Yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim. Şimdiye yapmadıysam daha yapmam herhalde diyorum. Belki bahtsızlıktandır çünkü sevgilim de olmuyor🤷♀️
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
kısmetin çıka gelir merak etme dank diye, sonra ahh neden yaptım daha önce dersin, sabret.
Dank diye gelmesini bekliyorum🙄
evet dank diye patdadanak inşallah
Muhakkak sen gibi ya çirkin ya ruhsal problemleri olan tipler vardır yavrum, yalnız olamazsın
Henüz ruhsal problemlerim yok ama olabilir. Çirkinliği kendinden biliyorsun herhalde
Kendim ziyadesiyle ortalamanın üstündeyim, çirkinliğini ya da ruh hastalığını bakire oluşundan biliyorum
Ne 25'i ben 30 oldum en sonunda kendim bozacağım😂😂
Sen bozma ben bozarım 😂
🙄sakin ol.. ama işin zor yaaa
Ne olacak bu halimiz :D
Güzel olacak seks güzel şey 😀
@muhen_diss O kadarını bilemiyorum.
Öğretirim ben gel sen yeter 😅
sevgilin neden olmuyor şaşırıyorum madem güzel bakımlı bir kızsan da
Aşko kuşko olmadığımdandır herhalde
öylelerini seven erkek mi var? kadın dedigin asil bir duruşu olmalı
Bu kadar durmuşsun zaten evlenmene ne kaldı şurda az daha beklede bari her şey tam olsun🤷♂️
Adam yok ki
Sen bekle sabırla dengine göre biri illa ki çıkacaktır karşına
Arkadaşlarım 100. sevgilisini yaptı kimisi de evlendi. Kalanı yolda. Bir kişi bile olmaz mı yani.
Sabrın sonu selamettir demek ki senin karşına istediğinden çok daha mükemmel biri çıkıcak
Ayyy bakalım bakalım
Son raddeye gelmişsin anlayabiliyorum seni😂😂 ama azıcık daha sabır bence 🙃
Niye biyerlerden mi haber geldi🥺 Ah kısmet ne diyem.
Haber gelmedi de yazdıklarından dayanacak gücüm kalmadı yeter da bu da can dediğini anlayabiliyorum 😅🥹
Can ulaann can bu
Tahmin ediyorum da bu kadar mı kötü durumdasın
Her insan sevilmek ister bence. Sevişmeninn de doğasından bu var.
Kesinlikle haklısın çok doğru
Fırsat doğmadığı için yapmayanlar, temiz olmayı cidden hak eder mi?
22 yaşındayım bu sene yaptım yaptım yoksa bende de olmıcak gibi
Bende aynıyım ama mastürbasyon yapıyorum çok sık sen
mastürbasyon sıkmadı mı ya
Yapacak bisey yok sexting yapıyorum telefonda konuşarak çok zevkli oluyor
Temas olmadan naynn
Bulalım sana birini o zman
Canm
Helal lan yusufi. Ama birini denk getirsen her yeri kana boyayacak gibi bir halin var gibi sanki
Sakin olun çılgın bakireler 😀 buralar çok sıcak oldu 😀
Nazar boncugumu taksak ödülmü versek
Ne istediğim açık bence.
Arzular istekler okadar yogunlaşırki gittikce artık kontrol edip bastıramassın dikkat et derim
Dürust sadakatli senisevip deger veewn bir sevgili eş dimi bunu heekezistiyoe ama cok az var
Ne yapabilirim ki en fazla
İradesi saglam kızlar istedigini alıp başarıyor
Eskidendi beyaz atlı prws gelip seni bulması
Olay sindirellanın ayakkabı işine döndü
Sevgi kazanılacak bir şey değil ki. Konu başka yere geldi gerçi şuann hasjdkald ama irade meselesi değil güzellik meselesidir. Bu arada çirkin olduğumu asla düşünmüyorum da malum aşko kuşku kızlar moda.
İrade deyince ne anladın
Sen ne demek istedin?
Karşındaki erkegi etkileyip kendine cekerken kendini ona tesim etmeme iradesi
Artık zaman böyle istedigini gidip kendin alıyosun
Çok aşamalı bir açıklama bu ahsjdakda örneğe ihtiyacım var? Ki sevgi stratejik değildir kanımca.
Bwklemekle olmuyor kendşni faekettirip ön plana cıkarıp farkedilmelisin
İyi de nasıl yani ben neysem oyum
Bak şimdi sen güzel bir kızsın öyle diyon neden senden cirkinler daha güzel cocuklaela cıkıo evlenip cırkın kızlar onları parmagında oynatıyoe sevgimi sence aşkmı
Neyssm oyum degil senin ne oldugunu kim biliyor
Daha çirkin ya da güzel diye bir örnek vermedim sadece hoş bir bayan olmama rağmen taleplerini ileten olmuyor olmasına sitem ettim.
Belki dıgru kişi 3 sıkak ötede ya da başka şehirde nerden bilip fark edecek seni
Erkekleri iyi tanıyıp ne isteyip ilgilerini bilmen gerek
Satranç oyunu gibi av avcı
Bekleyen herzaman avdır
Erkeklerin karsısjnda avcı olcan onlae gibi
Erkekler mantıkla degil cinsel durtuyle hareket eder
Heleki birinden etkilendimi o an başka şeyi gözü görmez ona odaklıdır
burada kadın farketirmeli kendini kalabalık vile olsa oetam kendşni belli etmeli kadınlıgı ve dişiliğini kullanaeak avını kendine cekmwli
Buna sexilikte olmalıki hwycan dyysun erkeklerdw kadınlae gibi hwycanı sever
Ve sana yakın olmak için cevrwnde dönüp yaklaşır ve samimiyet kurar ama amacı cinsel ilişki yaşamak flört ederektir oda seni etkşlemwyw calısıe
burada işte senin iraden giriyoe kendini ondan etkilenip istedigini veemiycen tam olarak azcık tatdırcan ama doymuycak
Erkek bunun doyumunu tatmak için elinde avucunda olacak ve swnin kueallarına isteklerinw uyup uyacak
Zaten bunun durumu aşka sevgiye dönüyor
Anladınmı bilmem
Tabi görücü usulu beklentşn vadsada ayrı
Dayanma gücü kaldı mı ama asıl soru o 😂
Bir süre sonra içindeki enerji dağılıyor yoruluyorsun :D
Aman aman sık dişini bir şey kalmadı olacak istediğin :D
Benim de yaşmayalı o kadar oldu ki herhalde tekrar bakir olmusumdur 🤣
Hahaha o da iyiymiş.
İlkinin heyacanı gene olur herhalde haha :D
Şaka bir yana hiç tecrüben oldu mu sevişme falan
Hayır olmadı. Sevgilim de olmadı. Elimi tutan öpen de olmadı. Yazık bana ya hdsjakd
Oy oy oy :D Sen direk 0 model bakire çıktın 🤣 Sana dokunsa demek sen direk erirsin :D
Ebediyen erimemek üzere bir buz kütlesi olarak kalma ihtimalim de yüksek. 30lara geldikten sonra erkeğe ne ihtiyacım olacak yani.
Direk vibratör alıp işi kendin migörücen :D 🤣 Buz kütlesi bile olsan emin ol düzgün birinin eli değerse hepsini eritip yanardağa çevirir :D
Hiç hayal bile edemiyorum, o kadar uzağım.
Ama olmaz öyle ya kendini seksten düşünce o larak sogutma. Olurda biri çıakr karşına bu sefer de libido problemi yaşarsın
Bu yaşlarda yaşayamayacaksam zaten yakındır bunları yaşarım.
Öyle düşünme ya çok fazla kişi 30lu yaşlarında yaşayıp evlenenler oluyor
40 asıol sıkıntı olur sana
30 bile çoluk çocuk için çok geç.
Çok geç değil. TEyzem benim 28 de evlendi hatta 30 gibi evlendi. 35 ten sonrası zor olabiliyor
Ama bunlraı düşünerek karamsar olma
Biriyle tanış, sevgili ol, sonra bilmem kaç yıl sonra nişanlan evlen ohoo. Birkaç yıl çocuk düşünmüyorum bile. Ya bilmiyorum of millet evlenmek için de sevgili yapmıyor gerçi ama hayat kaçıyor gibi geliyor. İnsanlar okulunu bitirdi işe girdi sevgili buldu evleniyor. Ağaç gibiyim.
Ee ben 30 yaşıma geldim. İlişkileri b*lktan geçti vs ama yapacak bişi yok. Hayat kader kısmet. İşeyaramaz biriyle evlenemceğime biraz daha beklerim :D
Beklediğime de neler yapar neler, acısını çıkartırım 🤣🤣
Erkekler 60ına kadar çocuk yapabiliyor maşallah. Yazık değil mi bana
Ya 50 yaşında penis kalksa ne olur ya :D Damızlık inekten fark yok orada artık
Erkektede 40-50 işte max yıllar
İşimiz Allah'a kaldı. Yapsa yapsa o yapar. Gelen giden yok zira.
ÇEvrende birileri yok mu =?
Sence senin ilk seksin nasıl geçer ya da nasıl bir seks istersin yatakta
Yok işte. Valla hayal gücüm çok çalışıyor bu konuda ama sanırım ilkinden sonra özgür bırakacağım hayal gücümü jadkslad
🤣🤣🤣 baya hayal ettiğin şeyler olmalı o zaman 🤣 Bakalım benimkine yakın bir şeyler var mı :D
Teraziii. Şefkate mi ihtiyacın var🤣
Sefkatten daha çok seftaliye ahahah😂😂
Hrlal olsun aablağ iradene hayran kaldım
Kendi kendimi becerebilsem keşke.
Ablağ istesen sevgili de bulursun takılırsın da sen karsmsarsın ve bişeyler olsun istiyon bu karamsarlıktan cık ve yap duydun mu beni
Sevgili yapmak için de sevgili yapılması be ablası. Valla beni bu hale hayat getirdi. Umut kalmadı umut
Bir umuttur yaşamak ablağ dünyaya bi kere geliyon otur bi düşün yazık etme böyle kendşne
Bn de onu diyorum dünyaya bi kere geliyoz😂 millet 100. sevgilisinnde tur döndürüyor artık. Büyü mü yaptılar muska mı taşıyam?
Ablağ kendin istemiyon milleti kıskanıyosun senin kafanı da anlamadım
Ne zaman istemiyom dedim bea. Çıkmıyor karşıma piyasa öküz kaynıyor
Sevgili yapmak için sevgili yapmam dedin ve muhtemelen sen şeylerdensin hadım edilmiş gibi yaşayan erkek istiyon dimi cinsellik konuşmasın yapmasın üstüme titresin benle ilgşlensin falan xjanan
Sorumu tekrar oku bence adjadksa cinsellik konuşulabilir de bu bahsettiğin konular zaten olması gerekenler değil mi? yoksa niye sevgilim dimi
Ablağ sen baya vizyonlu ve bilinçli çıktın bu arada takdir ediyorum seni de niye acaba olmadı zekisin de mizah seviyen de yüksek ayyhh seni bulan adam yaşadı awk bize denk gelmez ki zaten bize ancak ş. Llık denk gelir xhanan
Beni görünmezim beni hiçbir adam bulamıyor ablası djaskdla ama bilinçli yapmıyorum öyle bir yetenek işte. Erkeklerin bulunduğu ortamlarda saydamlaşıyorum
Hasbinallahü velimel vekil yaani ablağ maşallahütealağ muhabbetin de sarıyo saydamlaşman imkansız senin dişil enerjin de var merak ettiö şu an varya
😂😂 dişil enerjim alınıyor mu oradan? Off zor işimiz zor.
Abla hormonların troidlerin güzel çalılıyor demek ki dişil enerjin de yüksek ilim irfan dahşlinde yaklaşıyorum sana kardeşim gibç degil xjsnajhsbs senin acilen sevilmen lazım
Seviliyormuş gibi hissettiren bi hap ot falan var mı acaba hasdjak belki anca toparlarım. Hormonlarımın. bu kadar çalışması ama karşılık bulmaması sonucu bana geri dönüş yaparlarsa naneyi yermişim gibi geliyor.
Yay mı terazi mi burcun ne ablağ merak ettim müqosun ya yicem şimdi bana şefkat göstermeni istedim şu an şefkata ihtiyacım var
Sık dişini biraz daha
Birazı nedir ya insanlar nasıl evleniyor onu da anlamıyorum
Nasip kısmet meselesi bu işler
bakirelik sadece sevgili bulunca mı bozuluyo
Yani benim beklentim o yönde. Öylesine başka bir sıfat kullanıyoruz.
Sıkma canını çıkar biri karşına, Almanya'dan mi
28 yaşında yaşamayan ben varım..
Kalmasın bence çeyrek asır seks olmadan geçmez
vay be kaporta sağlam yani
Kalmıştır ya neden kalmasın ki
İllaki vardır ama kaç tane 😈😈
S*ktir et hayatın tadını çıkar 😉 Zevklerden mahrum kalmamalısın.
Sevgilin neden olmuyor konuşabiliriz
kalmıştır tabi gariptir var.
Telefonda var mı duzenli görüştüğün birisi
Biriyle görüşmek nedir bilmiyorum gerçekten.
Sohbet etmeyi dene reel görüşmek zorunda değilsin
Zor ya hele ki günümüzde. Helal olsun tebrikler.
:((((
Daha fazlası da var
34-35 bile var.
Günler zor geçiyordur
boşvr bölesı daha ıyıdır :)
40 yaş üstü bakire gördüm
Nerde yaşıyosun sen? Şaka gibii
Ben bakirim açıkçası
Hayret hem erkek hem bakir nasıl oluyor o iş
Neden her erkek sevişmek zorundami. Zinadan kaçtım hep kendime eşime sakladım
Ne hoş. Ama bence tükenmekte olan bir türsünüz. Müthiş irade.
İrade değil biraz beceriksizlik biraz korku ve biraz utanma duygusu bu işten beni sıyırdı. Ben lisede beden derslerinde soyunma odasında soyunmaktan utandigim için pantolonum içine esofman giyen adamdim
Sebep? Vücudundan mı utanıyorsun. Başka bir şey vr bence sende.
Ailem bana ahlak kazandırmış bence edep diyelim. Ama bir türlü evlenemedim. Beğenmedim bana gösterdiği kızları
Ahlakla pantolon içinde eşofman giymek arasındaki bağlantıyı çözemedim gadası. Sonuçta soyunma odasında bulunan yine hemcinslerindir yoksa ulu orta bir şey yap diyen yok. Böyle yetişmiş olman güzel de niye birini beğenemiyorsun.
Doğruya doğru şimdi gidiyorum denize falan giriyorum. Benim bahsettiğim 14 sene önceki mevzular.
Onu bende bilmiyorum muhtemelen aşık olmak istiyorum. Birazda kendime tapiyorum. Suaralar kendim bulmaya çalışıyorum olmuyor ondada beceriksizim galiba
Normal canım
Yap gıtsın
Olur olur merak etme
Evlenmeyi düşünsene
sebep
İyi bir kısmet çıkarsa evlenerek düzgünce yaşarsın cinselliğini
Kısmet kelimesi benim için pek geçerliliği olan bir konu değil. Çünkü yok öyle bir kısmet.
Ümidini kesme
Sevgilim bile olmadı ki olmuyor yani. Niyeti olan varsa da bilmiyorum çünkü yanaşan yok. Benim beğendiklerim de beni beğeniyor değil. İsmail yk şarkısına döndüm.
Yaydığın enerjiyle alakalı olabilir mi?
Yok sosyal medyada da olmuyor. Sevimli minnoş bişeyim ne alaka yani
Gizliden sormasaydın belki bir etkileşim yakalayabilirdin
Ya yok buradaki adamlarda ciddiyet ne geze
Sen bilirsin hayat bu hiç belli olmaz
yap kurtul
Yapmalısın😀
Bakirim 29um
27 canım
Hehe herkes dökülüyor.. iyi mi ootu. Mu bu ben bile bilemedim.. herkesin yaşayışını saygım var
Yapma boş ver evlenince tadına kocan baksın 😍
Kim bilir
Sevgıl yap
yap gitsin
Ciddi düşünür müsün