Penis vajinadan içeri girerken zorlanır mı dar mıdır mesela yavaş yavaş girse dar dar mı girer yoksa sanki bir silindir boşluğa girer gibi bir hissiyat mı var her taraftan sürtünme oluyor mu? Vajina rengini çok takar mısınız kafaya?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBizden çok daha fazla zevk aldıkları kesin. Yatakları sağı solu bedenimizi bileklerimizi sıkı sıkı tutma eylemleri, kendilerinden geçmeleri, Kasım Kasım kasılmaları falan ben izlerken korkuyorum bazen. Parmak atınca bile kafayı yiyorlar. Nasıl bir şey acaba? VR daha da gelişirse belki adult bir oyunla falan öğreniriz.
03 Yorumla- +1 yıl
Bir dakika soru hangi cinsiyet için öyle dandik sorulmuş ki unisex mi nasıl soru lan bu 😂
Ben kadının hissiyatı diye yorumladım ilk ona göre yazdım. Kullanıcı da erkek anlamadım.
Soran+1 yıl2 cins içinde geçerli şunu merak ediyorum penis vajinaya diyelim girecek dar dar mı girer yoksa elimizi kullandığımız gibi mi olur nasıl bir fark var :)
- +1 yıl
Biraz daraltıyor tabii ama penis çok esnek bir şey. Bamyadan dikilitaşa evrilebilen bir kıkırdak. Gergedan penisi gibi 100 santim bir şey taşımıyor sıradan 14-17 taşıyorsan meraklanacak bir durum yok rahat rahat girersin. Islak olması elzhem. Yoksa kanatırsın malafatı. Başıyla mutlaka vajinanın üzerine şap şap vurarak azdır kadını ki sıvı üretsin. Parmak da at parmağını vibrator gibi sok sok çıkar 2-3 dakikaya çok iyi kıvama gelir sonra oyun oynayıp sürpriz sokarsın köküne kadar istersen.
En İyi Cevaplar
+1 yılçok aç bir mideye yemek yedirmek gibi bir hissiyat olmuştu bende. Yemek yerken çok aç olduğunu fark edersin özlem olur ya, vajinaya girerken öyle. En son 2 sene önceydi
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
Şimdi şöyle yapıyorsun Boş bir gazoz şişesine prezervatif geçiriyorsun Üzerine de kayganlaştırıcı sürüyorsun boxerını aşağı çekiyorsun yavaşça oturuyorsun üzerine nasıl bir his O zaman anlarsın
14 Yorumla- +1 yıl
Vallahi sesli Gördüm Allah da seni güldürsün ya
Soran+1 yılAynen bende zaten camla ilişkiye girmeyi planlıyordum çok sağol 😄
- +1 yıl
🤣🤣😂😂😂😂
Yani tabiki dar oluyor yavaştan girerse daha iyi ama bir anda girerse can acitabiliyor sicak birsey giriyor içeriye yani biraz garip tarif etmesi zor birsey
05 Yorumla
Soran+1 yılEtin yumşaklığı hissediliyor mu?
Soran+1 yılTecrüben var mı?
Soran+1 yılHangi pozisyon hoşuna gidiyor 🤔
+1 yılSüper bir şey önce dar boğazdan geçiyorsunuz sonra Derince'de kalıyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Girerken pek hazzı yok. Devam ederken alıyorsun onu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendi üzerin de test edebilirsin kqnka 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılÖnce bilgi toplayalım :)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem