Aynı evde yaşıyoruz ve haftada 1 kez seks yapıyoruz sadece. Sevişmesinde sorun yok gayet tutku ve isteği var ama sıklığı az. mastürbasyon yapıyor eliyle daha düzenli seks hayatı var. ilişkinin en başında uzun zamandır mastürbasyon yaptığını ve daha çok zevk aldığını söylemişti. En baştan bildiğim için mastını kişisel algılamıyorum, benden sonra başlasaydı sorun ederdim bu konuyu. Seksi çok aramıyor. Ne yapmalıyım sevdiğim için bırakmak en son yapacağım şey. Geçen hafta konuştum, isteğin yoksa ben de sana karşı çekim hissetmiyorum bana ayırdığın vakti de eline yaz artık dedim. Öyle bi haftadır yasak koyunca isteği arttı ama bakmıyorum, afedersiniz azgınlıktan düz duvara tırmansa bile acımam yasağı koydum bi kere, burnu sürtsün istiyorum, ama sonra ne olacak kestiremiyorum. Gene eskiye döner mi
+1 yılHaftada bir çok az nasıl geçiyor anlamıyorum madem beraber yaşıyorsunuz istediğiniz zaman yapma imkanınız var doya doya tadını çıkartarak yapın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
+1 yılBelki seks yapmak istemedi sanki seni aldatmış te allahım ya mastürbasyon yapmış ne var bunda
07 Yorumla
Soran+1 yılsoruyu anla da yaz ya
- +1 yıl
Kezo
- +1 yıl
Bir de ceza demiş adam habire seks yapmak zorunda değil kendini bir şey zannetme
- +1 yıl
Seks hayatım seni ilgilendirmiyor. Benim yaşım belli olduysa senin de zeka seviyen belli oldu
- +1 yıl
Ahhhh sanki senin seks hayatın var adam yapmıyor bile seninle baksana 😃
- +1 yıl
Ben edepli biriyim. Habire seks yapmam ve bunu sürekli yapmak zararlı.
- +1 yıl
Zavallı
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenc insanlarsiniz haftada 1 nedir yahu ben 40 yasindayim 2 gun yapmasam ariza cikartiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılmastürbasyon alışkanlığı var, seksi az ama öz yapıyor.
Cevap sahibi+1 yılEee birakip size odaklanacak kimkurtulacak o takintidan. Bence kolayca cozulebilecek bir mevzu. Sende veya sizde eksik gordugu ne ise zamanla tamamlanir
Gizli Üye(36-45)+1 yılağü ağğ bizi bulmuyor her gece 5 posta atalm o ne öyle hafta bir
00 YorumlaAlışkanlık olabılır Mı
01 Yorumla
Soran+1 yılDedim zaten detayda.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu benim sevgilimdede aynısını yasadim
07 Yorumla
Soran+1 yılZulüm vallahi. Bari 3 olsun haftada, bir hakikaten az. Ona karşı Tutkumu öldürdüğünden ilgimi dağıtıyor
Cevap sahibi+1 yılaynen ama var caresi ben öyle yaptım kurtuldum
Soran+1 yılNeymiş
Cevap sahibi+1 yılgızlıden cıkıyımmı analtırım
Soran+1 yılÖzele çağırıyorsan Erkeksin anlaşıldı
Cevap sahibi+1 yıldeyılım sızbılırsınız
Cevap sahibi+1 yılanlatrım burdanda uzun bıraz
Gizli Üye(30-35)+1 yılVer döner verme dönmez
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem