Önümde duruyordu, çocuk resmen başını 360 derece çevirmiş bacaklarımı baştan aşağı süzüyordu. Sizce öylesine bir bakış mıydı yoksa cinsellik mi? Çünkü bu ilk defa yaşandı, daha önce böyle bir olay olmadı.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe var ki, bakamaz mı aklına direkt cinsellik mi geliyor, bende bakıyorum genelde çünkü çok estetik görünüyor ama cinsellik olarak bakmıyorum ki zaten hangi birine cnsellik olarak bakim akdeniz bçlgesinde yaşıyorum şort giymeyen kız veya erkek çok nadir, şu an herkes şort giyiyor burada
05 Yorumla
Soran+1 yılAma sadece bana bakıyor, şort giyen çok kişi var burada da
Cevap sahibi+1 yılBu kişinin bu şekilde bakışları çok fazla üst üste oluyorsa o zaman art niyetlidir ama bi kere gözü çarpmıştıe veya dalmşıtır bir şey diyemem ama çok sık böyle bakıp kitleniyorsa o zaman sıkıntı
Soran+1 yılİlke defa oldu. Ama dalma gibi değil çocuk pür dikkat baştan aşağı süzüyordu. Yani göz çarpması falan değil
Cevap sahibi+1 yılAma cinsellik olarak olsaydı sana belli ettirmwdwn gizli bakardı bence ya, belki ayakkabına falan bakmıştır veya sana öyle gelmiştir
Soran+1 yılGözünü bacaktan alamadı ki, gözü kimseyi görmedi
En İyi Cevaplar
Güzel bir kıza bakmak hoşumuza gidiyor evet ama öyle rahatsız edici bakışlarla taciz etmek doğru değil lafım yanlış anlaşılmasın hayvanlığında lüzumu yok :D
02 Yorumla
Soran+1 yılYani yandan gördü. Şort vardı altımda. Direkt ön veya arkadan değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
15Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellikle alakalı bana da sevgilim olmayan arkadaşım zannettiğim bir erkek bakmıştı arkadaşlığı yalanmış işte arzuladıklari için bakıyorlar hyvan bnlar
12 Yorumla
Soran+1 yılAma ilk defa baktı, 1 yıldır birlikteyiz
Cevap sahibi+1 yılZaten hormonlar zamanla vakit gecirdikce yükselen bir şey dikkat et kendine o yüzden söyliyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer zaman derim bir kız ve erkek arkadaş olamaz kanka olamaz hele kardesım o benim derler ya hayır olamaz mümkünü yoktur
00 YorumlaBeğenmiş bakmış. Erkek arkadaşın sonuçta. Bırak baksin 😬
00 Yorumla
+1 yılAmacı farklı bence rahatsız edici durum
12 Yorumla
Soran+1 yılAma 1 senedir beraberiz, eğer öyle olsa daha önceden başlamaz mıydı?
- +1 yıl
Zaten başlarda herkes iyidir ama zaman geçtikçe erkeklerde cinsel istek temas istekleri artıyor maalesefki erkekler böyle
Çıplakmıydı bacakların
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet şort vardı yani
Soran+1 yılNormalde beyaz tenliyim ama tatilden döndüğüm için bacaklarım bronzdu
+1 yılArzulanan biriysen demek..
06 Yorumla
Soran+1 yılYani arzuluyor mu?
- +1 yıl
Muhtemelen arzulamasa bacaklarına neden baksın ağdanı yapıp yapmadığına bakmak için değildir ya 😄
Soran+1 yılHayır kıl tüy falan yok asla 😂 ben de öyle düşündüm de 1 yıl önce niye yapmadı da şimdi?
- +1 yıl
E onunda hormonları var. Anca yükseliyordur sana karşı belki bi de güzel ve bakımlıysa bacakların kafasında kimbilir ne fanteziler dönmüştür çocukçağızın 😁
Soran+1 yılEvet arkadaşlarım falan hep der sütun gibi bacakların var diye. Uzun incedir. Bir de tatilden dönmüştüm bronzdu
- +1 yıl
Yorumlamak lazım tabi burdan zor oluyor anlıyacağın 😄
Cinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. Olur be çekici gelmiştir bir an
05 Yorumla
Soran+1 yılBir anlık mı sadece?
Soran+1 yılAslında bu sefer yandan bakıyordu, arkadan değil. Yani yandan ne görebilir ki. Şort vardı altımda
+1 yılCorap mi giyiyodun
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır şort
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Cinsellik az bile kalır ne hayaller kurmuştur o an
04 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi mesela?
Soran+1 yılAy yok ya sanmıyorum
+1 yılNe olmuş sende ver bir kere. Yabancı mı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Görmemiş gibi davranmiş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. 1 yıldır hiç bişey yaşanmadımı aranızda?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılEtkilenmiş olabilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bakamaz mı suç mu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılNiye bakamaz mı?
00 Yorumla Cinsellik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEtek mi vardı sende
06 Yorumla
Soran+1 yılŞort vardı
Cevap sahibi+1 yılO daha kötü
Soran+1 yılNiye kiii
Cevap sahibi+1 yılŞort da ayrım yeri daha belirgin olur
Soran+1 yılYalnız şöyle tam olarak önden değil, arkası dönüktü bunu sonra geriye çevirdi boynunu bacaklarıma bakmak için. Yani yandan görüyordu aslında
Cevap sahibi+1 yılHm bacaklar ilgi mi çekiyor san ki anlamıyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler