Eski sevgilim evleniyor bir hafta sonra. Kendimi çok kötü hissediyorum. Zaten dört sene bu ilişki neden gitti bilmiyorum hep ilgisizdi her seferinde ayrıldım ama hep aklında ben kalmışım vs tekrar yazdı ben de kandım. Son aylarda başkasıyla da görüşmüş beni aldattı şimdi onunla evleniyor. Ben tekrar ayrılmamış olsam belki de Nisan yaptığında haberim olacaktı. Ayrıldık üç ay sonra nişanlandı. Asla ona yakışmayan bir kız cidden anlamıyorum neden o. Benimle anlaşamıyormuş kuralci biriymişim dişiliğimi göstermiyormuşum ve ten uyumumuzu anlayamamış çünkü onunla öpüşmek de dahil hiçbir şey yaşamadım. Cinsellik de konuşmadım hep itmişim onu. Seni uyarmıştım dedi bu kızla ciddi olduğunu söylediği gün. Ben de sen de mutsuz ol diyip engelledim. Çok ağladım. Şimdi ise içim çok buruk. Evleniyor ya napicam :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini geliştir. Asla bakma arkana. Bırak o üzülsün. İyi halin her zaman dert olacak. Unutma daha iyileri olacağı için başlarda biraz zorlanacaksın sonra iyi ki olmamış diyeceksin. Bir şey oluyorsa ya da olmuyorsa bir sebebi vardır. Cinsellik için evlenen, daha ne istediğini bilmeyen birini ne yapacaksın. Emin ol iyi ki diyeceksin. İlahi akışa güvenmeni tavsiye ederim. Çok üzgünüm kendim dahil arkada bırakılanlar için. Bir gün hesap günü gelecek. Orada payımızı alıcaz. Simdilik sabırlar dilerim 🥹
01 Yorumla
Soran+1 yılSence o cinsellik için mi evleniyor zina onun için günah değil ki neden ihtiyaç duysun evliliğe. Ama şu da var arkadaşı dedi ki. o kızı da pek sevmiyor. İki ay önce de karsilastik gidene kadar dikti suratıma gozlerini
En İyi Cevaplar
Sen bensin asla öpüşmedim ve cinsellik kimseyle konuşmadım. Hatta ben saygı duymayıp bu olayların üstüne giden hatta senin eski sevgilin gibi yaftalamaya çalışan insanların hiç masum olduğunu düşünmüyorum. Bence asla üzülme ve pişman olma her şey zamanında güzeldir
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır adı üstünde eski olmuş bitmiş ama sen hala bir şeyler hissediyorsun bence çünkü eğer içinde bir şeyler olmasaydı gitmek istiyorum diye tutturmazdım ben yinede senin yerinde olsam gitmem çünkü artık balık kaçmış.
00 Yorumla
Hiçbir zaman mutlu olamayacak insanların davranışı. Neden? Çünkü hala geçmişte kalmıştır. Herkes yeni limanlara yelken açarken o kıyıda eskileri düşünüyordur. Hem bir kere orada bulunmanız için bir neden yok ki. Adı üstünde eski. Yani ölüden farkı yok. Hatta yaşayıp yaşamadığını dahi bilmemeniz gerekir. Hayatta eskiyle harcanacak bir gün daha olmaması gerektiğini düşünüyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kendini hep uzak tuttuğun için olmuş işte keşke öyle yapmasaydın baksan ne olacak yine üzüleceksin 4 yıl konuşmuşun deninlr neden evlenmedi?
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlaşamıyoruz. diyordu hep ama. pesimi bırakmıyordu. Beni oyalarsan ömründen gitsin diyordum buna da sesini çıkarmadı. Ten uyumumuzu anlamıyorum sen cinsel olarak benimle yakinlasmiyorsun o konuları konuşmuyorsun dişiliğini gostermiyorsun diyordu. Ilgisizdi hep Son zamanlarda hakaret etti bir iki ben de hemen ayrıldım bana pişman olma sonra dedi ama hemen de kabul etti bu durumu. Sonra gitti üç ay Sonra bu kızla nisanlandı
Soran+1 yılİki. ay önce karşılaştık seref yoksunu ile. Gidene kadar böm böm bakti
Soran+1 yılTakılmak nedir ben anlamıyorum. takilmaya çok kız var ben ne alaka ki
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSenden kurtulmuş erkeği tebrik ediyorum.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Gitme sakın. Gidersen onun dötü kalkar. Onu sevindirme. Unut onu. Telefonlarını engelle. Her türlü bağını kopar.
Madem sevgiliydiniz ve o dönem senin dişiliğini az bulmuştu, o zaman ayrılmadan önce bunu seninle neden konuşmadı. Her kadın cinsel konuda çekingen olur, erkek ona cesaret verdikçe cesaret bulur ve açılır. Bu beklentisini sana zamanında söyleseydi, belki de öpüşecek, yakınlaşır tensel temas bile kurup ten uyumunu hissedecek dişiliğinin şimdiki nişanlısından belki de daha yüksek olduğunu görecekti. Neyse kararsız mış ki bunları senle o zaman konuşmamış. Demekki o zamanlar Nil’e gözü başkanındaymış, değilse üç ayda nişan kararı mı alınırmış. Tuhaf geldi bana.
Aklında başkası olduğu belliymiş. Senin kaybettiğin bir şey yok. Sen daha iyisine kayıksın. Elini sallasan ellisi… Kendine iyi bak. Mutlu olacaksın. 😎
52 Yorumla
Soran+1 yılYok o bana açtı bu konuları zaten ben kapattım ve dokundurmadim kendime.
- Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yılGitme tabiiki biraz gururun olsun! SENİ ALDATMIŞ ve sırf onunla yatman için TEHDİT ETMİŞ seni resmen!
Bırak ne hali varsa görsün seven böyle şeyler yapmaz. Demek ki o senin için uygun kişi değilmiş. Çıkart onu sisteminden, aklı başında bir şekilde yeni ilişkilere yelken aç ve arkana bakma.
Hayat pişmanlık için çok kısa ama hata yapmak için de sınırsız fırsat içeriyor.00 Yorumla Arkadaşım inan zor olur ama kendine eziyet etme be. Bak seninle aynı durumda sayılırım. Hala deli gibi bağlıyım. Ama işte o dediğin raddeye gelse de asla gitmek düğününe vs. İnan kendine eziyet edersin. Aşk, sevgi, yaşanılan güzel zamanları bir anda sildi ise birde ondan dinlemek lazım. Ayrıca yakınlaşmamak hata değil sadece bunların sebeplerini zamanında konuşmalıydınız. Bitmiş gitmiş deyip ardında bırak. İnan hayatı kendine zehir edersin sadece
00 Yorumla
+1 yılDüğüne git ama uzaktan bakma tam yanlarına git, geline kocasının eski sevgilisi olduğunu söyle varsa eski çekildiğiniz fotoğraflar onların büyük çıktısını alıp geline yakınlarına düğündeki herkese göster sevgilinle yaşadığın mutlu günleri yad edersin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBirincisi ten uyumu dediğin şeyi çok aşık bir insan bu kadar kafaya takmaz hadi diyelim çok önemli sadece eline dokunarak anlayabilirdi. Bence seni ta baştan sevmiyordu çünkü bence gerçekten aşık bir insan asla ama asla cinsellik konuşmadı/yaşamadı diye bırakmaz asla hemde. Gitmemeni öneririm, psikolojin daha çok bozulur. Bu aşkı unutmaya çalış, kendine zarar vermeyi bırak.
02 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyordu biliyorum ama neden benim bu kadar vaktimi aldı.
Cevap sahibi+1 yılBazı insanlar böyledir. Ben de zamanında çok kullanıldım beni sevmediği halde defalarca kez aradı yazdı seviyormuş gibi davrandı sonra hayatımda duyabileceğim en ağır küfürleri işittim...
+1 yılAdam evleniyor sen hala ağla.
Ezik misin gidip izleyeceksin
Bak hayatına
Değmez böylelerine00 Yorumla
+1 yılNe işin var yahu olmuş bitmiş gitmiş. Hayatına bak.
10 Yorumla
+1 yılHe git bir de o gece sabaha kadar ağla
Neden kendini bu kadar değersiz hissettiriyorsun
Önüne bakmalısın dünyadaki tek erkek o değil
Seni hemen unutup bir çırpıda nikah kıyan aldatan birisi bu kadar umrunda olmamalı13 Yorumla
Soran+1 yılBuna rağmen iki ay önce bununla karşılaştım dikti gözlerini gidene kadar bana baktı. Emin ol bunu yapan bu kızı da aldatır kız cidden vasatın altında
- +1 yıl
Yapar zaten daha fazlasını yapar ama o kızda hayatının kararıcağının farkında değil
Soran+1 yılBi de kız dün foto paylaşmış karnı şişik anlamadım göbek mi yoksa başka şey mi
Öncelikle gitmen bir şey ifade etmez. Bu durumun başka versiyonunu yaşadığım için gayet iyi anlıyorum ve kesinlikle üzüntü dönemini bir süre atlatıp hayatına bakman lazım. Takıntı haline getirmemelisin zira yaşadığın şey sana her zaman sorgulattıracaktır
00 YorumlaErkek olanı tebrik ederim, doğru bir karar vermiş. 4 yıl zaman geçtikten sonra, birliktelik olmayacağını anlayınca, yolu değiştirmiş. Sen de geçmişe takılma çok, yoluna bak yeni yollar denemelisin, tabi pişman isen daha çok pişman olacaksın.
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah sizin gibileri kahretsjn hepiniz fahislerle evlenin insallah
- Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yıl4 yıl boyunca hiç cinsellik olmamış ama neden Nisan yapmadınız adamla öpusmemissin bile ne sandın öyle hiç bişi olmadan ilişki mı yürür adam senden sıkılmış çünkü erkek çekici bakımlı ilgili kadın ister
11 Yorumla- +1 yıl
100%
+1 yılSeni sevmeyen biri için kendini bu kadar üzmen gereksiz. Seni sevseydi seninle beraber olurdu ama bak o başkasıyla beraber. Onun hayatında bir yerin yok. Aynı şekilde senin hayatında da onun yeri olmamalı. Sana iyi gelen biriyle beraber olmalısın.
10 Yorumla
+1 yılKnka kurtulmuşsun seni kaybetmiş cokta iyi yapmışsın hicbirsey yapmayarak yoksa boyle biriyle mutsuz olurdun zaten düğüne neyimde gitme ya da git istek parca caldir nikahına beni çağır sevgilimmm diriririim 😅
10 YorumlaBirini mutsuz edip başkasıyla mutlu olamazsın. Ah var, hesap var Allah var.
42 Yorumla
Soran+1 yılEvet anladı mutlaka ama ben de bilmiyorum neden devam etti. Ben aşıktım da devam ettim ama o sevmiyordu niye devam etti
Şöyle düşün, seni aldatan bir gün o kadınıda aldatıcak. Şanslı olan sensin vaktinde kurtulmuşsun. Düğüne gitmek gibi bir saçmalık asla yapmamalısın.
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya bunu ben de düşündüm de Bi de sadık kalıyormuş. hem de ikizler burcu olmasına rağmen. Şaşırırım valla
Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. Oyle ayrilir barisirsan boyle arkasindan bakarsin iste siz kadinlar hep kaybettiginizde degerini anliyosunuz adam yuvasini kuruyor gitme uzaktan bakma adama acimiyosn kadina bari saygin olsun onun ne sucu var
00 Yorumla
+1 yılMadem istediği gibi biri değildin, madem beklentilerini karşılamıyordun, madem mutsuzdun... niye 4 yıl devam ettin derler adama. Biraz da bahane gibi olmuş.
11 YorumlaGitme. Bundan sınra önüne bakman gerekir. Dişiliğin az dediyse biraz kendine özen göster kusflre gidip kendinde bi değişiklik yap. Yeni fotoğraflar çekin. Bu kadar katı olma bidahaki ilişkimdede asıl seven erkek cimsellik ister çünkü arzusu vardır. Sadece aşka dönüşmesi zaman alır. Madem kuralların var sınırlar içerisinde bişeyelr yaşa bu kadar kasma kendini.
11 Yorumla- +1 yıl
😊👍
Açıkçası çok üzücü bi durum ama unutmaktan başka yapılacak bi şey yok. Seni aldattıysa ahın bi şekilde bi yerden çıkar zaten, akışına bırak.
17 Yorumla
Soran+1 yılBana aldatmadım seni. onu senden 15 gün sonra buldum diyip nasıl 3 ay sonra nisanlanabilir pis yalancı. Benden 15 gün sonra ne demek hem nasıl bir saygısızlık bu. Sevmediysen neden dört yıl oyaladın Allah uzun ömür versin. Arkadaşından öğrendim bu arada hem benimle hem onunla vakit geçirdiği toplamda bir dört ay var
Soran+1 yılBen bela okudum ama site uzun ömür versin olarak değiştirmiş ifadeyi
Soran+1 yılBeş sene veriyorum. bosanacak ve aldatacak yüreğimin derinliklerinden istiyorum bunu rezil kepaze olsun aleme. Ona son kez şans verirken demiştim ki eğer beni oyaliyorsan Allah senin ömründen ve mutluluğundan alsın. Büyük bir Amin diyorum su an bile bile kabul etti
Soran+1 yılİnşallah
Soran+1 yılArtı arkadasj dedj ki aslında onu da pek sevmiyor. Neden evleniyor o zaman
Soran+1 yıliki ay önce bununla karşılaştım dikti gözlerini gidene kadar bana baktı
+1 yılGitme. Ayrıca o seni haketmemiş. Sıkma o güzle kalbini. Bırak Allah'tan bulsun. Senin de başın dik dursun. O kaybetti. Sen kaybetmedin. Sana cepte muamelesi yapmış maalesef.
00 Yorumla
+1 yılSen onunla cinsellik de yaşasam o yine gidip başkası ile evlenecekti. Adamın ruhunda var aldatmak bir kere.
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel söyledin. O kızı aldatacak zaten eminim ama baya prof yalancı inandırır onu her şekilde. Ve adam ikizler burcu
- +1 yıl
Tamam işte ikizler burcu hem sapık hem yalancı olur. Zaten aldatan kişi de profesyonel bir yalancı olur. Güzel becerir yalanı. Eğer kızda akıl varsa iyi çözer ayrılır ondan.
Soran+1 yılO kız ondan artik ayrılamaz karnı şişik ve 3 Eylül düğünü var.
+1 yılŞaş kaza görür. Sonra da egosu tatmin olur. İçinden "Bu kız, da beni bir unutamadı." der. Hatta son zamanların favorisi olarak da "Takıntılı galiba." der.
01 Yorumla- +1 yıl
Zaten denk aldatmış. Buradan da seni hak etmediği belli.
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence gitme.. Benim de sevgilim dün evlendi 🥺 seni gerçekten sevseydi başka birini tercih etmezdi.. 😔
06 Yorumla
Soran+1 yılSevmedi zaten ama onun nesini sevdi
Soran+1 yılBen de iki ay önce bununla karşılaştım dikti gözlerini gidene kadar bana baktı
Soran+1 yılÇıkmıyor yaşım 30 ve hayatım daha berbat oluyor artık asl meşk bile istemiyorum. her şeyden midem bulanıyor aşık. da. olsam evlenebilecek gibi hissetmiyorum.
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ağla hıçkıra hıçkıra ağla ama sonra toparla kendini sen daha iyisine layıksın kafan vicdanın rahat onu bekle hayatını yaşa o da pişmanlığı ile yaşasın
05 Yorumla
Soran+1 yılNiye pişman olsun ki sence
Soran+1 yılEvlenen pişman mı oluyor ki
Soran+1 yılNe kadar zaman alır Bi de bu ikizler burcu ya çabuk. sikilan ve aldatan tip dolayısıyla. Beş sene içinde boşanır umudum.
Iki ay önce karşılaştık gidene kadar böm böm baktı suratıma
Tek yapacağın önüne bakmak ve kendin için güzel şeyler planlamak. O hayatına devam edebiliyorsa sen de edersin. Kimsenin yaptığı yanına kalmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılEdemiyorum. ondan sonra bir şey oldu ve artık ne karşı biri çıkıyor ne çıkanlarda iş var ne ben zerre küçücük bir şey hissedebiliyorum başkasına
Soran+1 yıliki ay önce bununla karşılaştım dikti gözlerini gidene kadar bana baktı
+1 yılYapma bunu kendine yapmaa… Adı üstünde “eski sevgili” gidipte kendine acı çektirip ne kazanacaksın? Hayatın tadını çıkar, sana daha iyileri gelecektir inan
00 YorumlaKız vermiştir evlenmeden önce, hamile de olabilir bence boş ver...
12 Yorumla
Soran+1 yılValla dün fotoğraf paylaşmış da karnı şişikti ben de bilmiyorum.
Gizli Üye(18-24)+1 yılSenden ayrıldıktan 3 ay sonra o kızla nişanlandığına göre seni aldatmış demekki hemen nasıl çabuk bulsun birini. Olan olmuş artık düğüne giderek kendini küçük düşürürsün sende kendi hayatına bak unutursun zamanla.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle devam arkadaşlar. Sayenizde 10 sezonluk dizi çekeceğiz. Klişe ama olsun.
20 Yorumla
+1 yılAyy gerçekten senin adına çok üzüldüm eminim kötü bir histir umarım kendine layık insanlarla birlikte olursun <3
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİkizler burcu mu😂 ten uyumu ve dişilik konusu hariç herşeyi birebir yaşadım , asla beklentiye girmedi 3 sene beraberdik bizde. Ama ayrılır ayrılmaz sevgilisi olduğunu duymuştum büyük ihtimalle ben hayatında varken oda vardı aldatılmıştım galiba üzerine bile düşmedim çok sevmeme rağmen , çok zor atlattım bazı şeyleri şu an ne durumdalar bilmiyorum bile ama birini üzen bir başkasıyla mutlu olamaz bunu biliyorum. Onunda evlenmesi yakın Allah’a havale ettim çekildim kenara🙏🏻
01 Yorumla
Soran+1 yılAynını yaptım çekildim kenara yalnız kız. cok çirkin adam artist gibi. cok ilginç ama bilmiyorum neden bu tercihi. Ve evet ikizler burcu
+1 yılNe gerek var hayatına bak arkadaşlarınla vakit geçir unut gitsin. Mantalite olarak şu an aldatmış sayılıyor böyle uzaklaş ondan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılGitmen sana zarar verir, hem ne için gideceksin ki, para mı takacaksın, mutluluktan oynayacak halin de yok hem. Saçma olur.
00 Yorumla
+1 yılNikahına beni çağır sevgilim istersen şahidin ölürüm senin bu kadın kim diye soran olursa eski kırdığım cevizim dersin sevgilim 😂😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence ona asıl yakışmayan senmişsin. Adam tercihini yapmış hâlâ gidiyosun
02 Yorumla
Soran+1 yılGorunmicem ona sacmalama ezik miyim karşısına çıkayım
- +1 yıl
Biliyoruz görünmeyeceğini
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAllah akıl fikir versin diyeyim sana adam sana herşeyi yapmış sende hala onu düşünüyorsun hayat devam ediyor çevrene bi bak uyan rüyadan
00 Yorumla
+1 yılBenim kocama böyle bişey yapılsaydı tüfekle kovalardim seni salondan
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen sen de soruyu bile anlayamayan kafa olduktan sonra her şeyi yaparsın kör müsün uzaktan yazıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır böyle bir şey yapma daha çok üzülürsün çünkü göz gorneyince katlanır derler vardır bundada bir hayır de yoluna bak olur mu?
00 Yorumla
+1 yılUzak dur artık ondan kurtulmuşsun şükredeceğine hâlâ neler düşünüyorsun
10 YorumlaNe anlatıyorsun ya?
Tabiki gitme
Empati kur azıcık evlenen kadın da bir hemcinsin00 Yorumla
+1 yılAy ne kadar yıkıkca bir hareket hayır asla yapma öyle bişi zamanına yazık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılUzaktan olur mu canım sağdıcı olman lazım🤦♂️
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltekrardan barışırız ümidiyle kedimi hazırladığım kız arkadaşımın ayrıldıktan 3 ay sonra başkasıyla sözlendiğini görmüştüm beynimden vurulmuşa dönmüştüm çok zor bir durum umarım geçer
00 YorumlaHerkes nasibini yer. Neden üzülüyorsun ki? Seni haketmemiş diye mi üzülüyorsun?
00 Yorumlaİçinden geldiği gibi davran ama gitmeni tavsiye etmem.
00 Yorumla
+1 yılSalla gitsin hiçte önemli değil, kendini üzmeye değmez
00 Yorumlaseni skip kızla evlenecekti zaten canım mısın iyi ki yapmamışsın
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGitme yoksa daha büyük kalbin kırılır o pis karaktersizden iyi kurtulmuşsun şimdi kız düşünsün kim bilir evlenince ne yapar aldatır kesin
05 Yorumla
Soran+1 yılBence de. İkizler. burcu ve cinseliige Çok düşkün. Arkadaşı zaten dedi ki o kızı da pek sevmiyor. İki ay önce de karşılaştık gidene kadar dikti gözlerini bana
Cevap sahibi+1 yılIyyy ikizler burcu mu o evlenirse hep aldatır o zaman aşırı çapkınlar ve tek eşli değiller
Soran+1 yılBence de aldatır zaten karısı maalesef güzel değil. kendisi çok yakışıklı ama. Cidden dersin ki nasıl olur zorla mı aldı bu kızı o kadar yakışmıyorlar ama kızın karnı şiş fotoda gördüm yeni çekilmiş ve birkaç gün sonra evleniyorlar
Cevap sahibi+1 yılDemek hamile kaldı ve mecbur evleniyorlar
Soran+1 yılYok ya zaten ablası baştan beri diyordu çok iyi anlaşıyorlar diye. O dişi sehvetli ve itaatkar istiyordu. Muhtemelen kız öyle. Ben her haksızlıkta diş çıkaran biriydim. E vermiyordum da adama. Bi de kızlığını bozduğum biri olursa onunla evlenirim diyordu. Bu arada arkadaşlarına benimle arkadaş gibi takıldığını söylemiş. İlişki şeklinde değil de. Bunu da ayrıldıktan sonra öğrendim
Ten uyumu yoksa istememesi normal. Gitmişken para falan tak bari sevaptır
00 Yorumla
+1 yılNikahına beniiiiii çağır sevgilim. Tam geç düğünün ortasına bu şarkıyı söyle 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBenim sevgilimse evlendi gitmedim cunku kesin kalp krizi geciririm diye gitmedim.
00 Yorumla birsey yapmican boş ver sen daha onemlisin uzulsende
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGitme tabii ki. Onu tamamen hayatından çıkart. Herkes kendi yoluna gitsin. Bence ayrılmakla çok iyi yapmışsın. Gerçek yüzünü görmüş oldun. Ayrılmasaydınız hayatın ileride daha kötü olacaktı
00 Yorumla
+1 yılSon ses nikah masası şarkısını aç ve dobazlama düğün salonuna gir arabayla
00 YorumlaBakma, bağımlısın ve bu seni daha çok bağımlı yapar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıliyide adam açık açık demiş sana uyuşmadığınız kısımları. bitmiş dolayısıyla. ne yapacaksın dönüp hayatına devam edeceksin.
00 Yorumla birtane şarkı vardı bağzıları- evleniyormuşsun bugün çok kötü be
00 Yorumla- Devamını Gör (89)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar