+1 yılHepsi de değildir ya. Yani ilişkiler seks odaklı olsa da artık hepsi de olamaz illa ki seven de vardır ya da hep yanlış seçimler yapmışsındır ne biliyim
03 Yorumla
Soran+1 yılYa evet seks olarak yaklaşmayan 2 kişi oldu ama onlarla da aramız da sevgi aşk olmadı zaten.
- +1 yıl
Ehh herkes suçlu değilmiş sanki sen o yönden gelenleri seviyormuşsun biraz da
Soran+1 yılSevmiyorum arkadaşım. O Abaza olanlar başta aşık rolü yapıyorlar. Abaza olmayanlar hiçbir bok yapmıyor odun gibi duruyor. Neyine aşık olayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAslinda bunun nedeni cevren galiba
Nasil desem sen senin cevren eski sevgililerin arkadaslarin eski arkadaslarin vs vs
Senin hakkinda bisiler bilen kisiler konusuyorlar elbet seni senin yasamini senin ozelini gecmisini suanini ve bir on yargi olusuyor ve artik oyle tipleri cekmeye basliyorsun. Bu etmenlerden sadece birisi07 Yorumla
Soran+1 yılHayır hiç alakası yok. Ben doğru düzgün kimseyle sevgili olmadım ve olduklarım da birbirini hiç tanımadı. Aynı ortam değildi.
Cevap sahibi+1 yılIstersen uzun uzunda konusuruz vaktim var
Cevap sahibi+1 yılOzman sende bu yanlis imaji cizen bir olay soylenti ya da etrafa sundugun gorunus mu bunu tetikliyor acaba
Yani hepsi tesaduf olamaz sonucta
Soran+1 yılArkadaşım güzelim çünkğ çekiciyim. Beni tanımıyor kimse. Herkes uzaktan görüp beğeniyor işte abazaların dikkatini çekiyorum bu kadar basit.
Cevap sahibi+1 yılNeden agresfisin tahminleri tek tek yurutuyorum ki. Hem guzelsin cekicisin nerden bilebilirim ki bana gostermedin ki
Soran+1 yılHaaaaa oldu sen onayla diye göstericez mal pislik
Cevap sahibi+1 yılTavrindan belli kisiliginin cop oldugu adamlar napsin hergun mu seni cekecekler islerini gorup gitmek istiolar 😂😂😂
+1 yılBenimde karşıma neden hep zor zamanımda ortadan kaybolan kızlar çıkıyor?
09 Yorumla
Soran+1 yılBu normal bir şey çünkğ kadınlar güvence ister yani erkeğe güçsüz zayıf ve dengesiz görünce uzaklaşır. Ben de öyle olurdum bu nedenle terk etmem ama tedirgin olurum. Ben hep hoşlandığım erkeklere destek oldum ama onlarda o şeyi göremedim.
- +1 yıl
Aylarca iyi güzel hoş, hayatımda birtakım sorunlar olunca kadın uzaklaşacak? O zaman hiç olmasın. Bu yaptığın açıklama gerçekten bugüne kadar okuduğum en saçma açıklamaydı. Hani destek? Hani iyi gün kötü gün?
Soran+1 yılBen aylarca hiçbir erkekle olmadım.
Soran+1 yılO zaman tabii ki kötü yani. Ama bana da benzer oldu başta ben yüz verene kadar çok ilgili aşık sonra ilişkiye başlayınca sorumsuz ve bencillerdi.
- +1 yıl
Bende Aralık'ta boşandım. 9 aydır eziyet gibi
Soran+1 yılNiye eziyet
- +1 yıl
Hayatımda ilk kez bu kadar uzun süre yalnız kaldım. Sence neden? İlgi yok alaka yok muhabbet yok sohbet yok. Hiç bişey yok. Sessizlik
Soran+1 yılNerden bileyim.
- +1 yıl
Artık biliyorsun
Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. senden öyle bir elektrık alıyorlar muhtemel senı eglenmelıl goruyorlar ve kafaları böyle calısıyor
011 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle eğlenmelik ne ya. Ben çok Zeki ve güçlü bir kadınım. Benle evlenmek isteyen sevgili olmak isteyen hayran olan onlardı. Ama asla zekam şu bu değiş sadece vücuduma aşıklardı. Ben de onlar aptal ve abaza olduğu için hep ayrıldım çünkü onlar evlenilecek değil eğlenilecek de değil hiçbir boka yaramayan boş erkeklerdi.
Soran+1 yılArkadaşım başta öyle değillerdi çünkğ başta düzgün efendi aşık sandım sonra takıldıkça aslımda beni sevmediğini tek amaçlarının seks olduğunu fark ediyordum davranışlarından. Derdim sıkıntım olsa umursamıyorlardı. Hep bana dokunmaya seks yapmaya ısrar ediyorlardı. Ben hayır deyince uzaklaşıyor trip atıyorlardı. Gerçek seven böyle yapmaz.
Soran+1 yılİşte bana da böyle diyorlar ama benim karşıma hep böyle pislikler çıktı. Ben de ondan hiçbirini sevmedim aşık olmadım. Çok istedim olmak ama çok iğrençlerdi işte hep baştan bitirdim. Ama beni tanıyan herkes çok üzülüyor. Çünkğ hak etmiyorum. Bu kadar güzel Zeki iyi biriyim ama aşk olarak yüzüm gülmüyor. Hep karşıma dolandırıcı şerefsizler çıkıyor. Ben de çok gerçek sevgililik yaşamak isterdim. Hani seks olmadan güzelliğimi umursamadan benim kalbimi ruhumu sevsin. Saatlerce konuşalım edelim.
Soran+1 yılYani inşallah da hiç ümidim yok zaten o kadar zor okullar da okudum ettim hiçbir kıymeti olmadı hiç güzel iş bulamıyorum. Hayatım berbat çok mutsuzum.
Soran+1 yılYa abi çevremde herkes böyle diyor ama lanet olası başıma gelen iş ve flörtler bana değersiz hissettirip travmalar yarattığı için bunalıma girdim. Allah kahretsin o şerefsiz kalitesiz insanları.
Soran+1 yılMesela erkeklere dürüstlük önemli arkadaşlık güven diyorum. Beni taciz etme seks konusu açma diyorum. Buna rağmen ne kadar iğrenç ve şerefsizlerse ilk buluşmalarda yine açıp taciz ediyorlar. Bıktım artık.
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılGerçek seven artık bulmak zor ki aklı başında bul
114 Yorumla
Soran+1 yılAbi öyle işte. Yani lafta benden bin tane erkek hoşlandı yıllardır. Bir tanesi bile adam etmez ya. Hiç işe yaramaz canım tipler. Ya tipsiz ya Seksi kötü ya aptal ya parası yok. Bi şöyle güzel erkek bulsam keşke de sabahlara kadar seks yapıp evlenip yuva kursam. Yok ama hepsi mal. Hiçbirini beğenmiyorummmm
Soran+1 yılOnlar bana aşık oldu öldü bitti yalvardı ben en fazla hoşlandım sonra da tanıdıkça kustum zaten hepsi çok berbat çünkü. Şöyle güzel mutlu eden yok ki lanet olsun
- +1 yıl
Olur yenileri de ya parasız adamın ne işi varmış ya 😂 gel sen
Soran+1 yılAy ben de onu diyorum. Fakir herif ne siye kadına sarkıyor. Hayır canım daha ilk buluşmalarda bile zorlanıyor param yok diye direk irite oluyorum. Sonra da 2-3 görüşmeden sonra terk ediyorum. canım neymiş efendim aşıkmış. Ha oldu. Eskorta verecek parası yok diye önüne gelen kızdan seks dileniyor embesiller. Çok aşığız diye. Biz de malız.
- +1 yıl
Aha aha alemsin
Soran+1 yılAbi zenginler de hep şiiko ve yatakta kötü oluyor. Üç tane şişko tiple flört ettim mesela. Tamam paraları var ezik değiller filan ama bunların da tipi yok. Ayrıca yatakta kötüler iki git gel yapsa yoruluyor mallar. Fakirler de açlıktan zayıf ama onların da parası yok işte.
- +1 yıl
Sana hep denk gelenler öyle bir şey diyemem genel konuşmak yanlıs olur
Soran+1 yılAbi ben şişko birinin yatakta iyi olabileceğini sanmıyorum. Sonuçta kondisyonu yok.
- +1 yıl
Bunu demedim zengin parası olan vs vs gibi yani
Soran+1 yılYa abi zengin parası olan temiz düzgün romantik erkekler bar da. Çok az. Benim çevremde bi tane var sadece mesela. Ama o da hiç okumadı etmedi parası yok. Tamamen kız arkadaşı bakıyor. Kız çirkin zengin paralı işi baya iyi. Oğlan aptalın teki. Okulu bileğiyle bitiremedi 10 yıldır. Ama fiziği güzel ve kızın yalakası. İşte kız öyle takılıyor. Mesela ben öyle de yapamam. Paramı yiyen erkekle. Yani kendi parası olmalı. Hani baktığında tam biri yok. Herkeste bir kusur var.
- +1 yıl
Uzun konular evet bunlar
Soran+1 yılNeyse sen anlat. Senin çevren nasıl. Senin exlerin nasıldı
- +1 yıl
Buraya anlatmak saçma olur özelden yaz merak ettiğini
Soran+1 yılYazdım özelden. orada mısın
+1 yılbelki de sen sadece onlara şans vermeyi tercih ettin
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks önemli ama ilişki gözü ile bakarken böyle olması kötü bencede. Herkes beklentisiinde dürüst olmalı bence.
042 Yorumla
Soran+1 yılEvet bence de. Yani benim evlenmek isteyen de bardı gayet ciddi ama yine tek motivasyonu benim fiziğim ve sexti. Asla ruhum ve içinle ilgilenmiyordu.
Cevap sahibi+1 yılİşte burada kendi istediğini biliyorsun ona göre secici davrancaksın gerekirse sonuna kadar seks yapma
Soran+1 yılSeçiciyim zaten. Herkes ondan diyordu biraz sal insanlara şans ver diye kimseyi beğenmiyorum diye.
Cevap sahibi+1 yılİşte ama neye göre secici bende o sorunu çok yaşadım hatta şu an yorgunluk tükenmişlik yaşıyorum.
Cevap sahibi+1 yılÖzele gelsene burada detaya girmek istemiyorum gizliye geçeyim burdada
Soran+1 yılHayır vaktim yok
Cevap sahibi+1 yılTamam sana yürüme derdim yok konuşmak istersen diye dedim
Cevap sahibi+1 yılGüzel kalpli adamı kızlar sevmez sıkıcı gelir genel biyerden sonra erkekler cinsellik özgüven kwndini kabul ettirme qrayısına girer. Bi miktar bişey yaşamış gerçekten birisinde dinlenmek kendini bulmak ve gerçek sevgiyi isteyeni bulmalısın. Zaten genç çok bişey yaşamış birisi ile evlenme sonradan yaşamak ister
Soran+1 yılBen böyle genellemelere hiç katılmıyorum. Böyle olmayan binlerce çift var. Ben tecrübesiz de tecrübeli de flört ettim. Hiçbiri adam değildi. Hepsi bencil ve açtı. Asla öyle evlenip yuva kurulup çocuk yapılacak insan değildi hiçbiri. Daha kendi kıçlarını toplayamayan bir kadınla dostluk bilmeyen tiplerdi.
Soran+1 yılTek dertleri eğlence ucuzluk eğlence ve sexti hepsinin 30 yaşını geçse bile. Zaten 30 a geldiklerinde yoruluyor ve yalnızlıktan sevgili evlilik istiyorlar ama hiçbiri o kapasitede değil. Ben denedim asla beceremediler. Birkaç haftada patladı. Kadına canım canım abartılı laflar söylemeyi ilişki sanıyor aptallar. Alışmışlar öyle tavlamaya. Öyle boş aptal sözlerle hayat geçmez.
Soran+1 yılHiçbirinin hayat amacı yok planı yok böyle mal mal savrulup duruyorlar. Hepsi korkak cesaretsiz. Bir kadına sahip çıkıp yuva kuracak özgüvenleri yok.
Cevap sahibi+1 yılYanlış anladınn beni bak çok milletle çıkan biriside iyi olabilir. burada niyete kwndi gibi olması falan senin kriterlerin olur zaten demek istediğim erkekler yaşıyor bi dünya ama hayatımın bir döneminde ne istediğini bilmeye başlıyor hani o duruma gelmiş adam önemli olan. İki kişi içinde dogru zaman olması önemli olan. Biraz zihniyeti ben birinde huzuru bulup gerçekten sevgiyi sevildiğimi hissetmek istiyoeum kafasına gelmiş birisi gibi
Cevap sahibi+1 yılEvet o tipler değil demek istediğim birde yaş değil ya bazısı buna daha erken yaşta gelir bazısı daha geç. O kişiye göre değişir herkes sahte o benimde en büyük sorunum. Bide senin kendi hayatına göre olması önemli tabç herkes beni kaldıramaz mesela senide öyle anladıgım. Sen yaşlı boşta kalmış psırıklara denk gelmişsin ama 😅🙃
Cevap sahibi+1 yılSeni senn oldugun için sevemi bulmak çokk zorr. Tamamen kendin oldugunda karioya ilgi çekici gelmiyorsun değişik bişey.
Soran+1 yılBenim son sevgilim direk evlenmek ve ciddi istiyordu. Ben o dönem o ülkeden ayrılıyordum o nedenle öyle bir şey istemiyordum ama tam ben gidecekken tanıştık o bana aşık oldu ben ona olmadım. Ben sadece hoşlandım. Bu ama çok çabaladı etti maddi manevi beni ikna etti. Mesela daha önce hiçbir erkek öyle masraf yapıp bir şeyler yapmamıştı bana somut. Hep sadece lafta diyorlardı ama uygulamada hiçbir şey yapmıyorlardı neyse sonra denedik işte ben ailesi ile tanıştım işte hayatını gördüm ettim ve sevmedim mutlu olmadım. Onla da vakit geçirince sevmedim. Kusurları çok battı bana ve dedim ben başkaları işe flört etmek istiyorum daha gencim. Evlilik gibi bir düşüncem yok dedim. O da çok üzüldü ağladı filan. Mesela o istiyordu evlenmek yuva kırmak. Ama bunyn bence yaşla alakası yok. Karşındaki kişiyle var. Yani doğru kişi olsa ben de isterdim. Ben onu sevmediğim için istemedim. Ben ilk seximi 26 da haptım ama 16 dan beri bin tane erkek benim peşimden koştu. Hiçbiri doğru gelmedi. İşte öyle bir şey.
Soran+1 yılYooo benim yaşı benden küçük de flört sevgililerim oldu. Öyle yaşı geçmiş sadece 3-4 tane oldu onun dışında hep 20 tane filan aynı yaş 10 tane de küçük oldu herhalde
Cevap sahibi+1 yılTabikide ama burdada hata var mesela bu direk ben evlencem biri olsun artık diyen tip bunlar seni beni kaldıramaz. Hani sadece zihniyeti ciddi evlenmek istemesi değil olay buda sağlklı bbir ilişki değil. Hani mesela bir erkek player çok flörtöz olur zaman geçtikce bir yerde gerçek mutluluk bu ddegil der kqdından anlar zihniyeti onu mutlu edecek tek insana döner o kafaya erişmiş biri olmalı. Boş insan olup evlencem diyenden olmaz bence
Cevap sahibi+1 yılYok yaşlı olanlara dedim sadece o pısırık olayını sen baya zor begenirsin ama belirli bir sınırı geçince zorlaşıyor. Bide çok evlilik pdaklı düşünmeye başlamışsın iyi birisi olursa bunu düşünmen ywterli ciddi ilişki bazında bak hayatına rutin akılında devam et.
Soran+1 yılValla ben bunu çok tanımadım. Birkaç ay tanıdım. Geçmişte iki ilişkisi olmuş hep kadınlar terk etmiş bunu nedenlerini sormadım. Ama onun dışında zaten evde kalmış anasıyla sürünen ezik aptal biriydi. Sadece çok parası vardı ve yakışıklıydı bi de çok sadık ve ilgili aşık romantikti. Ondan şans verdim ama çok aptal ve bana çekici gelmeyen biriydi. Ondan hemen soğudum. Ya da başka biri bası zengin vs o da tamamen çok yalnızdı ve işte yalnızlığı geçsin diye evlenmek için resmen birini arıyordu. Aylarca peşinden koştu onu da istemedim. Ya da 18-20 lerinde hatta 27 erkekler vardı işte hiç seks yapmamış beni arzulayan eden onlar seks sevgililik evlenmek için bana ısrar ediyordu. Onları da çok fazla eksik ve kusurları olduğu için istemedim. Yani kafamdaki erkeği hiç bulamadım. Tipsiz eğitimsiz cinsel sorunlu ailesi sorunlu parasız dengesiz psikolojik hasta vs ydi hepsi.
Soran+1 yılBen daha birkaç önceye kadar asla evlilik düşünmüyordum. Şuana kadar bana evlilik teklif eden üç erkek oldu ama ben daha hiçbir erkekle evlenmek istemedim tanıdığım. Aşkım seni seviyorum bile demedim.
Soran+1 yılO sonuncu da arkadaş ve akrabalarına hep diyordu bu koz benim hayatımın aşkı hiç böyle olmadım hissetmedim şu bu. Herkes diyordu of sana çok aşık çok değişti ilk defa onu böyle görüyoruz diyordu. Yani olay aman evleneyim biri olsun değildi. Bana çok mal gibi aşıktı o adam.
Cevap sahibi+1 yılAnladım işte bu dediğin tipler olmaz yani o ladsr tercih edilmemelerinin sebebi var tsmam temiz olabilirler ama sıkıcılar işte kızlardada aynı yani benim için.
Soran+1 yılZaten bana sarkan tiplere bakıyorsun hep yalnız ezil kusurlu tipler. Aylarca yıllarca sevgilisi flörtü olmamış tipler. Ondan bana da yalvarıp edip kendilerini rezil ediyorlardı. Hani bana denk erkek olsa zaten ben de hayran olurdum.
Soran+1 yılZaten bana yetemediklerini aşık edemediklerini görünce çok üzülüp hırçın oluyorlardı. Kaybetmek korkusundan agresif oluyorlardı.
Cevap sahibi+1 yılEe sen iyisin anladığım neden düzgün birileri yok hep saçma tipler sana sarkıyor başarısız tipler bbunlar bide hep kwndişerini iyiyiz biz derler. Mesela benim sana dediğiöm bu değil iyi niyett ayrı bişey * takılan biriside gayet iyi niyetli olabilir.
Soran+1 yılYa işte ben de onu anlamıyorum. Yıllardır bin tane ortam kurs ülke şehir gezdim. Öyle aynı yerde 5 kişi ile takılmıyorum ki ben. Milyonlarca insanla tanıştım ettim yani. Ama bana sarkanlar hep sorunlu cins tipler oldu itşe. Kız arkadaşlarım da biliyor ya da annem. Anlatıyorum mesela bitirme sebebimi de hepsi ay evet çok haklısın diyorlar. Yani asla öyle idare edilecek şeyler değil. Baya büyük kusurları var hepsinin.
Cevap sahibi+1 yılValla bu büyük olay hani normal flörtöz biri ile takılsanda evlenmek istemese tamam. Hem iyiyim diyosun ama tipler hep saçma garip. Yurrt dışında olduysa belki olaylar hep ondandır türkiyemisin aslen
Soran+1 yılYok ya 2 yıl yurtfışınfa flört ettim onun dışına 8 yıl tirkiyedeydim işte ve evet hepsi düzgünüm şı bu diyor yoksa zaten ciddiyetsiz adamı niye konuşayım.
Soran+1 yılAyrıca ben hiç çapkın biriyle takılmadım. Hepsi gayet bana sadık ve aşıktı yani hiç öyle benle takılırken başka kadınla takılan aldatan ya da bakan olmadı
Soran+1 yılHatta tamtersi ben bakıyordum ve başka kişileri istiyordum açıkça da bunu diyordum onlara. Onlara da diyordum istersen sen de yap diye. Yine istemiyorlardı. Ama yine dr asla ilişki yaşanacak tipler değillerdi çünki beni gerçekten sevip emek fedakarlık yapmıyorlardı. Eziklerdi.
Cevap sahibi+1 yılAnladım sorunun bu bakış açısında biraz da genelde ben çok iyi düzgünüm diyenler ilişki konusunda başarısız tipler kötü değiller ama ilişkş yürütmeyi bilmiyorlar. Zaten yetenwkli olanlar kızlarla takılıyor biyerden sonra birisi ile evleniyor o tipten olup olgunlaşmış kişilere bakmanı tavsiye ederim.
Cevap sahibi+1 yılSeks hayatında var neden hep ezik tipler anlamadım merak ettim seni şimdi kaç yaşındasın bide nerelisin nerde yqşıyprsun kültürünü anlamak istedim
Soran+1 yılHayır ezik derken belli konuda ezik yani tamamen değil. Tamamen ezik olsa zaten etkilenip takılmazdım.
Cevap sahibi+1 yılAnladım onu sen biraz hayatın farklı tabi standartların fsrklı olabilir
Soran+1 yılEvet mesela ben gezmeyi seven yurt dışı görmüş ve sanat seven birini isterim. Öyle erkek bulmak çok zor.
Soran+1 yılBen sanatçı sevgili yaptım. O bile çyle değildi yabancı. Boş ve maldı.
Cevap sahibi+1 yılİşte maddi konular girince onu yapabilmesi için belirli bir seviyede olmalı
Cevap sahibi+1 yıl😅😅😅 senden korktum merak ediyorumm abi sana ne bulcaz
Soran+1 yılYani evet o da var ama ailesi zengin olanlar da kültürsüzdü
Cevap sahibi+1 yılAilesi zezgin olanların iyisi zor aile çok kültürlü köklü aile olmalı yoksa şımarık boş yaşamış birisi oluyot
Soran+1 yılEvet işte ben bulamadım düzgününü ya. Ya şımarık aptallar ya da bilinçli fakirler.
Cevap sahibi+1 yıl😅😅😅😅 cidden özele gelip anlatsana merak ettim detayları bu begenmediklerin veya istediklerin burada herşeyi konuştuk zaten istemessen engelle sonra
+1 yılDoğru zaman ve doğru kişiyi beklemelisin bence
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet herkes öyle diyor. Aramakla aşk bulunmuyor. Ben hiç aşık olmadım. Ama benim peşimde güzel olduğum için hep çok erkek var.
- +1 yıl
Birini seç o zaman
Soran+1 yılİşte diyorum ya kimi seçsem görüşsem konuşsam bakıyorum tek derdi seks.
Soran+1 yılHani lafta hepsi çok düzgün evlenmek ilişki istiyor ama davranışları sadece seks
- +1 yıl
Amacın ne pekis
Soran+1 yılÖrneğin hiçbir etkinlik şu bu planlamıyorlar. Hep ben planlıyorum. Onların tek derdi başbaşa kalıp yiyişmek ilişki dedikleri.
Soran+1 yılAmacım işte yakın arkadaş ve hayat arkadaşı olmak. Yani eğlenmek sohbet gezmek paylaşmak. Ama erkeklerin tek olayı yiyişmek. Diğer her şey angarya onlara.
- +1 yıl
Öyle olmaayanlarda vardır ya allaha şükür ben bıktım sekten felan
- +1 yıl
Ne istedigini ögrenmek isterdim daha iyi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kıza hoşlanıyorum dedim 4 kere ekstra düşünmek istemiyorum dedi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki sen hepsiyle yaptın mi
03 Yorumla
Soran+1 yılAl işte allahın zavallı embesili gelmiş. Ge ber git lan p iç kurusu
Cevap sahibi+1 yılMotor ne bu tepki böyle
Cevap sahibi+1 yılYamanacak yer mi ariyon la motor
+1 yılSeksi misin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet çekiciyim
- +1 yıl
O zaman ben talibim
+1 yılUzucuu