Cidden hanım hanımcık bir kızım. Yani tam evlenilecek kızım. Ama instadan konuştuğum tipler hep cinselliğe getiriyor. Acaba sanal diye mi öyle yapıyolar? Gerçekte biriyle tamışsam böyle yapar mı sizce? Bir de meden hep seks ya birazda gönülden sevin birini sırf seks yapmadığınız için ayrılan tipler biliyoruö ben çok acınası bence. her şey bu değil
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılKızlar verebileceginiz bir cinsellik var. Onda da mirın kırın ediyorsunuz. Erkekle kadın arasında arzu yoksa sevgi de olmaz. Temeli bu zaten. Bir sey vermeden bedava ilgi veren erkekler bile bir gun isteyecektir. Ne sanıyorsunuz siz? Bencillige bak şunlardaki.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHersey seks degil. Hersey opme degil. Bu konuyu cok arastirdim bir halt bulamadim ve suna karar verdim. Insanlar artik albi sevgiyi saygiyi sekse bagladi. Hayatimda buyuk yanlis yaptim be bir kere girdim maalesef. Keske girmemis olsaydim oyle pismanimki?
Herzaman sunu derim. Gonulden sev yurekten baglan yuvani kur sonra karinla ne zaman nerede istersen seks yapabilirsin ama cogu katilmiyor. Eskiden cok iyi idi bu isler
03 Yorumla
Soran+1 yılBende böyle düşünüyorum. Ama cidden böyle düşünen %4 tür yani
- +1 yıl
Aynen oyle. Maalesef. Simdi yasim geldi gecti evde kaldim diyebilrim :(
- +1 yıl
Ozir dilerim ama bu konuda sohbet edelimmi sevgi ve saygi cercevesi icerisinde birbirlerimizden fazla bir sey beklemeden diyeyim seviyeli
+1 yılKimse seni kara kaşın kara gözün için sevmicek, hayatın temelinde cinsellik yatar, şöyle düşün dünyadaki en güzel kadınsın ama cinsel organın yok diyelim sence biri seni severmi hani senin bahsettiğin masumhane şekilde 😂🤣
02 Yorumla
Soran+1 yılSevmez tabi bu devirde delik derdinle olan mallar olduğu sürece
- +1 yıl
Sen penisi olmayan erkeği severmisin😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
28Cevap
+1 yılSen aç bir insanın önüne en istediği yemekten dolu bir tabak koyarsan, yemek ile ilgilenecektir, tabağı yapan ustanın işçiliğiyle değil. Yani, sohbeti yanlış kişilerle yapıyorsun.
16 Yorumla
Soran+1 yılAma tamam da ben nerden bilcem iyi olup olmadığını? Bazıları var çok efendi ama daha abzalar bazıları çok abaza duruyor ve abaza çıkıyolar hahshshs
- +1 yıl
İşin en zor kısmı bu. Düzgünü de bozuğu da aynı kılıkta etrafında dolaşıyorlar. Ve kendilerini çok iyi gizlerler. Gerçekte olduklarından çok farklı görüntü çizerler seni tuzağa çekene kadar. Ben psikoloji ve beden dili konusunda uzman kadar bilgisi olan biriyim. Bir gün biriyle tanışırsan bana buradan söyle, senden iki şey yapmanı isteyeceğim o iki şeye vereceği tepki ve yaptıkları sana onun ne olduğunu gösterecektir.
Soran+1 yılşu an biriyle konuşuyorum ama sanalda hiç görüşmedik
- +1 yıl
Hiçbir foto vs atma. Görüşmediğin insanla duygusal ilişki de kurma. Reel olmayanın bir değeri yoktur.
Soran+1 yılYok asla atmıyorum zaten. Zaten uzağız baya da
- +1 yıl
Yakındır onun da artık meseleyi cinselliğe getirmesi. Sanal ilişkilerin hepsinde bu olur
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Maalesef Türkiye cinselliğin Afrika’sı olduğu için böyle tiplere denk gelmek gayet normal..
11 Yorumla
Soran+1 yılOff evet ya doğru dedin tam anlamıyla böyle cinselliğin afrikadı
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. sen mi ekliyorsun onlarmı ekliyor seni? kesin kriterlerinde var sorun
02 Yorumla
Soran+1 yılOnlar
- +1 yıl
bence tiplerine bakarak ekleme erkekleri belliki orada bir hata var
O senin düşündüğün kısım %2 vardır oda iş odaklıdır. Bir kısımda %1 yemeğe odaklanmıştır boğazı sever totalde %3 en fazla😂😂
00 Yorumla
+1 yılEnerji olarak çekiyorsun demek ki. Efendi gördüğün çocuklara da sen yaz, onlar çekingen olabilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Büyü de gel bebe. Ayrıca aşk meşk boş seveni sevmez tr kızı. Anca böylesi müstehak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Kolay lokmasındır diye yani gözlerinde öyle imaj vardir
00 Yorumlaİnstadan max bu olur yani sosyal medya sonuçta
00 Yorumlasanal diye daha rahat tabi. normalde de olur ama az zamanla
00 YorumlaDeğil ama yapacak bişi yok illaki karşına çıkar istediğin gibi biri üzülme bunlara
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 679 cevap paylaştı. Millet olarak zaten sikinti stresli bi hayattayiz insan bi yerde bunu atmak istiyor
00 Yorumla
+1 yılGenelde ortaya düşen kızların istekleri ve tipleri belli olduğu için artık bizde her kıza aynı gözle bakmaya başlıyoruz ondandır yani reelde görüşmenin de bir faydası olabilir ama sanalın çok şeyi kalmadı. Çok nadir yani öyle söyliyim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerçekten evlenilecek bir insansan dediğin gibi gel ciddi niyetle tanışalım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle sevenlere değer vermiyorsunuz☺️
26 Yorumla- +1 yıl
aradığımız yorum burada abi teşekkürler
KIZIM SİZ SEVEN ERKEKTEN NE ANLARSINIZ BÖYLELERİNİN BULMASI NORMAL - +1 yıl
@Beyefendiori sağol kardeşim
- +1 yıl
Cebinde parası altında arabası makamı mevkisi olmayınca erkeğin, en fazla cafelere bedava otlanmaya gelirler öyle kızlar ancak. Diğer söyledikleri ise %90 yalandır. Hep kendilerini garantiye almanın, bedava erkek sırtından koca parası yemenin, evde boş boş dizi izleyip çekirdek çitlemesin, gezip tozmanın ve bunu da “Kendimi gerçekleştiriyorum, hayallerimin peşinden gidiyorum” etiketiyle paylaşırlar 😀 Sonra tabi bunları ilahi adalet abazalar sarar; hele ki kro/belalı bir tanesine denk geldiler mi milletin sırtımdan geçineyim derken işler bu sefer tersine döner 😀😀
Soran+1 yılAllah çarpsın ki ben paraya mevkiye önem vermiyorum tamam önemsiz de değil ama sevgi önde gelir bende. Her kız böyle düşünöüyor genelleme yapmayın. Ben gibi düşünen arkadaşlarım çok. Önceki sevgilimin arabası yoktu zenginde değildi ama onu çok seviyodum umrumda da değildi. Gel gör ki aldatan o oldu beni. Yani bu karakter meselesi cinsiyet değil
- +1 yıl
Bence genelleme yapalım, %90 öyle
Soran+1 yılYani evet haklısın sen de:( doğru dürüst insan kalmadı. Erkekler de öesela hep cinsellik peşinde bir kıza bakımca direkt akıllarına kötü sapıkça şeyler geliyor %98 nin
+1 yıladam kalmadı bu zamanda gerçekten
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ve evleneceğimi düşünmüyorum
- +1 yıl
ailen bulsun senin için
+1 yılTakip takipçisinden bellidir ama karşındaki
02 Yorumla
Soran+1 yılBu doğrumu cidden ya
- +1 yıl
Valla bak ister inan ister inanma ben yıllardır ders için ilişki vs yapmadım hiç öyle ortamci da değilim bir sürü kız yazdı işte yik takipçi sayin az her erkek gibi değilsin çekim hissediyorum falan diye yazdılar ama ilişki yapmıyordum şimdi bulandim derslerden üni de kazandım artık ilişki yapmaya karar verdim
Sende beyfendi birini istiyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet beyfendi anlayışlı birini direkt nikaha götürürüm😅
- +1 yıl
He sensin Meriçcim, cevap bile vermemiş gördün mü? Efendi istiyorum diyip p. ç erkeklerin altında inler bunlar. Sözlerine bakıp meriçliğe soyunma.
Erkeklerin geneli abaza
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılTam evlenilecek hmmm🤔😍
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tanışırsin sende kafana göre biriyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek ister, görücü usulü falan evlen o zaman.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı.
+1 yılSorun sende değil gar daş sorun bizde
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılReel tanis farklı olur
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Heyecan aramasan öyle yerlerde bulunmazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenide buluyorlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılabaza çeker takmıuşsın knka sen :D
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 686 cevap paylaştı. instadan mı doğruyu bulacaksınız :D
00 YorumlaAha geldi yine
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsta fotoların nasıl
02 Yorumla
Soran+1 yılBiraz seksi ama tatlı fotilerimdr var
Cevap sahibi+1 yılSeksi dediklerin nasıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇekiyon demek ki
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet yaaaa ahhshshs niye ama ya 😂
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı