Yahu ahlak diyorsanız bu hem kadında hem de erkekte geçerlidir. Din de keza öyledir. İstediğim gibi yatıp kalkayım ama evlilik gelince de ''el değmemiş'' ile evleneyim demek nasıl bir çelişkidir? Hiç sormuyor musunuz ben ne yapıyorum diye?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Herkesin kendi tercihi, neden diye soramazsın ahlaktan bahsediyorsan. Ahlak rasyonel bir şey değil, 2500 yıldırda kimse akli bir şey olduğunu kanıtlayamamış. Yanlış anlama ama sana ne diyecek türden bir soru.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu erkek yapıyor, kızların zarı olmasa kızların da çoğu yapardı. Doğruya doğru şimdi. Bakireliği önemsemeyen erkekde çoğaldı. Bu konularda takılıp kaldın.
05 Yorumla- +1 yıl
Mevzu bekaret değil çelişkidir bu soruda. İki yüzlülüğü kaldıramıyorum.
- +1 yıl
Ki zar varken çoğu yapıyor kısmen de olsa. Evlilik yaşı çok uzadı onun için bakir erkek zor çıkar 15 sene öncesine kadar 24 civarı evlenen çoktu artık 30'u aştı.
- +1 yıl
500 yıl sonra evlensem bile korurum kendimi.
- +1 yıl
İyi bakalım. Bir de yapmayacağım dersin arkadaşların bir karı var der, sen olmaz dersin yoksa... der yapmak zorunda kalıyor böyle çoğu. Gerçi senin dediğin normal kızlar. Aslında o durumların yarısından çoğunda kızların da suçu var, tecavüz de etmiyor ki çoğu erkek, kıza eve gidelim diyor gidiyor, sonra başlıyor o şeyler, gitmeyecek.
- +1 yıl
Ben de gitmemeleri gerektiğini düşünüyorum. Yaşım 30 ve pek çok kez imkanım oldu ama reddettim. Üç şeyden gurur duydum: Zina etmemek, alkol almamak ve sigara içmemek.
Erkeği olsun kadını olsun baştan sona çelişkilerle dolu.
12 Yorumla- +1 yıl
Avrupa'da mesela sallamıyorlar bekareti ama en azından cinsiyet ayırmıyorlar bu konuda. Keza şeriat ülkelerinde de hem erkeğe hem kadına aynı tarife uygulanıyor ama gelgelelim ki Türkiye'de durumlar epeyce farklı.
Gizli Üye(25-29)+1 yılöyle erkekler varya tam bir pislikler umarım hak ettikleri gibi bir kız çıkar karşılarına bakir kişileri hak etmiyorlar
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılKendi kararları
00 Yorumla
+1 yılBen de buna karşıyım. Lakin gelip burada birine nasiyat verme hakkınız olduğunu düşünmüyorum. Şov amaçlı belli bir kitleyi etkilemek için sorulmuş soru olarak görüyorum. Her koyun kendi bacağından asılır, adam ahlak der ahlaksızlık yapar kendi sorunu. Böyle yapan birini görürseniz ikili oynayan kişisel olarak gidip bunu ona deme hakkınız var bence de buna kesinlikle katılıyorum, ama bu tür paylaşımı şov için yaptığınızı düşünüyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Bu soruyu soran kişinin 380 tane kızı takip etmesi de ayrı bir ironi durum olarak görüyorum saygılar :)
+1 yılÜlkede herkes erkek yapar kadın yapamaz kafasından olduğu sürece bu böyle devam eder erkektede namus vardır kadında bitek namus yok erkek namusunu korusunki kadınlarda korusun
11 Yorumla- +1 yıl
Avrupa gibi olsak erkek de kadın da yapar yani çifte standart yok. Şeriat ülkesi olsak zira ikisi de yapamaz. Türkiye bu konuda en beter durumdaki yerlerdendir.
Gizli Üye(18-24)+1 yılEeeee sen kendini cok mu saklamis oldun simdi takip ettigin 387 kiz ne diye orada duruyor gelip burada ahkam kesiyorsun
010 Yorumla- +1 yıl
Sohbet amaçlı takip ediyorum. Hiçbiriyle mahrem bir şey geçmedi konuşmalarda. Ayrıca fikirlerimi anlatabilmek için takip ediyorum.
Cevap sahibi+1 yılAyni seyi karsi taraf yapmis olsa kiyameti koparirsin ama
- +1 yıl
Sohbet etmesinde herhangi bir sakınca yok. İnsanlar, sadece cinsi konularda sohbet edecek diye bir şey de yok. İş, arkadaşlık, ev hali ve benzeri konularda da insanların birbirlerine tavsiyeleri olabilir.
Cevap sahibi+1 yılO yuzden mi cinsellik kategorisinde gezip duruyorsun disaridan alamadigin hazzi ve zevki aklinca burdaki trollerin yazdiklarini okuyarak mi alip zevke geliyorsun hani cok dine bagli ya bu bekaret meraklisi kesiminiz ne diye o zaman burada harama bulasmaya kalkiyorsunuz sanki mesaj kutulariniza hic vajina fotografi atilmiyor hic nude almiyorsunuz gecin bu ben kendim gibi bakir kiz isterim ayaklarini her seyden once fiziksel olarak bakir kalsaniz bile aklen bakir degil hicbiriniz ve gercekten kendini her anlamda bugune kadar saklayip korumus bir kizin da seni ve senin turevlerini kabul edecegini sanmiyorum
- +1 yıl
Birkaç fotoğraf atıldı fakat hepsini sildim. Hatta penis fotoğrafı da attı birileri çünkü epey bir nude trafiği varmış sitede. Size yalan borcum yok. Cinsellik kategorisinde yazmamda da bir sakınca yok zira yetişkin bir insanım. Ayrıca yazdığım yorumların hiçbirinde maksadı aşan bir ifade kullanmadım. Gayet edeplice ve bilgi içerikli paylaşımlarda bulundum. Cinsellik kategorisinde yazan herkes fantezi anlatacak diye bir şey de yok. Siz, kafanızda bir profil oluşturmuşsunuz ve dışarıdaki kişiyi de ona uydurmaya çalışıyorsunuz. Kadın olduğunuz için daha sert bir cevap vermek istemiyorum ama şansınızı zorlamayın.
Cevap sahibi+1 yılFotograf almak istemeyen insan hesabinda mesaj istegini kapatir silmen bakmak icin burada olmadigin anlamina gelmiyor ayni seyi sevdigin kiz yapsa ve telefonunda 18 cmlik penis fotografi gorsen verecegin tepki ortada silip silmeyecek olmasi zerre umrunda olmaz cunku o bir kadin ve senin yapmanda “mahzur olmadigi” konularda onun katiyen aciklama sansi olamaz kendi nefsini haramdan uzak tutmak isteyen bir insan icin bu platformda bulunurken alabilecegi bircok onlem var ama sen nedense sana siz diye hitap etmeden yaptigin davranisin alt metnini senin yuzune vurdugumdan sansimi zorladigimi soyluyorsun ama uzgunum bir insana saygi duyabilmem veya siz diye hitap edebilmem icin benden 6 yas buyuk olmasi yeterli bir sebep degil benim icin zira saygi hak edilir ki burada kirici hicbir sozcuk sarf etmememe ragmen kadin olmamdan dem vurup sert cevap vermekle tehdit etmen hak etmediginin bir gostergesidir ayrica burada senle konusurken “maksadini asan bir ifade” kullanmadim gayet sen gibilerin kizlardan istedigi ve bekledigi gibi “edeplice” karsilik verdim keske kafamda olusturdugum profile uyarladigim biri olsaydin ancak maalesef o profilin tam manasiyla yansimasisin amacim seni burada yermek degil sadece daha tutarli oldugunuzu gormek istiyorum ki benim gibi kendini simdiye kadar korumus ve saklamis kizlar gercekten guvenip hak ettigi erkeklerle mesru bir sekilde beraber olabilsinler
- +1 yıl
Özel mesajları kapatmadım çünkü bir şeyler sormak isteyenler, sohbet amaçlı gelenler oluyor. Aile, siyaset, futbol gibi konularda sohbet ediyoruz. Ayrıca şu anda sevdiğim bir kız yok. Size verdiğim cevaplardan bir halt anlamayıp da tuğla gibi yazıyla bomboş şeylerden bahsetmişsiniz. Yahu neden kapatayım mesajları? Bu siteye girince bakirlik mi gidiyormuş? Zerre kadar fikriniz olmadan yazıyorsunuz şu saçma yorumları. Hem size ne oluyor ki bu kadar takıldınız benim fikirlerime? Acaba bir yerinize mi dokundu söylediklerim?
Cevap sahibi+1 yılOkumaya usendiginden bombos gelmistir sevdigin kiz var demedim siteye girince bakirlik gitti de demedim sahsi algilaman yersiz burada senin gibileri ele aliyorum bir yerime dokunmasina da imkan yok beyefendi
- +1 yıl
Benim gibilerde bir şey yok ama sizde ne var anlayamadım.
Cevap sahibi+1 yılOyleyse devam edin efendim “kadin akli” sonucta
O kadar haklısın ki
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim. Maksadım insanların ilişkiye girmesini yargılamak değil, girdikten sonra buna rağmen iki yüzlülük yapmasını ifade etmektir. Bakir olmayıp da bakir istemek ile zar diktirmek arasında bana göre bir fark yok.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne