Oral seks sırasında dikkat edilmesi gereken husus?
İlk kez yapacağım da🙏
İlk kez yapacağım da🙏
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Oral seks, ilişki sırasında partnerlerin birbirlerini ağız yoluyla tatmin ettiği cinsel bir eylemdir. Bir dönem, tabu olarak görülse ve hemen hiç tercih edilmese dahi günümüzde küreselleşme sebebiyle artan etkileşimle her toplumda ve her kültürde yaygın biçimde uygulanmaktadır.
Kadınların gerçekleştirdiği oral sekste partnerlerinin cinsel organının tamamı ya da bir kısmı ağız yoluyla uyarılır. Bu süreçte ağızdaki hava vakumlanarak, ayrıca dil de penis gövdesinde gezdirilerek partnerin aldığı haz artırılır. Yalnızca penisin gövde kısmı değil, testisleri de aynı şekilde dil ve dudaklarla uyarılır. Erkeklerin yaptığı oral sekste ise, partner dilini ve dudaklarını, özellikle klitoris üzerinde gezdirerek partnerini ağız yoluyla tatmin etmeye çalışır. Yalnızca klitoral bölge değil, vajina dudakları ve vajinal açılım da aynı yöntemle uyarılır.
partnerinizi mutlu etmek istiyorsunuz ancak hele ki tecrübesizseniz, ağız genişliğini zorlayacak hallere girerek kendinizi oral seksten korkutup soğutmamalısınız. Penisin en hassas bölgesi uç/baş bölgesidir. Bu sebeple ilk önce ağzınızın ıslaklığı ve kayganlığıyla bu bölgeyi stimüle edebilirsiniz. Korkunuzu ve gerginliğinizi attıktan sonra daha ilerisi için harekete geçebilirsiniz.
Ellere dikkat:
Oral seksin yalnızca partnerinizin cinsel organınızı ağzınızla uyarmaktan ibaret olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Partnerinizi ağzınız ve dilinizle uyarırken ellerinizle de ivmeye uygun olarak kavrayıp dokunmaktan geri durmayın. Bu bütünsel devinim partnerinizin inlemeleriyle kısa sürede etkisini gösterecektir. Aynı şekilde siz de partnerinizin ellerini yönlendirerek vücudunuzun diğer hassas bölgelerinde dolaşmasını sağlayabilirsiniz.
Dişlerinizi olabildiğince uzak tutun:
Erkekler için en ürkütücü anlardan birisi zevkin derinliklerinde kaybolmuşken cinsel organlarında hissettikleri ani ve keskin acı hissidir. Süre beklediğinizden uzun sürmüş ve ağız, çene kaslarınız ağrımaya başlamış olabilir ancak dişlerinizi dudaklarınızla kapatırsanız, ağzınız istemsizce daralsa dahi dişlerinizin hasar ya da acı vermesini engelleyebilirsiniz.
Diğer bölgeleri görmezden gelmeyin:
Partnerinizin cinsel organının yalnızca gövdeden oluşmadığını unutmayın. Erkeklerde penis gövdesi, testisler ve bacakların üçte birlik üst kısmı (kasıklara yakın olan bölge) en hassas ve uyarılmaya en müsait bölgelerdir. Bu sebeple bu bölgelere konduracağınız öpücükler ya da başka türlü uyarımlarla heyecanı katlayabilirsiniz.
Çok güzel bir anlatım bunu okumuştum🙏 sana yazmak istiyordum ama çekiniyorum biraz
Mesaj atmıştım gerçi ama cevap vermemişsin
Yazdım
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?