Cinsel Yaşam Kötü konuşmalardan tahrik oluyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Anlamsız konuşmaları sevmesem de bazı anlar da iyi oluyor. 🤤 Kötü konuşmalardan tahrik oluyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Hayır olmuyorum önümden neler geçip gidiyor herkese tahrik olmuyorum sevdiğim adamdan başka tahrik olmak bu kadar basit gündelik bişi değil 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Olmam. 0 0 Yorumla
Nazayy Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yani sevgilim kızıp bağırınca çok seksi oluyordu ona yükseliyordum biraz 1 7 Yorumla Nazayy +1 yıl Öhöm Eski sevgilim demek istedim hwuahwhs Yorumla NazikSevici +1 yıl Eskiden sevdiğim erkek Yorumla Nazayy +1 yıl @NazikSevici eski sevgilim ama eskiden sevdiğim mi onu bilemiyorum Yorumla NazikSevici +1 yıl Yani bu demek oluyor ki hiç sevmedin Yorumla Nazayy +1 yıl @NazikSevici hayır bu demek oluyorki hala sevdiğim olabilir... Yorumla NazikSevici +1 yıl Doğru diyosun 2 ihtimal var senin ki diğeri Yorumla Soran +1 yıl Laaa tamam anladık aaaaa🤫🤫🤫 Yorumla
Природа17 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Konuşmam. Ama konuşulmasını severim. Yatakta kadın masum ve itaatkar olmalı 3 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Offf hemmde nasıl ben normal şartlarda da konusnalardan çok etkilenen bir karaktere sahibim 3 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Argo değil de güzel kelimeler daha iyi derim abi 😊 1 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Pamuk prenses sandıklarımız mazoşist çıktı. Psikopat sandıklarımız hanımefendi... Ayarı tutturamadık gitti. Kimi sevelim kime sövelim 0 0 Yorumla
-Brahmann- Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Kadınların %90ı seviyor. Dominantlık erkekte olursa zevk alıyorlar zaten. 0 0 Yorumla
viasomnia Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl dirty talk olmadan seks olmaz. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ana avrat küfür edenler oluyor jsjsj :D Yorumla viasomnia +1 yıl onlar beceriksiz tayfa. Yorumla Soran +1 yıl tamam eig senin ;) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nasıl bir kötü konuşma mesela 3 4 Yorumla Soran +1 yıl Em beni ye beni öp beni sjsjsjsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ondan sonra döverim seni falan filan muhteşem bir çekici konuşma 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Yaaa ne kadar da masum sjsjsjsjNeyse ki kim olduğunu biliyorum sjsjsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Masum olmayı seviyorum hshs tanıyan bilir 😅 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl kadınlar aşağılık varlık oldukları için kötülenmek aşağılanmak hoşlarına gidiyor 0 0 Yorumla
changemypast Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. Olmam 0 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. Hayır tabiki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayır olmuyorum önümden neler geçip gidiyor herkese tahrik olmuyorum sevdiğim adamdan başka tahrik olmak bu kadar basit gündelik bişi değil
Olmam.
Yani sevgilim kızıp bağırınca çok seksi oluyordu ona yükseliyordum biraz
Öhöm Eski sevgilim demek istedim hwuahwhs
Eskiden sevdiğim erkek
@NazikSevici eski sevgilim ama eskiden sevdiğim mi onu bilemiyorum
Yani bu demek oluyor ki hiç sevmedin
@NazikSevici hayır bu demek oluyorki hala sevdiğim olabilir...
Doğru diyosun 2 ihtimal var senin ki diğeri
Laaa tamam anladık aaaaa🤫🤫🤫
Konuşmam. Ama konuşulmasını severim. Yatakta kadın masum ve itaatkar olmalı
Offf hemmde nasıl ben normal şartlarda da konusnalardan çok etkilenen bir karaktere sahibim
Argo değil de güzel kelimeler daha iyi derim abi 😊
Argo iyi gidiyor yatakta
Pamuk prenses sandıklarımız mazoşist çıktı. Psikopat sandıklarımız hanımefendi... Ayarı tutturamadık gitti. Kimi sevelim kime sövelim
Kadınların %90ı seviyor. Dominantlık erkekte olursa zevk alıyorlar zaten.
dirty talk olmadan seks olmaz.
Ana avrat küfür edenler oluyor jsjsj :D
onlar beceriksiz tayfa.
tamam eig senin ;)
Nasıl bir kötü konuşma mesela
Em beni ye beni öp beni sjsjsjsj
Ondan sonra döverim seni falan filan muhteşem bir çekici konuşma 🤣
Yaaa ne kadar da masum sjsjsjsj
Neyse ki kim olduğunu biliyorum sjsjsj
Masum olmayı seviyorum hshs
tanıyan bilir 😅
kadınlar aşağılık varlık oldukları için kötülenmek aşağılanmak hoşlarına gidiyor
Hayır hoşlanmıyorum.
Olurum da ederim de :D
hyr.
Hayır sevmem
Küfürlü seks harika
Evet, içimdeyken çok iyi oluyor
Oluyorm
Evet 😬
Olmam
Olmam
Hayır tabiki
Uuu evet. 😄