Cinsel Yaşam Sadece anal ve oral yapıyoruz ne yapayım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Vajinal seksi bir iki defa yaptık. Ya anal yapıyoruz ya ben ona oral yapıyorum. Bana oral yapmıyor vajinal seks de olmayınca zevk alamıyorum. Ne yapmalıyım? Güncellemeler+1 yıl Sorduğumda "anal daha zevkli" diyor vajinal seks vakit kaybıymış. Sadece anal ve oral yapıyoruz ne yapayım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
DelliDivvane Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı. surekli anal iyi degil ama orada kaslarin genisleyecek saglik sorunun olur. mastürbasyon yaparak rahatlayacaksin oyleyse 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sürekli olmuyor da doğru çok acı veriyor. 10 seferin 8inde sadece oral çekiyorum. Yorumla DelliDivvane +1 yıl anal diyorum oral degil Yorumla
Terazideli Takip Et Guru Yaş: 49 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı. analcılar biraz bana g.. y gibi geliyrolar. vajinal varken neden b. k yolunu tercih eder ki? bakire de değilsin. sorun onda biraz. 0 0 Yorumla
CatsDream Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Madem sen de onu becer niye oral yapıyorsun? Bence vakit kaybı. 0 0 Yorumla
istanBULLy34-3 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ben vajinal de oral da çok seviyorum ya sana benim gibi biri lazım 0 0 Yorumla
zimbateli34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl oral şart bence, karşımdaki kadınıma zevk vermek için iştahlıca yalar bakarım 0 0 Yorumla
Ghenna Takip Et Yoda Yaş: 26 +1 yıl Anal daha dar bide daha çok acı çekiyorsun ya ondan zevk alıyor başka birini bulmalısın sadece kendini düşünüyor partnerin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl anal değil de oralı yapmaya çalış bence eşin de isteğin azalmasına neden oluyorsa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ya bi kere analdan hicbir kadin zevk alamaz cunku analda kadin icin zevk bolgesi yok kenfini bu sekilde kullandirma yakinda kakani tutamazsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Saçma kendisini düşünen bencil analın kspanmaz hem sonra anal sürekli yapılmsz uzunsüre yapılması iyi değil. 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Daha ne yapacaksınız ki zaten? :D 0 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. vajinal olmadan olmaz ki zevksiz olur snn için 0 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Banyoda yalasın 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Onu değiştir. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
surekli anal iyi degil ama orada kaslarin genisleyecek saglik sorunun olur. mastürbasyon yaparak rahatlayacaksin oyleyse
Sürekli olmuyor da doğru çok acı veriyor. 10 seferin 8inde sadece oral çekiyorum.
anal diyorum oral degil
analcılar biraz bana g.. y gibi geliyrolar. vajinal varken neden b. k yolunu tercih eder ki? bakire de değilsin. sorun onda biraz.
Madem sen de onu becer niye oral yapıyorsun? Bence vakit kaybı.
Ben vajinal de oral da çok seviyorum ya sana benim gibi biri lazım
oral şart bence, karşımdaki kadınıma zevk vermek için iştahlıca yalar bakarım
Anal daha dar bide daha çok acı çekiyorsun ya ondan zevk alıyor başka birini bulmalısın sadece kendini düşünüyor partnerin
anal değil de
oralı yapmaya çalış bence eşin de isteğin azalmasına neden oluyorsa
Anal yaparken bi kadını osurturmak 😍 işte gerçek ask ya 😍
ya bi kere analdan hicbir kadin zevk alamaz cunku analda kadin icin zevk bolgesi yok kenfini bu sekilde kullandirma yakinda kakani tutamazsin
Saçma kendisini düşünen bencil analın kspanmaz hem sonra anal sürekli yapılmsz uzunsüre yapılması iyi değil.
Daha ne yapacaksınız ki zaten? :D
Bi insan bukadar kullanilabilir
Niye hasta mısınız siz?
Ayrıl başka birini bul
Benim partnerim ol
vajinal olmadan olmaz ki zevksiz olur snn için
o kisi net gay o zaman
Vajinal ıliskiye girmeyi mi istiyorsun
Vajina neden yapmıyorsunuz
vajinal seks iste
eş değişimi
Malsin lan sen.