Mastürbasyon bağımlılığı sekste orgazmı engeller mi?

Arkadaşlar böyle bisey gördum. Ben günde 2 3 bazen 6 tane mastürbasyon. yapiyorum. Feci bi istek maalesef. Sevgilimle birlikte olduğumuzdan beri beni orgazm etmek icin her seyi yapti. Ama bi ise yaramadi. Ben kendim yaptigimda cabuk orgazm olabiliyorum en fazla 10 dk süruyor. Sevgilim bi saat boyunca icimde olmasina ragmen bi turlu orgazm olamadim. Son sevismede g noktasina parmakla baski yaparak denedi. Ama oda olmadi. sonra birlrsmeye gectik kasıklarim feci agriyodu normalde boyle olmazdim. Sizce neden boylr oluyor. Vajinami yaladiginda ve parmagiyla klitorisle oynadiginla g noktasina baski yayaptignda asiri hosuma gidiyo. Ama maalesef orgazm yok. Gelmiyor. On sevisme uzun oluyor sevgilim erkende bosalmiyor. Hatta haz arttirici urunleri bile denedik. Ama yine yok yine yok. Orgazm olmak istiyorum artik. Kendimden aldigim zevki sevgilimden de almak istiyorum nasil yapabilirim.

Güncellemeler
+1 yıl
Anlamadigim sey bu kadar istekli asiri istekli en ufak biseyde harekete geciyoken birlesmede zevk alamamam... Bunu anlamiyorm iste of
Güncellemeler
+1 yıl
peki bisry daha sorucam birlesme esnasinda sonradan olusan kasık agrim orgazma yaklastigim ama olamadigim icinmidir sizce?
Mastürbasyon bağımlılığı sekste orgazmı engeller mi?