Bilmiyorum yani bunu ben buldum denebilir ama pek hoş değil açıkçası ama onla isterdim de fazla üst düzey ve kimse kabul etmez zaten
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aga iğrenç diyip burada bile diyemiyorsun bide bizden tavsiye istiyorsun sen kendinle dalgamı geçiyorsun anlamadım burada bize bile anlatamadigini biz nasil bir örnek verebiliriz ki o igrencliği yap diye hem padisah olsak kız arzunu kabul etmez kafanı falan yemişsin bence sen söylemedende sövsem yeridir git aga valla öldür kendini doktora da git demiyom
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
2Cevap
kulak yalayanlardan daha iğrenç ne olabilir ki abi üst level ne ne olabilir yani, sanmıyorum bunu geçebileceğini
14 Yorumla
Soran+1 yılbu iğrenç değil ki
Soran+1 yılinan bana bütün sülaleme söversin anlatırsam
Soran+1 yılmantıklı kassdkasjdas
+1 yılİğrenç veya utanç verici bir şeyse kabul etmemesi normal.
02 Yorumla
Soran+1 yıliğrenç kelimesi denebilecek en hafif kelime sen düşün gerisini
- +1 yıl
O zaman sana kalsın kimseden talep etme.
Merak ettik söyle bari
04 Yorumla
Soran+1 yılsöversin
Soran+1 yıltam olarak cinsellik de sayılmaz zaten ve psikoloğa git deme ihtimalin yüksek
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazilari cidden igrenc ana ya. Seninki ne?
020 Yorumla
Soran+1 yılyok ama vallahi küfür edersiniz
Cevap sahibi+1 yılOkadar çok şey duydum ki muhtemelen garip karşılamam. Nedir?
Soran+1 yılbunu duyduğunu sanmam işte benzerini gördüm ama tam olarak yapan no
Cevap sahibi+1 yılSöyle işte sanki ne yapxaz sana telefon başında
Soran+1 yılyaa bana değil olan size olur işte normal değil çünkü
Cevap sahibi+1 yılAbi ağzına ciddi ciddi sı. çılmasından zevk alanları biliyorum 😂 bunun da mi üstü seninki
Soran+1 yılhmm sanki evet gibi
Cevap sahibi+1 yılBu senin?
Soran+1 yılanlamadım leydim
Soran+1 yıltamam siz de çok ısrar ettiniz madem anlatıyorum ama sevgilim olmadan önce düşündüğüm halini
Cevap sahibi+1 yılEvet neymiş o
Soran+1 yılŞimdi evet sıçma ile alakalı aslında benimki de denebilir. Aslında prototipi 3 kadınla düşündüm denebilir ama amaç cinsellik değil.3 tane kadına fisting yapıyorsunuz ve analları genişliyor ister istemez bayağı ama cidden geniş olması lazım. Şimdi ben genişleyince ki kakam olması lazım o ara 1 numaralı kadına sıçıyorum ve onun deliği doluyor benim bokumla ve sonra o diğerine yapıyor benimkini işte daha iğrenç olmasın sonra da en son 2. ise 3 numaralıya yapıyor en son bu farklı şekillerde bitebilir isterlerse 3 ü de onu yiyebilir veya daha da başka düşüncelerim var da öyle yaa işte o totodan totoya gidiyor ve en sonuncu ise 1 numaralıya yapsa yüzüne mesela ve diğer kısmını da 2 numaraya gibi neyse bu diyebilirim genel olarak
Cevap sahibi+1 yılŞaşırmadım ama bak gördün mü
Soran+1 yılhmm peki o kadar anlattım madem içinizden geçen düşünceleri söyleyin veya ne kadar manyaksın falan diyin
Cevap sahibi+1 yılHoş bir durum değil ama kişi kendinden meshuldür kötü bir şey de demem. Ama hayatına bu denli üç fetiş olan birini alırmıyım mesela hayır. Ve bunun bence normal bir fetiş olduğunu da düşünmüyorum bu arada
Soran+1 yıl3 fetiş derken anlamadım?
Cevap sahibi+1 yılAh özür dilerim klavye hatası. Uç bir fetiş demek istedim
Soran+1 yılhmm anladım. Ben elbette bu eski hali ki yapmam ama sevgilimle mesela yapmak istesem bana asla normal bakmaz biliyorum
Cevap sahibi+1 yılmaalesef bu çok zor. Hani ayak falan olsa yine göz ardı edilebilir max koltukaltı yalama falan da var ama ötesi yok gibi
Soran+1 yılanladım evet yani bunu Türkiye'de para verseniz bir eskort bile yapmaz büyük ihtimalle biliyorum zor ama neyseee. İyi değilim ama farkındayım ama onu gerçekten seviyorum ve neyse işte
Neymiş vizede icadını anlat bizde faydalanalım 😅
05 Yorumla
Soran+1 yılyok asla yapmazsın cidden kaldırmaz insan bunu
Soran+1 yılyaa zaten tam olarak cinsellik sayılmaz
Soran+1 yılsusmayı tercih ediyorum jsjdasjdahsdjasdja
Ney ki
11 Yorumla
Soran+1 yılvallahi anlatılmaz yaa
Gizli Üye(25-29)+1 yılNey çok merak ettimq
123 Yorumla
Soran+1 yılhakketen söversiniz
Cevap sahibi+1 yılBen hiç tepki vermem lütfen
Soran+1 yılama kötü hissedersiniz
Cevap sahibi+1 yıl😂😂 uyuyamam bu gece söyleee
Soran+1 yıldiğer türlü de uyuyamazsın be kankam ksajkdsa
Cevap sahibi+1 yılAa daha çok merak ettiriyorsun hdydysvdv
Soran+1 yılyaaa amaaa
Cevap sahibi+1 yılEn kötü duyduğum fetiş dışkı yemekti midemi toparlamam zaman aldı ondan daha mı kötü
Soran+1 yıldaha yaratıcı ama bu da iğrenç
Cevap sahibi+1 yılSöyle
Soran+1 yılyaa ama cidden iğrenirsiniz be sizi düşündüğüm için leydim
Cevap sahibi+1 yılPeki :/ daha fazla ısrar etmicem
Soran+1 yılyaa tamam off anlatıcam ama bunun sevgilim olmadan önceki düşündüğüm halini anlatıcam o zaman ama bak sonra sen demedin deme lütfen ben uyardım
Cevap sahibi+1 yılTamam
Soran+1 yılama bak tam olarak adı falan yok dediğim gibi çünkü ben düşündüm ve betimlemelerle sana anlatıcam
Cevap sahibi+1 yılEe yazıyo musun
Soran+1 yılŞimdi evet sıçma ile alakalı aslında benimki de denebilir. Aslında prototipi 3 kadınla düşündüm denebilir ama amaç cinsellik değil.3 tane kadına fisting yapıyorsunuz ve analları genişliyor ister istemez bayağı ama cidden geniş olması lazım. Şimdi ben genişleyince ki kakam olması lazım o ara 1 numaralı kadına sıçıyorum ve onun deliği doluyor benim bokumla ve sonra o diğerine yapıyor benimkini işte daha iğrenç olmasın sonra da en son 2. ise 3 numaralıya yapıyor en son bu farklı şekillerde bitebilir isterlerse 3 ü de onu yiyebilir veya daha da başka düşüncelerim var da öyle yaa işte o totodan totoya gidiyor ve en sonuncu ise 1 numaralıya yapsa yüzüne mesela ve diğer kısmını da 2 numaraya gibi neyse bu diyebilirim genel olarak
Cevap sahibi+1 yılYorum yapmicam tepki vermicem dedim dhdttxvxbhx
Soran+1 yılpeki efendim saygı duyarım ama yapabilirsiniz size da kalmış madem söyledim
Cevap sahibi+1 yılPsikopatça geldi bana dhdufhbc
Soran+1 yılhmm peki sevgilin istese veya dese ne düşünürdün? Açık ve net söyle düşüncelerini
Cevap sahibi+1 yılAsla kabul etmem
Soran+1 yılhmm anladım haklısınız tabi. Büyük ihtimalle hayal olarak bir ömür kalıcak
+1 yılNe o merak ettim
02 Yorumla
Soran+1 yıliğrenirsiniz bee bence düşünmeyin bile çünkü zaten tam olarak cinsellik de değil
- +1 yıl
Tamam o zaman
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Çok i̇lginç bir fetişim var ama bunu asla yapmaz biliyorum ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat