Gizli Üye(25-29)+1 yılmümkün olmayan tariftir belki sevişmenin tarifi...
neyi tarif edeceğiz şimdi? nasıl tarif edeceğiz?
ancak yaşamakla olabilen bir şeydir desek, söze döküldüğünde anlamını yitirmeye başladığını mı anlatsak önce...
bir dokunuşla başlayıp bin dokunuşla devam eden bir şey mi demeli yoksa?
bir öncekinin asla yetmediği, yetemediği, gene gene arzulanan bir eylem midir demeli? peki neden son'lar yaşanır o halde sevgilerde, sevişmelerde? bu soru burada yanıtını beklesin devam edelim o zaman.
iki kişinin en uç anlamda paylaşımı, birbirine dolanımı desek? yine de eksik kalır. her sevişme kendi kabından taşarak yeni sevişmeleri doğuruyorsa yine kendinden; hayatın anlamı burada gizlidir mi desek?
ilk'te baş dönmelerinin uçurumlara düşmelerin öznesiyken insan, nasıl oluyor da ten çekimi kaybolabiliyor, nasıl oluyor da hazzın o en karanlık dehlizleri artık keşfi tad vermez maceralara doğru koşuyor?
artık yeni bir ten, yeni bir dokunuş, yeni bir sevişme tutuşturuyosa bedeni, geride kalan sevişmelerin ah'ı tutar mı? eli kolu bağlanır mı insanın? bu soru da burada kalsın.
tendeki ürpertinin ne kadarı sevgi, ne kadarı, sadece arzu, ne kadarı şehvet, ne kadarı gerçektir?
sevmelere, sevişmelere yüklenen anlamın bir yer gelip orada tıkanması anlamsızlığa yönelmesi neden acı verir? evet nedir sevişmenin tarifi? iki insanın olağanüstü kendinden geçme ile tek beden olması, aynı anda, aynı şeyleri hissetmesi, aynı uçurumlardan düşmesi, düşerken, düşerken, düşerken aldığı yaraları görmemesi, yaraların sonra farkına varılması; var mıdır böyle bir şey?
çoğalmak isteyip de tekil kalmak, artmak isteyip de eksilmek, çoşmak isteyip de durulmak, koşmak isteyip de durmak, yükseklerde uçmak isteyip de düze konmak...
böyle bir şey olmalı sevişmenin tarifi.
yoksa, yoksa, o güney illerimizde tanıştığım o hala fırlamalığını kaybetmemiş yaşlı amcanın göbeğini hoplata hoplata, uzaklardan kopup gelmiş gevrek bir gülüş eşliğinde söylediği, "yahu gulüm, et ete değiyi, suyu siye kar kalıyi" gibi bir şey midir sevişme?
ben işin içinden çıkamadım. herkesin kendine göre tarifi olmalı, yalın, özel ve bir o kadar da karışık ve nesnel...11 Yorumla
Soran+1 yıl👍👍👏👏👏👏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
En sevdiğin cikolatu yediğini düşün ve mastürbasyon yaptırdığının 10 katı faha güzel
123 Yorumla
Soran+1 yılGüzel tarif 🙂
Soran+1 yıl25 😄
Soran+1 yılİkisi de. Konuştuğum bir çocuk vardı ama o da beni ikna edemedi istemeyi bilmiyordu güvenemedim kızlığım gider diye.
Soran+1 yılBu s. lak direk kızlığımı istedi ama o yüzden ikna olmadım zaten
Soran+1 yılAynen çocuğun psikolojik sorunları varmış Zaten düzgün düşünemiyormuş
Soran+1 yılAdamsın işte bu ya
Soran+1 yıl👏👏👏👏 Beni anlayan biri sonunda. Zaman geçmesi lazım ve beni buna karşı tarafın hazırlaması lazim değil mi
Soran+1 yılAynen 🙂
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılBilgi sahibiyim zaten :)
Soran+1 yılEvet uygulama kaldi sadece kaç yaşındasınız 😄
Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı. Bu soylenmez ki yasanmasi Lazım olan bir şey
00 Yorumla
+1 yılSevismek değil de sevilmek nasıl bir şey arkadaşlar 🥺🥺🥺 Tarif eder misiniz biraz 🥺
00 YorumlaYasatmak gerek sana o hissi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılSözler kifayetsiz kalır
10 Yorumla
+1 yılZevkli bir şey ama bunu yaşamadan anlayamazsın
01 Yorumla
Soran+1 yılSen yaşadın ni hiç :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılmastürbasyon daha çok zevk veriyor bana bir kaç defa seks yaptım fazla zevk almadım
00 Yorumla
+1 yılBu yaşına geldin tık yokmu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı.
+1 yılTatmadan anlayamazsın ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAh ben de çok merak ediyorum nasıl bir şey hiç yapmadığım için tabi 😍🙃🙈🙏
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBulsam evlenmek isteyeni zamanla yapardık bakardık
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende hiç yaşamadım
00 Yorumla
+1 yılhic sevismedin mi
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
niye
Soran+1 yılSevgilim olmadi ki
- +1 yıl