- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılEvet maalesef mastürbasyon bağımlılığı cinsel hayatı olumsuz etkiler. Orgazm olamama sebebiniz bu. Ayrıca maalesef mastürbasyon bağımlılığının olumsuz etkilediği tek şey cinsel hayatınız da değil. Bu bağımlılıktan kurtulmanız gerekiyor ancak bunu tek başınıza başarmanız çok zor. Bunun için profesyonel bir cinsel terapist desteği almanız gerekir. Bunu lütfen önemseyin çünkü orgazm olamama gibi pek çok farklı sorunu tetikleyecektir bu durum.
02 Yorumla
Soran+1 yılne gibi sorun
- +1 yıl
cinsel isteksizlik, cinsel özgüven sorunu ve bunlara bağlı olarak sosyal anksiyete vs gibi pek çok olasılık var.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılVücut kendini koşullamış artık. Bi kız arkadaşım vardı. Saatlerce seks yapardık. Ben belki 3-4 kez boşalırdım ama o zevk alamazdı. Seks bitince dalga geçer gibi mastürbasyon yapardı. Çünkü uzun süredir mastürbasyon ile orgazm olmaya alışmış ve vücudu kendini şartlamış. O şekilde orgazm olmak için.
07 Yorumla
Soran+1 yılbende oyleyim sevgilim her yolu deniyor ama nafile peki bu kiz duzeldimi ben duzelirmiyim
Soran+1 yılbak mesela sevgilimle 12 saat seks yaptk cocuk 8 Kere bosaldi ben 0
- +1 yıl
maalesef. 4 ay kadar takıldık hep aynıydı. Zoruma gidiyordu artık. Tatmin edemiyorum diye tribe giriyordum. Ayrıldık zaten sonra.
Soran+1 yılbenim sevgilmde oyle en sonki sekste hep beni tatmin etmek icn cabaladi gitmis bi suru urun alms orgazm garantili diye sevinerk geldi kesin olck bu sefer faln die aslnda hosuma gitti dusnmesi ama ayni zmndada bunu cok kafasina taktigini anladm bana takilmiyorm dio ama takiliyo sanirm ben birlesme sonrasi mastürbasyon yapmiyorm bu arada zevk aldnmi dio evet diyorm sonra iyi onada sukr dio faln filan sence benim manitamn da zorunda gidiormudr mastürbasyon bagimliligi oldugnu birakmaya calistgimi biliyo ama yinede uzuluyomudr sence
- +1 yıl
Kim olsa üzülür. Yetmediğini düşünüyor muhtemelen. Ben de aynısını yaşadım çünkü.
Soran+1 yılbenden bu sebeple sogumasindan korkuyorm sogumaz dimi
- +1 yıl
Ben soğudum. Onu bilemem. Herkesin yapısı farklıdır.
+1 yılMastürbasyonu klitoris bölgeni uyararak yapıyorsan bu gerçek ilişkide zevk alamamana neden olur. Vajinal orgazm ile mastürbasyon yaparsan gerçek ilişkiye daha yakın olduğu için bir engel olmaz
00 Yorumla
+1 yılMaalesef masta alışmışsın partnerin ile bu yüzden orgazm olamıyorsun ben o yüzden hafta da sadece 2 kere yapıyorum orgazm olamıyorum hatta erkeğe ihtiyaç duyuyorum.
07 Yorumla
Soran+1 yılnasil yani sende masturbasyondami orgazm olamiyorsun
Soran+1 yılpeki nasil duzelirim bu aliskanlik ne zaman biterse manitama alisirm hic duzelmezmiym ya :(
- +1 yıl
Mastı tamamen bırak öastan gelen zevki hayal etmek yerine içine giren penisin hayal ederek beynini orgazm etmeye çalış beden zaten o an harekete geçecektir
Soran+1 yılbu orgazm garantili biseymi o zmn gozlerimi kapatipmi seviseyim ya da penisi mi izlryeyim
- +1 yıl
Orgazm kaynaklı bir şey tâbi penisin içinde aynı orgazm tadını verdiğini hayal et
Soran+1 yılya siz harikasiniz bu bilgiler icin cok tesekkur ederim ayrica bilgiler varsa onlarida bilmek isterim cok sagolun💝
- +1 yıl
Asıl ben teşekkür ederim canım benim çok mutlu oldum işe yaramasına. Unutma her şey zihinde biter inan ve yap. 😍🌠
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl1- hayallerin sevgilinden daha eğlenceli
2- sen kendi istediğini bildiğin ve öğrendiğin için onun senin teninde yaşadığı acemiliği yaşamıyorsun.
3- kendş başına daha rahat ve güvende hissediyorsun.02 Yorumla
Soran+1 yılyanii bu mastürbasyon bagimliligi oluyor peki nasil birakirm
- +1 yıl
Bırakmaya çalışma azalt. Canın istediğinde gene yap ama sonrasında başka şeylere sar kendini. Tv izle, kitap oku vs
+1 yılBu süreç geçici zaten. O yüzden merak etme normale döner her şey.
011 Yorumla
Soran+1 yılne zaman gecer dersiniz
- +1 yıl
genelde 1 veya 2 sene sürer. Sonra yavaş yavaş azalır bu istek. Bitmez ama normale döner.
Soran+1 yılama evli degilz sevgiliyiz 2 haftada bir anca seks yapiyorz
Soran+1 yılaslinda dedign gibi olablr onceden hic zevk almiyordm simdi birazda olsa var o zevk ama cokda yok tatmin edicek seviyede degl 3 4 aydir birlesme yasiyorz daha 6. sexe kadar benim Hala ufak kanamalarim oluyordu sonuncuda olmadi biraz daha zevk aldm dediignz gibi sahiden
- +1 yıl
Değişken bir süreç yani çok kafaya takmayınız. 2 haftada 1 az ama biraz.
Soran+1 yılhaftada bir nasil
- +1 yıl
Sen böyle istekli isen o da az.
Soran+1 yılben isteklimiyim sizce ama ben sexe karsi boyle degilm ki beni mutlu eden hayal dunyamdaki zevk gerck iliskide zevk yokmus o yuzdn benim arzuladigm seks gibi gorunsede aslnda mastürbasyon ha zevk alsam gunde sabah aksam 2 Kere isterdm ben seksten zevk almazken bile sevgilimle 8 postalk seks yaptk 12 saat boyunca keske sextende zevk alsam boyle
- +1 yıl
Sen seksten değil de sevgilinden zevk almıyor olabilir misin?
Soran+1 yılnasil yani
- +1 yıl
Yani mastürbasyon yaparken zevk alıp seksten zevk alamıyorsan sorun başkadır demek istiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendi kendini tatmin etmek sende bağımlılık olmuş karşımdaki kişi ne kadar iyi veya kötü olsada haz alamazsın bence mastürbasyon bağımlılığını bi bırakmaya çalış
01 Yorumla
Soran+1 yıliste o nasil olcak
+1 yılBeklentin yüksekse seksten zevk alman zorlaşır videolardaki gibi geçmesi zor seksin
02 Yorumla
Soran+1 yılyo bizm oyle oluyo hatta videolar bile cekiyoruz
- +1 yıl
Anı diye saklıyor musun onları 😄
+1 yılevet engeller çünkü vajina ve beyin daima oraya odaklı duruma geçer ve sürekli bunu ister
02 Yorumla
Soran+1 yılpeki nasil birakirim
- +1 yıl
ancak iyi bir partner sayesinde olur
Psikolojik olarak reel seksi kabul etmiyorsun demekki
02 Yorumla
Soran+1 yılbekledigim hazzi alamiyorum videolardaki gibi olurm saniyodm ama birlesme bana zevk vermiyo versede bosalmiyorm cikmiyo ve agriya dönuyo
Karşındakinde iş yok canım tuttu yok başkasıyla denemelisin
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok mastürbasyon yaparsan gerçek birleşmede boşalamazsın
01 Yorumla
Soran+1 yılevet oyleymis peki nasil ve ne zman duzelir
Gizli Üye(25-29)+1 yılTen uyuşmazlığı olabilir canm buna benzer bi durum bende yaşadım
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet
Gizli Üye(36-45)+1 yılMasta çok alışmışsın, mastürbasyon yaparken okşayarak mı yapıyorsun?
04 Yorumla
Soran+1 yılevt oksuyark
Cevap sahibi+1 yılO yüzden içine girmesi doyuma ulaştırmıyor seni. Soft mu davranıyor erkek arkadaşın?
Soran+1 yılsofttan serte geciyor zaten sert seviyorm
Cevap sahibi+1 yılBi özelden yaz bana, konuşalım
Sexe alışana kadar engel olur
02 Yorumla
Soran+1 yılne zaman alisirm
+1 yılSürekli bosaldigin icin
07 Yorumla
Soran+1 yılyok onuda denedik 5 gun yapmadan durdum sonra seks yaptk ama yine olmadi yine mastürbasyon yapmak zornda kaldm
- +1 yıl
O zaman seni tatmin eden şey mastürbasyon
Soran+1 yılevet sevgilmn oral Seksi bile beni bosaltmiyor aradigim o zevki alamiyorum mutlaka elimle yapmak istiyorm ama ben penisle orgazm istiyorum
- +1 yıl
Psikolojik te olabilir çok fazla içerik izliyorsan buda seni biktirabir
- +1 yıl
Yeni fanteziler bulmayı dene
- +1 yıl
Yeni deneyimler kazanman gerekiyor farklı fanteziler bul kendine.
- +1 yıl
Bosalmaya zorladığın icin kendini agri ve krampa neden olabilir
+1 yılEngellemez ama etkiler
00 Yorumla
+1 yılErken bosalmaya yol aciyor
00 Yorumlasen ne istekli şeysin öyle ;)
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılpenisi ufakmı kaç cm?
127 Yorumla
Soran+1 yıl@Xeonn887 18 ve kalin
Cevap sahibi+1 yılbenim penisimi buradan atsam yorumlarmısın peki sonra silerim
Cevap sahibi+1 yılson sorun evet orgazma ulaşmadığından kaynaklı sende benim sorumu yanıtlarmısın?
Cevap sahibi+1 yıloradamısın?
Soran+1 yılpenise yorum yapamam olmaz
Cevap sahibi+1 yılbir tek sana soruyorum bir kere yorumla bir daha rahatsız etmem çok merak ediyorum sizin gözünüzde ufakmı büyükmü yeterlimi diye
Cevap sahibi+1 yıl?
Soran+1 yılkac cm kac parmak kalinlignda bunu soylemeniz yeterli
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılsöylemekten ziyade direk resimden bakıp yorumlamanız daha iyi benim için
Cevap sahibi+1 yılbaktıysanız sileceğim
Cevap sahibi+1 yılcidden benim için önemli vereceğiniz cevap dürüst olun yeterli benim için
Cevap sahibi+1 yılcevaplamayacakmısın?
Cevap sahibi+1 yılcevap vermediğine göre ufak buldun sanırım
Soran+1 yılgormedim tekrar atin
Cevap sahibi+1 yılatıyorum bekle
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılgördünmü?
Soran+1 yıl16 cmmi
Cevap sahibi+1 yıl14 cm 16 gibimi duruyor?
Cevap sahibi+1 yıliyimi sence şekli boyu falan?
Cevap sahibi+1 yılcevaplamadınki?
Cevap sahibi+1 yılcevap bekliyorum senden nereye kayboldun yine
Soran+1 yılbilmiyorum fotodan tam anlamiyorm kac cm die o yuzdn sordm
Cevap sahibi+1 yılfotodan gördüğün kadarıyla iyimi peki sence?
benim ellerim büyük bu arada yani bir bayana göre 1-2cm daha kalın ve büyük o şekilde hesap et.
Soran+1 yılguzel
Cevap sahibi+1 yılpeki sevgilinin penisi benimkinden dahamı iyi duruyor merak ettim
18 cm kalın dedin merak ettim yoksa pek fark yokmu?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEngeller.
00 Yorumla Engeller
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat