Cinsel Yaşam Hiç cinsel anlamda kullanıldınız mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Güncellemeler+1 yıl Karşılıklı bir sevgi varsa kullanılma tabii ki olmaz ama benim sorduğum seviyor ayağı yapıp sevmeyen kişileri kastedilip sorulan kullanılma Hiç cinsel anlamda kullanıldınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
SonDildarbesii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl kimseyi bu şekilde kullanmadım. eğer ki sadece cinsellik ise ama bunu direk yüzüne söyledim kabul etti ise etti etmedi ise olmadı 0 0 Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Kullanılma olmaz. İki taraf da zevk alıylr sonuçta 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bazıları yalandan yere seviyor rolü kesip ikna da ediyor Yorumla softpowerr +1 yıl Hmm buna anca kızlar maruz kalır. Sırf cinsellik için sahtekarlık yapmam ben Yorumla Soran +1 yıl Güzel Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Evet kullanıldim sadece seks bakımından oldu bu olay 0 0 Yorumla
ÖndenVerBana Takip Et Xper 5 Yaş: 48 , eic 70% +1 yıl Bütün kadınlar beni kurtardı yani Zaten kullanmayan pişman 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet arkadaşımın annesi 19 yaşındaydım eve çağırdı o da evde gel tatli yaptım yiyin beraber dedi kadın beni yedi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kızlar erkekleri kullanan deselerde aslında erkeler kullanılıyor 0 0 Yorumla
Yücelisttt Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Kullanilmadim izin vermem boyle bişeye ama cinsellik varsa ben istedigim icin vardır kulla ilmis olarak düşünmem benimde hosuma gidiyor sonuçta 1 0 Yorumla
CatsDream Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Hayır hiç olmadı :( keşke biri kullansa. 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Aynen. İki kez oldu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Tezgahı mı kast ediyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Galiba karnın aç. Yemek yemeni tavsiye ederim. 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He ya sonradan farkettim 😅 Yorumla
Uzaylİnsan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı. nooo 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ok Yorumla
RoxanaRojin Takip Et Xper 6 Yaş: 60 , eic 92% +1 yıl 😢😢😢 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ne oldu? Yorumla RoxanaRojin +1 yıl Evet oldu Yorumla Soran +1 yıl Üzdü 😔😔 Yorumla RoxanaRojin +1 yıl Dm gelir misin Yorumla RoxanaRojin +1 yıl Lutfen Yorumla
Daredevil39 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet kullanıldım 0 0 Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 442 cevap paylaştı. Evet. 0 0 Yorumla
Tek-basına34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Neyi 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ablam çok kullandı 0 6 Yorumla Casanova1donsuz +1 yıl Abllan mı 😂😮 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Casanova1donsuz istismar etti Yorumla Casanova1donsuz +1 yıl Nası ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Casanova1donsuz beraber oldu benimle bir zaman sonra alıştım ses çıkarmadım şimdi ikimizde isteyerek yapıyoruz Yorumla Casanova1donsuz +1 yıl boş ver la n Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Casanova1donsuz karı koca ilişkimiz var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
kimseyi bu şekilde kullanmadım. eğer ki sadece cinsellik ise ama bunu direk yüzüne söyledim kabul etti ise etti etmedi ise olmadı
Kullanılma olmaz. İki taraf da zevk alıylr sonuçta
Bazıları yalandan yere seviyor rolü kesip ikna da ediyor
Hmm buna anca kızlar maruz kalır. Sırf cinsellik için sahtekarlık yapmam ben
Güzel
Evet kullanıldim sadece seks bakımından oldu bu olay
Bütün kadınlar beni kurtardı yani Zaten kullanmayan pişman
Evet arkadaşımın annesi 19 yaşındaydım eve çağırdı o da evde gel tatli yaptım yiyin beraber dedi kadın beni yedi
Kızlar erkekleri kullanan deselerde aslında erkeler kullanılıyor
Kullanilmadim izin vermem boyle bişeye ama cinsellik varsa ben istedigim icin vardır kulla ilmis olarak düşünmem benimde hosuma gidiyor sonuçta
Karşılıklı kullandık haha.
Yok operatörüm kullanır sadece beni 😁😃
Hayır hiç olmadı :( keşke biri kullansa.
Aynen. İki kez oldu
Bayır kullanılmadım
evet kullanıldım
Tezgahı mı kast ediyorsun
Galiba karnın aç. Yemek yemeni tavsiye ederim. 😂
He ya sonradan farkettim 😅
Evet 13 yaşında falan dım
EVET MAALESEF TATLIM :(
Her zaman.
nooo
Ok
😢😢😢
Ne oldu?
Evet oldu
Üzdü 😔😔
Dm gelir misin
Lutfen
Evet maalesef. 😏😔
Evet kullanıldım
Kullandim
Evet.
Neyi
sanırım evet peki sen kullanıldın mı
Kullanilmayi severim
Hayur
Hayır.
Evet oldu bir kere
Hayır
Ablam çok kullandı
Abllan mı 😂😮
@Casanova1donsuz istismar etti
Nası ya
@Casanova1donsuz beraber oldu benimle bir zaman sonra alıştım ses çıkarmadım şimdi ikimizde isteyerek yapıyoruz
boş ver la n
@Casanova1donsuz karı koca ilişkimiz var
Evet
Hayır
evet sen