Zengin insan seksten daha çok zevk alıp cinsel açıdan daha çok mutlu olur mu dersiniz, yoksa cinsel mutluluk yüreğe, performansa, şehvete, arzuya, çekime, tutkuya bakar paranın cinsel mutlulukla akalası yoktur mu dersiniz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zengin insan seksten daha çok zevk alıp cinsel açıdan daha çok mutlu olur mu dersiniz, yoksa cinsel mutluluk yüreğe, performansa, şehvete, arzuya, çekime, tutkuya bakar paranın cinsel mutlulukla akalası yoktur mu dersiniz?

Kesinlikle var. Şöyle ki ; fakir erkek iş biliyorsa, kız aza tahammül ediyorsa ve fakir erkeğin bedava da işi görecebilecek yeri varsa; ancak böyle seks yapabilir. Erkeklerin, en az %60 ı da fakirdir. Bu yüzden Türk erkeği, cinselliğe açtır. Zenginler ise, her halukade ve istediği zaman seks yapabilir. Avrupa 'daki erkeklerin, çoğunluğu zengin olduğundan ; istedikleri zaman seks yapabiliyorlar. Kızları da aza tahammül edebiliyorlar.. Özetle, zengin değilseniz veya işi de bilmiyorsanız ; Türkiye' de evlenmeden seks yapmak imkansız. Evlenmek de bir dünya kadar, masraf.
Zengin insan daha mutlu olur çünkü cinsel yaşamına odaklanabilir fakir öyle mi nerde ne para kazanıcam diye düşünmekten cinsel hayatı olsa bile iyi konsantre olamıyor. Geçim derdi büyük bir sıkıntı insanı çok etkiliyor her anlamda.
Cevap
13Cevap
Evet paran olursa istediğinle yaparsın Aşık olup karşılık alamadığın kişiyle bile
Evet vardır
Kesinlikle var tecrubeyle sabit. Erkek arkadaşımın borcu vardı ailesine bakiyodu adam calismaktan para dusunmekten inanki cani istese bile yapamiyodu gonlum olsun diye zorla kaldiriyoduk ama biraz rahatlayinca kafasi ben durduramiyodum bu sefer 😂 maalesef maddi olarak rahat degilsen sıkıntıdan aklin o ise calismiyo
Bunun parayla ne alakası varya tamamen içgüdüsel bir durum herhangi saglik sorunu olmayan herkes yaşayıp mutlu olabilir
Dolaylı vardır , parası olan rahat Yaşar ee kalan zamanını haz duymak için harcar sadece cinsellikleri haz da değil yaşamdaki güzellikleri fark eder
Tabiki var. Bir sefil perişanla sevişip mutlu olamam kendi seviyemde zengin birisiyle sevişip mutlu olabilirim ancak.
İlgisi var açıkçası, seks esnasında değil ama kişinin istediği seks partnerine ulaşması konusunda para en önemli ölçüttür
Hayır bunun için tutku ve arzu yeterli bana göre
Para olmasa o cinselliği bile göremez emin ol bundan 😂
Saçmalık. Bence arkadaslar yazmış evet diyede ben de öyle degil maddi durumum iyi ama
Parası olmayan Seksi düşünemez daha büyük dertler olur
Qslinda pek yok uyum olursa paraya bilr gerek duyulmaz.
Şimdikiler para için kıçını başını yoluyor zaten.
Alakası olduğunu sanmıyorum
Paraya tapınan biri için olabilir
yoktur.
Kız arkadaşımla ilgili bi sorunum varda yardcmi olurmsn
Vardır
Yok artık
hayır yok
Yoktur
Hayır diyemeyiz
Bazen
Bence var , kişinin, beslenmesinde bile farkeder,
Var.