bir şey diyim aramızda kalsın ama sen resmen beni tarif etmişsin:D
Beni tarif ediyosun gizlisu 😄😅
Millet aceleci hemen olaya geçmek istiyor
Bulursun daha yaşın kaç
19 ama hiç sevgilim olmadı tecrübe 0
Var bulur seni
Nasıl bulur peki bu şanslı çocuk
Verdikten sonra olur
Nasıl mesela😂😅
İstediğin gibi