İlk defa alacağım. Herhangi bir bilgim yok. Eşime de sürpriz olsun istiyorum bu yüzden ne alayım diye ona soramıyorum. Sizce ne tarz bir şey alabilirim. İlk defa giyeceğim için aşırı iddialı panter kıyafetleri falan istemiyorum. Yatakta aktif biriyim, bana yakışsın istiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılberaber video izliyorsanız eğer ne tarz kategorilerde gezinmeyi sever eşin mesela? ya da az çok eşinin sevdiği şeyleri bilirsiniz diye düşünüyorum. hemşire, liseli, polis, öğretmen vs ya da vücut çorabı vs gibi gibi.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kıyafetçiye girdin mi zaten seni çekecek bir sürü şey var ister liseli kıyafeti al ister temizlikçi ama seni çeker zaten ne güzel böyle fantezi şeylere değer veriyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet cinsellikte eşimle her şeyi tatmak istiyorum, bu arada internetten alışveriş yapacağım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
11Cevap
Bunlar benim aldıklarım bakabilirsin
https://ty. gl/ixsns2sdwb
https://ty. gl/0lbsiuq9fq
https://ty. gl/vdd8j0u51320 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBi kadın fantezi iç giyim giymesi beni basit gördügünün kanıtıdır igrenç bişey bir kere giyen oldu hakaret etmekten aglattım
011 Yorumla
Soran+1 yılBence sen kendi kendini ezik görmüşsün
- +1 yıl
Banaa olan önemini libidosunu göstrrmesi için basit bi iç çamaşırı giyerek bunu yapması beni aşagılar süpriz yapması sadece iç çamaşırı gibi bi bez parçası giyerek yapamaz çok boş bi mevzu
Soran+1 yılKişisel görüşünüzü sormadım. Ne hissettiğinizi umursamıyorum. Soru başlığı ve içeriği belli. Bilginiz yoksa boş görüş kalabalığı yapmayın.
- +1 yıl
Xhahahsga bilginiz yoksa mı ahahahha 😂😂
Soran+1 yılİlginiz olmayan bi konu hakkında bu kadar görüşte bulunmanızı saçma buldum😀 İnsanların zevklerinden sizene, neden bu kadar @ğladınız?
- +1 yıl
Görüşümü belirttim hakaret ediyosun madem awk gelen görüşlere açık degilsin sorma o zaman yaptıgın olayın alt metnini anlattım iç giyimin düşük IQ oldugunu bir bez parçası giyerek partnerine ilgili süpriz yapmanın olabilitesinin olmadıgını yazdım sana AÇIKLAMA yaptım aglamadım aşko 😘
Soran+1 yılİki yönlü oynuyorsun 😃 kendinde diyorsun ki fantezi iç giyim giyen kıza hakaret etmekten ağlattım. Oysaki kızın yaptığı yanlış bir şey yokken. Şimdi ben sana hakaret bile sayılmayan türden bir şey yazmışım neden zoruna gitti😃😃 Kendi yaptığın şeyler sana yapıldığında hoşuna gitmiyorsa, yapmayacaksın😘
- +1 yıl
Çünkü O benim sevmedigim bişeyi bilerek yaptıgı için ve yakınım o yüzden aglatırım da sqerimde seni ilgilendirmez ama sen benim görüşüme saygısızca cevap atıyosun bu benim görüşüm saygı duymak zorundasın hoşuna gitmiyosa bile teşekkür edip geçiceksin kaldı ki sana 3-4 kere olayın alt metni nedenini anlatmaya çalıştım ama bana bilenmiş oldugun için anlasan bşle anladım demiceni düşünüyorun
Soran+1 yılYakının diye istediğini yapabileceğini sanıyorsan bu da benim sorum ve istediğimi yapabileceğimi düşünüyorum 😀😀
- +1 yıl
Aşko istedigini yap FANTAZİ İÇ GİYİMİN BENDEKİ KARŞILIGI BU basit abbzağ bi lavVugu yğkseltirsin böyle devam
Soran+1 yılKardes sen şunu anlamıyorsun. Sen sevmiyorsun diye bu kötü bir şey olmuyor. Erkeklerin %90ının sevdiğinden eminim. Ya sen isen sıkıntılı olan? Niye insanların zevklerine saygı duymuyorsun? Zamanında öğretilmedi mi sana böyle değerler?
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. pentinin koleksiyonu var onu kullan biraz pahalı ama cıldırır kocan
11 Yorumla
Soran+1 yılKoleksiyon ismi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcikcasi 2-3 ay once arastirmistim bende, daha sonra onun sevebilecegini dusundugum seylere odaklandim ama cok ugrastim cunku baktiysan bilirsin milyonlarca cesit var. Esini en iyi sen tanirsin, sen bilirsin sonucta
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEsin nelerlerden hoslaniyor boyle corabli tum dulumlar var on ve arkasi acik en cok bence onlar guzel
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSiyah transparan ilk deneme icin uygun arasindan zevkine gore sec
00 Yorumla Sade saten mini elbise olabilir, madem aktifsin senide kisitlamamis olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKöçek elbisesi al ama tahta kaşıklara pembe tül bağla erotik havayı yükseltir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılvucut corabı ile basla
00 Yorumla
+1 yılJartiyer almalısın o zaman
00 Yorumla
+1 yılOna Sorman Daha Doğru Olur
00 Yorumla
+1 yılŞalvar. Sonucta evlisin.
00 Yorumla
+1 yılVücut çorabı al
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılJartiyer al
10 Yorumla