Kadın 32
erkek 40 . lutfen at çiftliğinde büyümüs ! ask adamları gelmesin. Gerçekleri bilmek istiyorum
Kadın 32
erkek 40 . lutfen at çiftliğinde büyümüs ! ask adamları gelmesin. Gerçekleri bilmek istiyorum
Bunun cevabı için sadece yaş bir kriter degilki
Elli tane konu var
Saygıdan dolayı sevisenlere selam olsun..
O istekli. Sorun bende. Sorunlarımı içime gömdüm. Sadece saygıdan dolayı yapma fikri iyi hissettirdi. En azından saygı duyuyorum ona 😆
bilimin önerdiği günlük ya da gün aşırı düzenli olmasıdır. hem strese bağlı hastalıklardan korunmak hem de kalp ve damar sağlığı için önerilen budur. en az haftada 3-4 olmalıdır. daha az olursa erkekte sertleşme sorunu erken yaşta balar. performansın ileri yaşlara taşınması için daha sık ilişki yaşanmalıdır.
Normalde az ama genelde şimdi Türk erkekleri öyle yani o yaşta haftada 1 ya da iki ama o az işte o yüzden kadınlar mutsuz ve sen 35-37 yaşına gelince ne olcak o zaman senin isteğin dahada artacak
İki tarafında doyumuna bağlı yapanlar arasında ki ilişkiye de bağlı ten uyumu olmazsa mecbursa ayda bir de olur ama iyi bir nokta yakalarsanız bu günde ikiye çıkar
Cevap
12Cevap
Normal olabilir çünkü her şey etkendir bunun için detay olmadan herkes kafasına göre yorum yapar en önemlisi şudur siz şu an ki durumdan memnun musunuz !
Olsak sorar miyiz
Sorunu nedeni bulmak lazım detay gerekir o zaman mesela ne zamandır berabersiniz sıkılma var mı aliskanliklar var mı vs takip edin isterseniz sonra silersiniz gerçekten yardım istiyorsanız tabi
40 yaşında ki erkekler daha sakin sevişme tarzı ilişkiye geçişi sever hafta da 1-2 normal ama spor yapan sağlıklı beslenenlerde 3-4 olabilir. Yaşlar daha çok genç.
Evet gayet normal.
Ama arada sevismeler de olmasi gerek ya da sevgi sözleri.
Haftada 3 4 monotonlukta idealdir. Ama ayda 1 kez gecede 2 denenir mesela. Haftada 2 bikmislik hissi verir. 3 4 yapin onu
büyük sıkıntı var.
Az geldi bana
Evet gayet normal 3 e de çıkabilir
Normal normal
Bahsettigin sayılar normal yapılır yani
Daha fazlası olabilir.
Bence az.
Normal bence anın tadını çıkarmak gerekiyor :)
Haftada 3 iyidir
Evlilik mi
Az değilmi
Az gibi.