Arkadaşlar merhaba, daha yeni evliyim 3 hafta falan oldu. Evlendiğimizden beri neredeyse her gece bazen gündüzleri bile ilişkiye girdiğimiz oldu. Dün gece ilişki yaşamadık, bugün de eşim "ne dicem ya benim eski azgınlığım yok sanki" falan dedi. O öyle diyince bi üzüldüm, sonra baktı ben durağanlaştım bir saat sonra hemen öpmeye başladı. Bende "ne oldu hani canın çekmiyordu" falan dedim. Oda ne bileyim yorgunluktan oldu herhalde, şimdi canım çekti. Falan dedi. İsteğinin azalması normal mi hergün yaptığımız icin? Yoksa bi sorun mu var? Bir dış göze ihtiyacım var
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvli biri olarak şunu demeliyim. Eşinin ifsde tarzı yanlış olmuş. Biraz özleme zamanınız geldi aslında. Evet sık ilişki haz dolu doyamadınız. Ama bekarken nasıl yapmayıp azıyordunuz. Biraz dinlenip azsak mı diye ifade edebilirdi. Oyun şeklinde olabilirdi bu mesela
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki bu yaşadığımız normal mi yani cinsel isteğin azalması?
- +1 yıl
İstek azalması ise normal değil. Ama istek azalması yerine biraz ara verelim azıp ilişkşye girelim ise normal. Cinsel ilişkiyi rutin hale de getirmemek lazım. Ama eşinin cidden isteği azalmışsa kötü. İlişki anında tutku hissediyo musun eşinde. Sence hanginiz daha tutkulu ve ateşli sevişiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. insan her zaman bir olmaz işi yoğun olunca yorgun olur sen memnunsan gerisini boş ver çoğu evlilik cinsellik yüzünden bitiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki normal bi bu durum? Yani cinsel isteğinin azalması
+1 yılRahat ol bence bir sorun yok , yorgun falan olmuştur hem baksana gönlünü almak istemiş sonradan
02 Yorumla
Soran+1 yılYa bilmiyorum üzüldüm. Normal mi yani cinsel isteğinin azalmış olması?
- +1 yıl
Normal
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen nasılsın peki ilk gunku gibi ıstegin var mı peki
00 Yorumla
+1 yılOha ya kıtlıkyanmı çıktı oradasın zaten bir yere kaçmıyorsun azgınlıktan değil sevdiği için yapmalı
01 Yorumla- +1 yıl
Sorun silinebilir
Evet normal azalması renklendirmeniz lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi mesela?
O yorgunluktandır
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyorsunuz? Normal midir yani?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne