Bu iki özelliğe sahip değilim ama kendimi çekici buluyorum bunların olmaması çekici olmaya engel midir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ben Bir bayan olarak diyorum ki Bir kadinin cekiciligi davranislarindan gözerlinden hareketlerinde sesinde ve konusmasinda var. ayrica beyaz tenliler hepsi Güzel Degil ki- ve meme büyüklügü de önemli Degil- fizigin yerindeyse ve komple görüntü olarak iyi sen ozaman sikinti yok - kücük büyük meme fark etmez ama eminimdir sen cok Güzelsin ❤️
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim fiizğim güzel ama işte memem çok küçük portakal gibi bile anca denilir bide tenim kumral bu nasıl? Fiziğim ve yüzüm düzgün güzel bide
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
22Cevap
Bence değil. Herkesin güzellik ve ilgi tarzı farklı.
013 Yorumla
Soran+1 yılSaolun genelde öyle beğeniyor insanlar diye dedim
Soran+1 yılSiz nasıl seviyorsunuz
Soran+1 yılHı siz en doğrusunu yapıyorsunuz ama bi beğeni algısı var ya ondan dedim
Soran+1 yılGenele baktım internet sitelerine falan bide yorumlara
Soran+1 yılAh ah o da çıksa karşıma nide büyük göğüs takıntısı olmasa...
Soran+1 yılEvet büyük bi kısmı hem de... bana denk gelmedikten sonra sorun yok 😅
Soran+1 yılHaklisiniz şöyle lap diye çıksa anıden shshss
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeyaz ten gercekten cekici kılıyor. Gogus bence tam tersine itici. Buyuk olmaması da bana gore daha cekici. Beyaz olmayıp gayet cekici olanlar da var, biraz havanla ilgili.
024 Yorumla
Soran+1 yılBen aynaga baktığımda karşımda çekici birini görüyorum ama gerçekten beyaz tenli olmak isterdim bide büyük meme:)
Cevap sahibi+1 yılZevk meselesi. Buyuk gogus kesinlikle sevmiyorum. Beyaz tene zaafımın olduğu doğrudur. Senin adına sevindim :)
Soran+1 yılBenim adıma niye sevindiniz ben üzgünmüşüm ama olsun mesela esmer seven var , beyaz seven var. kumrsl tenli olmak ne peki? Bu kötü mü yani
Cevap sahibi+1 yılAynaya baktigimda cekici birini goruyorum dedigin icin ya. Kumral da kotu degil, beyaza gore avantajlarinin oldugunu da kabul edebilirim.
Soran+1 yılKumral olmak garip çünkü hem beyaz gibiyim, hem esmer gibi ben neyim ya diyorum bazenleri hele güneşte yazın Bronzlaşmak benim için kolay ama evdeyken de açık hissederim rengimi garip biraz
Soran+1 yılAvantajı ne kumralın?
Cevap sahibi+1 yılBahsettigin gariplik guzel bence. Ten yapınız daha güzel oluyor. Dokusu daha guzel oluyor. Bi sorun olustugunda beyaz gibi ciripciplak kalmiyo. Bence bahsettigin de gayet guzel yani. Gogus konusunda anlasamayiz ama onu tartismaya gerek bile yok.
Soran+1 yılŞimdi büyük ve taş gibi bi göğüse nasıl anlaşamayız ki daha iyi değil mi :/
Bu arada ten konusunda kumral olmanın avantaj olması beni çok sevindirdi ama beyaz ve esmerden o unutuluyordu😥
Soran+1 yılEvet bi de yen yapım güzel kadife gibi ama bu ten rengiyle mi ilgili? Bilmiyordum bunu
Cevap sahibi+1 yılTamamen degil ama ten renginin de bi etkisi var bence. Benim gozlemim bu yönde. Buyuk ve tas gibiye kesinlikle anlasamayiz ya. Buyuk sevmiyorum, buyuk tas gibi gorunce bana musade direk. Kadinsi gelmiyo, asla begenmiyorum hatta sana bi sır vereyim, itici geliyor.
Soran+1 yılÇok şaşırdım biliyor musunuz? Artık üstüme üstüme geliyordu ya sorularda bile herkes büyük göğüs büyük diye çıldırıyordu benimki küçük diye saçlarınla saklıyordum :/
Ha bu arada beyaz ten kadar kumral iyi yani öyle mi yazın bronzlalıyor o da esmerlik ama normalde beyaz seviyorsunuz yine fikriniz ne sorayım
Cevap sahibi+1 yılNornalde beyaz seviyorum, bronzlasma sagliga ne kadar yararli tartisabiliriz ama goruntu olarak benim acimdan sıkıntı yok cunku orjinali belli. Bunlari kafaya takman da saçlarınla kapatmayı aklından geçirmen de çok tatlı ama inan gerek yok. Buyukler kesinlikle itici ve kadınsı gozuken buyuk olmayanlar. Kadindan anladığımi dusunuyorum ve hem goz zevkim hem de sanatsal bakışım iyidir. Asla utanma, hatta bedeninle övünebilirsin 🙇
Soran+1 yılYa çok sevindim cidden kumral olmakta küçük göğüslü olmakta kötü bir şey değil demek... cidden üzülüyordum biliyor musunuz neden bu renk tenim ya da neden memem büyük değil falan diye eksik ve yetersiz kadınsı değil gibi geliyordu ama ilginç bir şekilde aynaya baktığımda çekici buluyordum da kendimi biraz buruk olsam da onlarla daha iyi olurdu, ya gibisinde olsam da... ve gözlemlediğim kadarıyla bu ikisi çok arzu edilen özellikler gibiydi sanki artık herkes öyle seviyor gibi geliyordu bana. Gelecekte sevgilim beni beğenmez diye bile kafamdan üzülecektim 😥
Cevap sahibi+1 yılHerkesin zevki ve hayali başka tabi ki. Dedigim gibi ben oyle seviyorum. Boyle birisiyle bi omur yasamak isterim, evin icinde boyle birisi gezsin isterim. Anlayacagin senin cekinsigin sey en azindan kendi adima hayallerim 🔮
Soran+1 yılMesela siz benim gibi biriyle evlenmez misiniz o zaman 😅😥
Cevap sahibi+1 yılSadece ten rengi ve gogusten bahsediyoruz. Az cok da konusma tarzını ve düşüncelerini biliyorum. Sadece bunlara bakarsak evlenirdim, goguste tamamiz e ten renginin de sorun olmadigini soylemistim 😅
Soran+1 yılHı yani hayatımın aşkı olsa ve beyaz sevse onu kapabilirdim yani buna da şükür 😅😅😅
Soran+1 yılAma büyük sevse napacaktım bak.. Böyle düşününce olmadı 😅
Cevap sahibi+1 yılYa ne diyorum sana en azından bu 2 mevzuda tamamsın rahat olsana biraz 😁
Cevap sahibi+1 yılHayatinin aşkı değilmiş dee gecersin takildigin seye bak 😛
Soran+1 yıl2 mevzu da tamam ama istisnai kişiler için o göğüs olayı siz nadirsiniz ışte 😅
Cevap sahibi+1 yılSana da nadir olan yakışıyordur yahu 💃
Soran+1 yılSize atıyım mı nasıl diye ama gizlisiniz
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum.
Asla değil takılma böyle şeylere sen her halinle güzelsin.
011 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim kompleks olmaya başlayacaktı
Soran+1 yılTeşekkür ederim keşke herkes sizin gibi düşünse en son aliexpress ten beyazlatıcı hap baktım öyle olmak için
Soran+1 yılSertifikalı ama alınmaz mı
Soran+1 yılPeki ne yapılabilir ne kullanabilirim ki?
Soran+1 yılAma daha güzel olmak istiyorum bunlar olsun istiyorum çözümü yok mu yani😥
Soran+1 yılİnsanların ne düşündüğü çok umrumda bide erkeklerin beğenmesi hoşuma gidiyor
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çekicilik göreceli bişey kendine bak aynada belli olur çekici olup olmadığın
033 Yorumla
Soran+1 yılÇekici görüyorum
Soran+1 yılKarakterli düzgün biriyimdir ama keşke bu ikiside olsaymış genel güzellik algısına uymak için daha mutlu olurdum
Soran+1 yılGüneşli ortamlarda daha koyu gibi güneşsiz yerlerde kumralım vücudum brobzlaşmaya müsait olduğu için zannedersem
Soran+1 yılEvet sıkı hatta yıllardır spor yapıyormuşum gibi bu iyi bir şey muhtemelen
Soran+1 yılEvet iyi ama hoşlandığım erkek dahi büyük göğüs seviyormuş bu yüzden kendimi erkeksi hissettim göğüs durumu yüzünden ha bide işte bu ten olayı
Kumral ten nasıl sizce?
Soran+1 yılKaç bilmiyorum ama ancak portakala yakindir yani büyük değil. Bu konuda üzgünüm
Soran+1 yılEvet benim avucumu dolduruyor ama mantıken bit erkeğin avucu benimkinden büyük olur ve doldırmayabşlir? Portakal büyük değil zaten. nasıl her şeyi anladiniz acaba shshs ilginç buğday mi bilmem annem kumral diyor annem ikisnden biri evet.
Soran+1 yılYanlıl yazdığım yerler olmuş.
Soran+1 yılBuğday ten nasıl iyi mi Peki? 😅 mesela birinden hoşlandım diyelim o beyaz seviyor yine de beni beğenebilir miydi
Soran+1 yılYa jennifer gibi değil rengim daha açık kaldı benimki:/
Soran+1 yılAma beyaz değil işte kumral 😥😅 ona da bi ünlü söyleyin bakayım benziyorsa evet öyle diyim
Bu arada kumral ten sizce beyaz ten kadar güzel mi
Soran+1 yılAaa evet çok benziyor bu ten rengine nasıl sizce?
Soran+1 yılBeyaz kadar iyi mi sizce 🙃
Soran+1 yılYaşasın demek seven var 💖💖💖
Soran+1 yılO zaman beyaz ten hapı kullanmasam da olur 😂
Soran+1 yılEvet aliexpress satıyor alıyım mı
Soran+1 yılGüvenilir geldi bana 😅
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeyaz tenli koca memeli kızıl saclı qızlar eqlesin!
Onlara kocaman bir süprizim var
010 Yorumla
Soran+1 yılBayağı ekleyebilirler siz güçlüyken ne mantıklı
Soran+1 yılGizliyken *
Cevap sahibi+1 yılEkleyemezler mi ki böyle?
Soran+1 yılHayır sizi göremezler böyle.
Cevap sahibi+1 yılEe göremezlerse ekleyemezler
Soran+1 yılHah sonunda
Cevap sahibi+1 yılTatlım biliyorum ama ben sitede gizli takılıyorum.
Bu bir internet geyiği
X birseyler eqlesin diye. Yoksa sitedeki insanlarin kibirli hallerini sevmiyorum.
Soran+1 yılKeyfinize bakın o halde.
Cevap sahibi+1 yılGizliyken bakabiliyor muyuz ona?
Sakaydı.
Kendine iyi bak
Soran+1 yılEvet geyiğin gizlisi makuldur bazen
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇekici olmak için şart değil bunlar, çekici olabilirsin
011 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim umarım seveceğim kişi öyle düşünür
Cevap sahibi+1 yılÇekici olman şart değil sevilmen için şekerim
Soran+1 yılBöyle düşünen az ama ve yine de çekici olduğumu düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılÖyleyse daha da iyi 😌
Soran+1 yılHı kumral ten nasıl sizce?
Cevap sahibi+1 yılTanıdığım çok güzel kumral kızlar var, beyaz ten sevdiğim halde beğeniyorum yani onları
Soran+1 yılO zaman aliexpress ten beyazlatıcı hala bakmasam da olur öyle mi yani
Cevap sahibi+1 yılBakma tabi, doğalken çekicisindir belki de, belki de boşuna kuruntu yapıyorsun, ateş eden bi’ hatunsun kim bilir
Soran+1 yılGizliden çıkarsanız bi atayım rengi
Cevap sahibi+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
+1 yılKendini çekici buluyorsan gerisinin bir önemi yok bence. Sen kendini beğendikten sonra herkes beğenir seni
018 Yorumla
Soran+1 yılKendimi beğeniyorum ve çekici biriyim bence genel anlamda beğenilir biri olduğumu düşünüyorum ama bu iki özellik genelde kriter bile olabiliyor insanlar için
- +1 yıl
Beyaz ten bende kadında severim şahsen ama bana yaklaşım biçimi, ilgisi çok daha fazla beni cezbedebilir o yüzden dediğim gibi çok da önemli bir şey değil ve emin ol çok büyük göğüs her erkeğin hoşuna gitmiyor bazıları mide bulandırabiliyor hatta
Soran+1 yılBeyaz ten avantaj yani öyle mi
Soran+1 yılBiliypr musunuz genelde hep büyük göğüs seviyor insanlar sorularda bile öyle gördüm burada üzülüyordum
- +1 yıl
bir tık
- +1 yıl
ben beyaz ten severim başkası esmer sever yani bu tartışılır
Soran+1 yılEvet genelde beyaz seviliyor ama ben esmer de değilim, beyaz da ikisini seven de beni nasıl sevecek bilemiyorum
- +1 yıl
o nasıl bir şey ya beni seven nasıl sevecek falan hahahaha gerçekten güldüm 😄
Soran+1 yılErkekler bunlara çok önem veriyor ve birinden hoşlandım o da bu özellikleri seviyor keşke öyle olsaydım dedim ama o ön planda tutmuyordu bunları yine de eksik hissettim güzel olmak yetmez gibi bunlar da olsaymış keşke dedim.
- +1 yıl
sıkma canını bu tür şeyler için boş ver
Soran+1 yılSıkmak istemiyorum çocukken bunlar umrumda değildi ama büyüdükçe insan genelde sevilen neyse onlara sahip olmak istiyor kumral ten kötü mü sizce?
- +1 yıl
yoo bence değil. mesaj kutum açık bana ulaşabilirseniz oradan da sorununuzu dinleyebilirim. Konu biraz uzun gibi geldi bana 😄
Soran+1 yılPeki yazın bronzlaşan kumral ten nasıl hshs bunu da sorsam
- +1 yıl
ya hahahahaha 😄 güzeldir güzel 😄
Soran+1 yılHı o zaman bir erkek beni beğenilir mi yaniii rol yapmadan
- +1 yıl
msjatablrsen konuşabiliriz
Soran+1 yılBilemedim ki 😅 çekinirim ama
- +1 yıl
çekinecek bir durum yok ortada 😄
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır ne alakası var illa çekici ve seksi olman için beyaz tenli ve büyük memeli olman şart değil ki, sahi sen nasılsın bu arada bayılırım küçük göğüslere kızlarda 😍🙈🙃👌✔️
06 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim iyiyim siz nasılsınız
Cevap sahibi+1 yılYani sen nasılsın derken hâl hatır sormamkstim ya 😅🙃
Cevap sahibi+1 yılNeyse teşekkür ederim sağol 😃🙃
Cevap sahibi+1 yılSevgilin var mı o seni çekici bulmuyor mu sordun mu hiç
Soran+1 yılHaha peki ben öyle anlamışım
Cevap sahibi+1 yılÖnemli değil 🙃
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılGörmeden bişi diyemem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini neden bedeninle sinirliyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
Cevap sahibi+1 yılAklin fikrin duyguların yok mu seni sen yapan
Soran+1 yılVar aslında daha çok duygusal biri bile sayılırım ama son zamanlarda takıldım buna
Cevap sahibi+1 yılTakılma bunu ayrı görüşelim istersen
Soran+1 yılHayır teşekkürler
Gizli Üye(36-45)+1 yılKumral küçük meme daha cekici zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılKimisi için öyleymiş anlamış oldum 😄
Cevap sahibi+1 yılBoy kilo kac peki senin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKesinlikle haklısınn
026 Yorumla
Soran+1 yılNe anlamda
Cevap sahibi+1 yılYani çekici olmana engel
Soran+1 yılYani olmazsa olmaz mı bu iki özellik?
Cevap sahibi+1 yılYa tabi ki sart değil. Sadece olsa daha avantajlı
Soran+1 yılBen de yok o avantaj ama ben seçmedim
Cevap sahibi+1 yılYa takılma bunq.. zeka varsa o hepsinin üstünde
Soran+1 yılBeni tanımadan beğenecekse biri zekâmı bilemez ki ama
Cevap sahibi+1 yılSen begendiğin birini zekanla elde edebilirsin
Soran+1 yılAma insanlas biriyle tanışmak istediğinde gördükleri yerler dışı
Cevap sahibi+1 yılHaklısın ama sen bulursun bisiler
Soran+1 yılEvet ama belki beğendiğim biri bu ikisi olsa benimle daha hızlı tanışırdı 😅😅😅😅
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle
Soran+1 yılKumral ten de iyi mi sizce?
Cevap sahibi+1 yılKumral iyidir.
Soran+1 yılE ama sadece beyaz iyi gibi konuşmuştunuz sevinebilir miyim 😥
Cevap sahibi+1 yılE tabiki sevin
Soran+1 yılAma beyaz değilim diye niye haklısın yazdınız başta analı beyaz dışındakiler kötü der gibi oldu😥
Soran+1 yılAyyy yanlış yazmışım kusura bakmayın.
Cevap sahibi+1 yılYanlış olmuş olamaz mı? Canın mı sıkılıyor? Bence sen her turlu hedefine variŕsın. Şimdi mutlu ol bakim
Cevap sahibi+1 yılBen yanlıs okumadım sorun değil
Soran+1 yılPeki saolun iyiyim galiba
Cevap sahibi+1 yılSevindim şükür
Soran+1 yılBenim yerime 😅💖
Cevap sahibi+1 yılAnlamadım son mesajını...
Soran+1 yılBenim yerime de sevinin beyefendi demek
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim.. sevinirim tabiki hanımefendi
Cinsel Yaşam konusunda 686 cevap paylaştı. yoo neden eksiklik olsun
09 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olduğunu düşünenler varmış da
Soran+1 yılGenel olarak iyiiyim sanıyorum ki. yine de bunlar olsa daha mutlu olurdum
Soran+1 yılEvet iyi olurmuş ama şekli güzel bunu da dışarıdan bakan biri bilrmdx ama bu yüzden büyük olsa iyi olurdu
Soran+1 yılDeğildir ortalamadır
Gizli Üye(25-29)+1 yılVajinan nasıl peki dolgun ve kabarik mi duruyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCekici degilsin maalesef. Yalnizsin degil mi
07 Yorumla
Soran+1 yılBen kendimi çekici buluyorum aslında belki de bana öyle geliyordur
Cevap sahibi+1 yılYalnizmisjn soru sordum sana
Soran+1 yılEvet neden
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim, cekici degilsin ama samimi acik konusuyorsunya sevdim. Birazda soz dinlesen iyi olur.
Nerdensin
Soran+1 yılYa çekici olduğumu düşünüyorum hala çünkü mükemmel olmasam da güzel biri olduğumu sanıyorum
Soran+1 yılNettenim ne yapacaksınız acaba 😅
Cevap sahibi+1 yılSoruma duzgun cevaplar verecek misin.
Seni samimi gordum, tanimak adina yaziyorum dalga geciyorsun. Her tarafin guzel olsa ne bana ters ters konjsuyorusn. Nerdensin dedim, neler yapsrsin. Biraz kendinden bahseder misin
Benide çekermisin bayan çekici
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılbence engel değl
010 Yorumla
Soran+1 yılKumral beyaz kadar iyi mi sizce?
- +1 yıl
açık kumral ya da kızıl yaparsanız daha çekici olur diye düşünüyorum
Soran+1 yılSaçıma mi
- +1 yıl
evet saçınıza
Soran+1 yılKızıl beyaz ten de güzel ama ben kumralım aslında efektle kırmızı saç denedim ama oldu gibi?
- +1 yıl
kırmızı da yakışır bence
Soran+1 yılEfektle iyi gibi oldu da gerçekte nasıl olur bilmem.
- +1 yıl
haklısın görmeden yorum yapmak zor
Soran+1 yılEvet doğru
- +1 yıl
eklermisiniz
+1 yılHayr tabiki
01 Yorumla
Soran+1 yılGenel adına öyle dedim ama ben de öyle olsa sevinirdim biri bile açıkça bunlar olsa benimle tanışmak isteyen kişi daha hızlı tanışırmış öyle dedi
+1 yılHiç alakası yok güzelde olabilirsin
09 Yorumla
Soran+1 yılAslında güzel olduğumu düşünüyorum ama genelde bu iki özellik seviliyormuş
- +1 yıl
Hayır bence ben sevmiyorum
Soran+1 yılHı nadir birisiniz umarım seveceğim kişi bu ikisine takıntılı olmaz
- +1 yıl
Gizli olmasaydın sana anlatirdim özelden amanapalim
Soran+1 yılNeyi?
- +1 yıl
Bu konuyla ilgili tabiki
- +1 yıl
Canim sıkılıyor dinlemek konuşmak isterim dersen beklerim
Soran+1 yılTeşekkür ederim.
- +1 yıl
Peki. surpriz yaparsan ben burdayım. iyi gunler
+1 yıldeğil
00 Yorumla
+1 yılGörmeden bişey diyemem ki :)
00 Yorumla
+1 yılErkekler için nefes alman yeterli
00 Yorumla
+1 yılPeki ya sen nesin
010 Yorumla
Soran+1 yılKüçük memeli ve kumral
- +1 yıl
E yani güzel daha nr
Soran+1 yılBeyaz tenli değilim ama ve büyük meme m yok
- +1 yıl
Süper diyorum bende
Soran+1 yılNe cidden miiii
- +1 yıl
Ya evet neyi şaşırtıcı ki bunun küçük göğüs ele gelir iyi emilir daha ne tende esmer mükemmel
Soran+1 yılEsmer de değil ne yapcam brn
- +1 yıl
Ne ki sen bana dm atsana bir
Soran+1 yılTeşekkür ederim de atmayım
- +1 yıl
tamam işte
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır ne alaka
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu kriter gören olunca biraz takıldım
Cevap sahibi+1 yılBence takılma canım keyfine bak
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Beyaz tenli ve büyük memeli değilim bu çekici olmaya engel mi ve bir eksiklik mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler