Özellikle hayatınızdaki insanla mesafe olarak biraz uzak olduğunu düşünürseniz sanal seks yapmak saçma ve gerçeklikten uzak mı gelir size? Bu konu üzerine biraz düşünmem gerekiyor ve açıkcası bana saçma gelmiyor yine de mantıklı bir yorum okursam çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Sokakta açık seçik giyinenler ya da p*rno görülen kareler artık insanlara yetersiz geliyor ve sıkıldılar, çoğu kişi cinsel dürtülerini ört pas ediyor kendine partner bulamıyor bu yüzden sanal bi tık daha heyecanlı geliyor en azından karşında yapay bir şey yok görüntülü ve istediğin gibi yönlendirebildiğin bir şey var.
Birde insanlar merak ediyor o kıyafetlerin altındakiler nasıl diye. yeni vücutlar görmek yeni organlar görmekte heyecanlandırır insanı.
Ama hiç biri gerçek bir birleşme kadar heyecanlı ve güzel değil.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılUzak mesafe ilişki yaşadım ve sanal seks yaptık. Sanal Seksi iyi yaptığımı düşünüyorum onu ıslatıyodum (o mastürbasyon yapmıyordu) sanal sexin peşine gider mastürbasyon yapardım güzel bir şekilde boşalırdım. Hem sevgililikte hem evlilikte ihtiyaçları bir şekilde gidermek gerekiyor bunu sanal seks ile yaparsın, öpüşürsün, evliysen ilişkiye girer ve eşini mutlu edersin
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMantık aranacak bir şey değil. İki taraf karşılıklı isteyerek ve zevk alarak yapıyorsa güzel bir şey. Sonuçta mastürbasyon hayatımızda olan bir şey ve "sexting" ile de mastürbasyonun zevki arttırılıyor.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
16Cevap
+1 yılBence tanımadığın insanla yapmak daha mantıklı ama tanıdıklar sonradan istemediğin taleplerde bulunabilir. Ama hayatında biri varsa hoş olmaz
10 Yorumla
+1 yılKarşılıklı olarak istek ve arzu varsa cinselliğin sanalı reeli olmaz, önemli olan hissetmek ve hissettirmek
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Bence sanal seksin yeri ayrı yaa ama tabi gerçeğinin yerini tutmuyor
21 Yorumla- +1 yıl
Gerçeginin yerini tutma ihtimali yok tabikide bu sadece ihtiyac giderirken araç. Birde gerçek yapmayanlar fantezi falan tecrübeli birinden dinlemiş oluyor.
Çok yaparım ve çok ta zevk alırım. Bence güzel bişey
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılYani istek ve karşıya bağlı karşılıklı olması lazım hayal gücü lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen yapıyordume skiden zevkliydide artık hiçmi hiç zevk vermiyor
21 Yorumla- +1 yıl
Belli bir aşamadan sonra zevk vermez
+1 yılİnan suyu deneyi isterim nasıl olduğunu bilmiyorum ten tene biliyoruz
10 Yorumla
+1 yılDurum kurtarma yönünde olabilir
10 Yorumla
+1 yılazda olsa rahatlama sağlar
11 Yorumla- +1 yıl
sen seviyormusun
+1 yılGörseller eşliiinde yapılıyorsa harika
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet görselleri paylaşmayı düşünüyorum
- +1 yıl
Yapalım mı
Soran+1 yılSevgilimle yapıyorum benn
- +1 yıl
Benim yok kimse 😔
Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. Pembeler erkek gibi yaziuor israrcilar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBi süre sonra zevk vermşyo
10 YorumlaYeri ve zamanına göre güzel
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 505 cevap paylaştı. Bazen iyi olabiliyor
10 Yorumlamantıklı yapıyorum da
10 Yorumla
+1 yılZüğürt tesellisi.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence mantıklı eglenceli ve ihtiyac gideriyor
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMantikli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeye karar verdin
14 Yorumla
Soran+1 yılYapacağım sanırım bu akşam erkek arkadaşımla tekrar konuşacağım
Cevap sahibi+1 yılBunu yapmaya basladifimda bir süre sonra keşke yapmasaydım diyeceksin, emin ol sana anlatamk istediklerim var yaa instaaa versem yazar mısın bana bi sen
Soran+1 yılBuradan yazsam hemen bir dakikalığına gizli olmaktan çık ben sana takip atayım sonra tekrar gizle görüşünü doğrusu merak ettim söyleyeceklerini
Cevap sahibi+1 yılKanka ben çok kalmıyorum burada ya ondan sana instaami vercem yazarsan konusrz birsessizkisi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne