Cafede oturduk sohbet ettik ailemi sordu bnde onun ailesini sordum 2 saat oturduk normalde başkasi olsa tekrar sevişmek isterdi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Cafede oturduk sohbet ettik ailemi sordu bnde onun ailesini sordum 2 saat oturduk normalde başkasi olsa tekrar sevişmek isterdi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Seni daha iyi tanımak istiyor olabilir. Ikinci de de sevişseydiniz bu sefer de derdin ki "beni ne olarak görüyor?" Erkeklere hak veriyorum, hemcinslerimi anlamak hakikkatten zor.
Ters köşe yapip senin bu mantıksız seni düşünerek duyguları yogunlastirip kendine bağlamak istiyor. Bunlar bi taktik
Hadi canım
Ve başarıyor. Siz kadınlara neden sorusunu sordurdugumuz an olay bitmiştir o soru sizi bitirir😂😂😂
İlkinde konuşup ikincisinde yapmak daha mantıklıydı da ikinci bile erken tanısaydınız keşke
Tamam da şimdi adam bidaha sevişmek istese beni sadece seks için mi kullanıyor diye düşünürsün, cafeye çağırmış ne güzel vakit geçirmek istemiş.
Sanki yaşananlar yer değiştirmiş ilk buluşmada cafeye gitseydiniz de iknci buluşmada sevisseydiniz daha mantıklı olurdu bence 🤣😄🤣
Sana değer veriyor olabilir. Tanimak istedi belki, ya da cinsellikten ibaret bir ilişki istemiyor..
her buluşmada seks yapıp kötü göstermek istememiştir kendini
Haklisn
Merak etme canım ilk buluşmada sevişen kızı hiçbi erkek almaz alanda maldır zten
Abi sevişmek istese sevişmek istedi derler
Sevişmese sevişmesi🙄🙄
işte ilkinde dayanamamış ikinci de seninle vakit gecirip tanımak istemiş
Bravoo bir erkek olarak ilk bulusma da asla sevişmezdim.
canım boş ver onu her seferinde sevişmek lazım seninle
Sevismenizden cok zevk almadi herhalde ondan dolayı da tekrar istemedi
Sana bağlanmış olabilir
Nasıl bağlandı
Kullanmış bırakmış işte
Bırakmadı ki
Konuşalım mı biraz
Normal bir insan. Yine ister korkma
Olabilir
Demekki bişileri beğenmemiş
Demekki seks 8stegi bitti simdi sohbette sira dedi
Ciddiye bindirmek istemiştir belki