2 aylik bir erkek arkadaşım var. İlişkiye girmeden önce bana sarıldığında bir sertlik hissederdim ama tam hacmini tahmin edemezdim ve çok sevdiğim sevgilimin malum. bolgesinin ufak olduğundan korkardım. İlk ilişkiye girdiğimizde hissettiğim şey beni çokça memnun etti. Çok iri değil ama minicik de değil gayet ortalamaydi ve güzel kullaniyordu.
Simdi ise ona doymak bilmiyorum her dakika kucağına oturmak onunla basmasa kalmak istiyorum hep ten tene degmek istiyorum deliricem normal mi bu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılBu durumun birden fazla nedeni olabilir. Bir kaçını saymak gerekirse;
#Cinsel açlık
#Cinsel birleşme hataları
#Psikolojik nedenler
Ancak her halükarda çözümsüz bir sorun değil. Eğer hayatınızı olumsuz etkiliyorsa terapiyle çözümü mümkün.
016 Yorumla
Soran+1 yılAma ben kötü hiç birsey hissetmiyorum ki çokça mutluyum sadece
- +1 yıl
bir doyumsuzluk yaşadığınızdan bahsetmişsiniz. Bu ne düzeyde?
Soran+1 yılYani nasıl desem hep onunla olmak istiyorum hep yanında olmak istiyorum hep yüzünü izlemek elini tutmak basbasa kalınca da özel şeyler yaşamak istiyorum
- +1 yıl
peki bu durum sürekli ıslaklık yaşamanıza neden oluyor mu?
Soran+1 yılEvet ama her daim değil yani cilvelesmelerrimizde oluyor genelde
- +1 yıl
sevgilinizden uzaktayken oluyor mu? Bu istek sürekli mastürbasyon yapmanıza sebep oluyor mu?
Soran+1 yılBazen öyle çok sık değil yani telefonda konuşurken mesajlaşırken özel anlardan bahsettiğimiz sıralarda ya da reglim yaklaşırken daha istekli oluyorum
- +1 yıl
peki sevgilinizle yaşadığınız cinsel hayat öncesinde nasıl bir cinsel hayatınız vardı?
Soran+1 yılUzun bir süre yoktu, hayatımda biri yoktu ve tek gecelik bana uygun bisey degildi. Nisanliydim 4 senelik onunla bir ilişkimiz varsi gecede 2 defa yapardık en fazla ama son senelere doğru benden uzamlasmisti meğer aldattığı icinmis
- +1 yıl
Gecede iki defa dediniz bu sıklık ne kadar sürdü ve o ilişkiniz bitmesiyle bu ilişkinizde cinselliğin başlaması arasında ne kadar zaman geçti?
Soran+1 yılO sıklık haftada 2 veya 3 oluyordu 4 sene süren ilişkim 1 buçuk 2 sene önce bitti 2 aydır bu ilişki içindeyim ve 1 aydır cinsellik yaşıyoruz
- +1 yıl
peki şimdiki ilişkinizde ne sıklıkta birlikte oluyorsunuz.
Soran+1 yılHaftada 2 veya 3 fırsatta olursa 4
- +1 yıl
anlıyorum. Yaşadığınız durumu cinsel açlık tetikliyor gibi görünüyor ancak nemfomani'yi de düşündürmüyor diyemem.
Soran+1 yılO ne demek ki
- +1 yıl
Cinsel bağımlılık olarak özetleyebiliriz.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılOldukça normal eğer bir adamı seviyorsan arada güzel bir cinsel çekim varsa karşıdaki adam cinsel olarak böyle bir şeylere kapalı değilse her şeyi yapmaya açık bir adamsa ben de doymam tabii ki sonuçta seks aslında çok mükemmel bir şey bence çok güzel bir aktivite tabii ki de bu şekilde doğru kişiyle yapılırsa doğruları bulursan zaten yataktan çıkasın gelmez normal bu
44 Yorumla
Soran+1 yılAyyy beni anlayan birileriiii teşekkür wderimm🌺🌺🙈🙈
- +1 yıl
Hayat işte sjsj
- +1 yıl
Evet seks çok güzel bişey insanlar karşılıklı haz alıyor ama ülkemizde doğru kişiyi bulmak zor biraz
- +1 yıl
Reda tebrikler
Ten uyumunu yakalamışsın iyide anlasiyorsunuz, cinselligin tavan buna doyum olunursa, bol bol seviş keyfini yaşa, seninde istekli olman güzel böyle kadınlar herkesi uçurur beni bile ucurdun tebrikler
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🌺
+1 yılNe güzel işte Kenan Doğulu da demiş ya aşktan ölen varsa söyle varsa söyle doktor derdime bul bir çare ona doyamıyorum yaz bir reçete 😊
04 Yorumla
Soran+1 yılYa aynen öyleyim sadece cinsel açıdan değil, yanında durmaya yüzüne bakmaya elimi tutmaya da doyamıyorum kokusuna da doyamıyorum
- +1 yıl
Serdar Ortaç : Ayrılmam hadi kov beni yüreğinden hiçbir yere terk etmem gideceğim çok yer yok aşktan vazgeçmek yok yaşa aşkını tadını çıkar kardeş
Soran+1 yılYaa hahah muthissin teşekkür ederimmm
- +1 yıl
😊
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
46Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılKeske senden bana da nasip olsa cok kıskandım benimkiler hemen pes ediyor boyutundan dolayi belkide bilmiyorum senin gibi bir kadın her erkeğe lazim kıymetini bilmeli pamuklara sarmalar seni ten uyudunuz uyumlu sehvetin tutkun yuksek senin hic karsilasmadim senin gibi birisiyle ve omur boyu karsilasamayacagim galiba
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Normal tabi. Sexsiz ilişki isteyen asexuel kezbanlar okusun bunu birazcık anlasınlar neyi kaçırdıklarını.
Zkilmek aşağılanmış olmak veya , kullanılmak değildir eyy yurdumun az gelişmiş kezbanı. Öğren biraz bu olayı.
12 Yorumla- +1 yıl
Peki kızın veya kız kardeşim hakkında bu fikirdemisin merak ettiğimden sordum. Gayet uygar birine benziyorsunuz.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yıldoyuramıyor ise işin ehli deneyimli profesyonel bir hard silkeleyici ile çalışmanı öneririm.
doyurur. yuzune nur gelır gunluk hayatta işlere konsantre olabılırsın .
04 Yorumla
Soran+1 yılO konu öyle değil. 3 oluyor 4 oluyor öyle kısa da sürmüyor ama ben yine istiyorum yine istiyorum bulutların üzerine çıkıyorum ama yeniden çıkmak istiyorum
- +1 yıl
swing orgy ortamlar tavsıye ederım . ffm/ mmf ıle baslarsın .
bu tabı onerı yap dıye degıl.
herkesın libido değerleri farklıdır.
Soran+1 yılOnlar ne?
- +1 yıl
Burdan yazmayayım. Google üzerinden sen check edersin
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yani 😊 millet bunun için kavgalar cinayet işleniyor. Tatdıktan sonra bırakmak istemiyorsun. Ben kız arkadaşımı bekaretine zarar vermeden 2 yıl ilişkiye girdim. Güzel günlerdi. Şimdi ise doyumdsuzca yaşıyorum.
00 YorumlaOrgazm olmak başka, doymak başka şeydir. Sen de farkında değilsin ama aslında doyurulmuyorsun.
Hayvan gibi becerilirsen tamamen doyar ve bir köşeye yığılır kalırsın ;)
00 Yorumlabence gayet normal arzulu birisi olduğun çok belli erkke narkadaşını çok ama çok kıskandın sanalda olsa şimdi onun yerine geçip bir fantezi bile yapmak isterim sneinle hemen şimdi.
00 YorumlaYaşına göre libidonun yüksek olması normal🙂 iyi eğlenceler 🔥
10 Yorumla
+1 yılEvliliğin canım civim aylarını sen sevgiliyken yaşamışsın ondan
10 YorumlaSen gerçekten böyle şeyleri yaşıyor musun yoksa trol mü
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bu normal zevk aldıgın için aynı zevki istiyorsun... ve istekli olmanda tuzu biberi oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılNormal ona acsın doyamamışsın ilkine bu daha yükaektie
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeni sağlam doyurmak lazım sen iyi bir seks istiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 aylık ilişki için gayet normal, yeni gelin gibi sarılıyorsun adamın çüküne normal olarak o da seni çüküyor. Cicim ayları geçince tekrar gel ve yaz 😂😅🤣🤣
00 YorumlaSana ateş basmış iyice. Arasıra da soğuk duşa gir.😜 Fazla hor kullanmaya gelmez..😊😊
00 Yorumla
+1 yılÇok şanslı biri senin gibi bir sevgilisi var darısı başıma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanlış anlamazsan uzunluğu ne kadardı , çok kısa değil çok uzun da değil dediğine göre merak ettim de
08 Yorumla
Soran+1 yılOrtalama isye siz erkekler nasıl olcersiniz bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılAvrupada da geçerli olsan santimetre uzunluk cinsi ile :D
Soran+1 yılOna ne deniyor bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılSağlık olsun önemli depşl
Soran+1 yıl😄 güzel işte gayet öyle çok kocaman değil ama ufak da dehil ortalama ve iriligi de güzel yanı tatmin ediyor başlarda sarılınca hissediyordum ya kemeriyse ya oradaki ufaksa diye bir tık tedirgin olmuştum ama öyle cikmadi
Cevap sahibi+1 yılO zaman ne güzel işte 😁 tam kararında olmalı
Soran+1 yılAy iveett
Cevap sahibi+1 yıl😁😁😁
+1 yılBir haftalık bir tatil ayarlayın. Evden çıkmayın biraz iyi gelecektir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNormal ya bizde öyleydik zamanında eski ile her yerde oynardı benimkini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende başlarda böyleydim 2,5 yıl sonra eskisi gibi zevk almıyorum
31 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNormal, bazı dönemler doyulmaz, aslında hiç doyulmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEkmeginen yeeee doyarsin 😂😂
40 Yorumla normal gayette yaslar olarak tam da en istekli caglardayız bırakta tadsın vucutlar :)
00 Yorumla
+1 yılNormal insan sevdiğini ister ilkin miydi
017 Yorumla
Soran+1 yılHayır ikinci ilişkim daha önce nişanlım vardı evlenmek üzereyken aldattığını yakaladım ayrildik. Üzerinden neredeyse 2 sene geçti ve ben ondan sonra ilk defa başkasıyla oldum
- +1 yıl
Anladım umarım güzel bir ilişkiniz olur seviyorsan doyamaman normal o da sana değer veriyorsa ten uyumu ile güzel bir ilişkiniz olur umarım elde edince kıymet bilmeyi bırakmaz
Soran+1 yılUmarimmm çünkü cidden aşık gibiyim sürekli elini tutmak onunla biryerlere gitmek istiyorum sürekli yüzünü inceliyorum çok mutlu hissediyorum bakışlarında kayboluyorum
- +1 yıl
Sevgi var ten uyumu da var tatmin de ettiğini söylüyorsun süre ve boyut olarak onxmaan olursunuz siz
Soran+1 yılGüzel olur mu gerçekten hersey 🙈
- +1 yıl
İki kişisiniz sizin elinizde ya değer verir ve isteklerinize yanıt verirseniz tabi ki olur ama işte karşılıklı olmalı bu yaşlarınız nasıl
Soran+1 yılBen 25 yaşındayım o 26 hissettiğim herrsey karşılıklı valla Çokça mutluyum iliskimde
- +1 yıl
Çalışıyor musunuz ikiniz de
Soran+1 yılEvet çalışıyoruz ben restorant sefiyim aksam calisiyorum o da gündüz çalışıyor sadece pazarı var. Ben turizmci olduğumdan izin günüm yok birde restorant ailemin olunca iyice izinsiz calisiyorum sadece gundu saat 15.00 e kadar boş olduğum için pazar günleri saat 3 e kadar buluşup vakit gecirebiliyiruz
- +1 yıl
Yaşların aynı olması güzel yaş farkı ile sorun olduğunu düşünüyorum ben
- +1 yıl
Oofff kötü ya bu keşke daha çok zaman geçirebiliseydiniz o da gececi bir iş bulsun 😀
Soran+1 yılBen hiç düşünmedim aslında ama son zamanlarda sugar daddy diye geçinen değişik bir kız grubu var anlamıyorum onları
- +1 yıl
Onları bende anlamıyorum ama ne yapalım böylesi de var saygı duyuyoruz 😀
- +1 yıl
Var mı evlilik planınız
Soran+1 yılInsallah olur daha çok erken
- +1 yıl
Anladım umarım mutlu olursunuz hak ettiğin gibi evlilik erkekler vb. sormak istediğin şeyler olursa her zaman yazabilirsin
Soran+1 yılTeşekkür ederimmm çok naziksinn
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu sadece ona karşıysa ten uyumu diyebiliriz
00 Yorumla
+1 yılHiç inandırıcı gelmiyor açıkçası.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı.
+1 yılarzuluyosun belli ki
00 Yorumla
+1 yılYükseldim 😁 yokki böyle bir sevgili
01 Yorumla- +1 yıl
Yaklaşşşş
Of ne süper bir duygu
00 Yorumladoyamaman gayet normal
00 Yorumla
+1 yılGüzel böyle devam 😅😅
00 Yorumla
+1 yılBiz dünyaya izlemeye gelmişiz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBizede tanrı senin gibisini nasip etsin
00 Yorumla Normaldir ;) geçtik o yollardan
00 Yorumla
+1 yılTen uyumunu yakalamışsınız işte
00 Yorumla
+1 yılbende isterim senin gibi bi partner
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı. Daha fazla yapın ozaman
00 Yorumla
+1 yılSence normal mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKudurmuşsun ve bu gayet normal. Ten uyumu oluşmuş.
19 Yorumla
Soran+1 yılÇok özel hissettiriyor bana, ben ona çokça yoğun hisler beslerken onun da bana karşı aynı yigunlukta hisler beslediğini hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılİşte en güzeli bu. Benim de hayatımda böyle biri var ve sürekli istiyor. 🤣
Soran+1 yılAyy ne güzel çok çok mutlu olun 🌺🌺
Cevap sahibi+1 yılSiz de çok mutlu olun bol bol sevişin. Keşke gizli olmasaydın ☺️
Soran+1 yılGizledim çünkü genelde böyle sorular soran biri değilim sitede yodayim ve takiplestigim insanların hakkımda başka bisi düşünmesini istemedim bilirsin cinsel sorulara başka açıdan yaklasiyorlar
Cevap sahibi+1 yılYok be onların zihniyet yanlış. Gayet de açık olmak lazım bazen. Kimseyi takmadan yaşamalı. ☺️ Ben gizli değilim 🤣
Soran+1 yılBen seni orjinden bulurum dedikodu yaparız
Cevap sahibi+1 yılGördüm. Kendimi de gizledim. birileri takipçilerime girip de seni görmesin diye. Yoksa ondan bile feyz alanlar var 🤣🤣
Soran+1 yılHaha alırlar valla çok denk geldim
+1 yılUmarım bize de nasip olur böyle bir eş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu an bile delirmek uzeresin farkindamisin
02 Yorumla
Soran+1 yılAy evet
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi birisi umarım çıkar karşıma ya
+1 yılYonca Evcimik'in dediği gibi Bandır Bandır Ye
02 Yorumla
Soran+1 yıl🤣🤣
- +1 yıl
😂👍
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılIyy sapık iğrenç insan insana yaparmı bunu 🤣🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks yapıyor musunuz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Onun isteegi nasıl pekı
00 Yorumla
+1 yılTen uyumunu yakalamış olabilirsin
20 Yorumla
+1 yılBen de öyleyim
21 Yorumla- +1 yıl
Değilsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılYasin kaç
35 Yorumla
Soran+1 yıl25 yasindayim
Cevap sahibi+1 yılBende acayip istekliyim ya yaş ilerledikçe mi oluyor anlamadım
Soran+1 yılAy evet bilemedim ne bu bizdeki
- +1 yıl
Yaş ilerledikçe dahada dozuu artiyorr😋
- +1 yıl
İsteklilerin isteği giderilir
normal, olması gerekken bu sanırım
11 YorumlaSakin ol sakin😂😂
00 Yorumlaİlk zamanlar normal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. doyumsuzsun
00 YorumlaNe güzel
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılpenisi kaç cm?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu an BİLE yükseksin
216 Yorumla
Soran+1 yılBen sürekli ona bakıyorum gözlerimi ondan alamıyorum her dakika onun yanında olmak istiyorum elini belime koyup beni kendine çektiği an ben bitiyorum o an onu sessiz bir yerlere çekmek istiyorum
Soran+1 yılYa 🙈 bisi yaptığım yok ki
Cevap sahibi+1 yılCanımı çektirdin kanka
Soran+1 yılUleen benimde bee, biricihim yanimda olaydi keşke Şu an
Cevap sahibi+1 yılHahahahahaha sussss
Soran+1 yıl🤣🤣 bendensin kanka
Cevap sahibi+1 yılTakip atsana bana
Soran+1 yılAtarım da sende gizlisin nerden bulucam
Cevap sahibi+1 yılÇıkıyorum at
Soran+1 yılAttım
- +1 yıl
Banada banada atın 👋😃heelp mee...
Gayet normal