Güncellemeler
+1 yıl
Artık kızların geneli boylu poslu, yakışıklı ve büyük penisli olmayan erkekleri erkek yerine hatta insan yerine koymuyor. Kendi çocukları güzellik algılarına uymazlarsa onları sevmeyecekler mi? Merak ediyorum!
Kızlar boylu poslu, yakışıklı ve büyük penisli erkek istiyor ama ben böyle değilim. Elimde olmayan sebeplerden dolayı hiçbir kız beni sevmeyecek ve istemeyecek. Sizce bu ne kadar kötü bir durum?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kızlar kendilerine güvenen erkeklerden hoşlanır reis. Bu görüşü kaldır kendine çeki düzen ver hiçbir şeyin kalmaz inan bana ;)
Sadece özgüvenle olsaydı şu an evliydim reis 😂
Herkes gözüne tatmin olacak birlerini seçiyor senin karşında öyle biri çıkar
Yok işte hiç kimse 💩 gibi görünen birini sevmez kiii! Kişiliğimle de mutlu edemem; diğer sıkıntıdan dolayı da kimse beni istemezz! 🥺
Biraz acele davranıyoruz illaki biri çıkar
Kendine de biraz bak o zaman
Sjsjsk ben kendimi anlatamıyorum kimseye. Genç yaşta evde kalmış olmam garanti oldu.
Artık sorumda belirttiğim gibi olmayan erkekleri hiçbir kız istemiyor.
İlla ki senin karşına biri çıkar üzülme
Bakıyorum zaten ama boyumu nasıl uzatayım? Kendimi nasıl yakışıklı yapayım? C. orgnımı nasıl büyüteyim? Bakımla ve
bakmakla olacak şeyler değil ki!!
Sanmıyorum ama teşekkürler.
Boyunuz kaç ki?
1.75 boyundayım. Kısa değilim yani bir erkeğe göre boyum normal ama artık kızların neredeyse hepsi en az 1.85'lik erkek istiyor; 1.80'den aşağısını erkek yerine hatta insan yerine koymuyor. Sevmek zorunda değiller tabii ama kısa da diyemezler. Hani "bu boy benim kriterime göre kısa" deseler sorun olmaz da direkt kısa diyorlar.
Bende 165 filan sandım boyun normal ama dedim gibi sorun yok penis küçük olsada kadın mutlu etmeye bildikten sonra yine sorun yok zamanla çıkar senin karşına
Ya zaten biri beni sevse elimden geleni yaparım ve eşimi memnun ederim her türlü ama hiçbir kız 1.75 boyunda ve TR ortalamasında penise sahip erkeği istemiyor. Boy kısmını söylemiştim zaten; penis konusunda ise en az 16-17 cm istiyorlar.