Güncellemeler
+1 yıl
Ben hiçbir kızın beni seveceğini düşünmüyorum çünkü çirkinim, boyum kısa değil ama kızlar 1.80-1.85'ten kısaları erkek yerine koymuyor (1.75). Penisim ise 13 cm ve ince (bir de yamuk biraz) yani ne yapacağımı bilmiyorum! Ben de bir kızın beni sevmesini istiyorum; aşk, seks ve baba olmak yani mutlu ve huzurlu yuvam olsun istiyorum ya of!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Görende her sevgili yapan erkek sevişip seks yapıyo sanar :d parkta oturup simit ayran yapıyorlar olm ne penisi? :d
Ya amaç sırf seks değil; güncelleme kısmını okumadınız mı?
Senin kucuk dediğin penisini yala. rım. Kucuk degil tam benliksin olum sen. Ayagına kadar gelirim beni beğeneceğini bilsem
Yaw he he
Hangi kız beni arzulasın ki?
Sen niye öyle dedin ki? Beğenilecek gibisindir bence.
Yemin ederim benim icin nefes alsın yeter. Yeter ki beğensin beni kişi ben onu hep mutlu ederim
Begeniliyorum evet de. Senin gibi burnu kaf dağında olmayan erkek istiyorum
Sadece beni arzula isterim
Burnu kaf dağında olmayan erkek ne demek? Kötü mü?
Kendini begenmis degilsin egolu degilsin bu yönünü sevdim
Nerden bileyim? @Legend_Man_24
Sen havalı bi tipe benziyorsun seni istemem
Merak ettim seni. Konuşalım mı? Gizliden çıksana.
Diger sorularına gorus atan kızım
Hangi sorular? orada böyle şeyler demedin.
Gizliden çık, sonra yine gizlenirsin
Evet demedim
Çıkacak mısın?
Yazdım diger soruna ekle
Ekledim
Trol musunuz, gerçek mi?
Gerçekti de hanımefendi haber vermeden gitti
Trol musunuz, sorusunu bayana sormak istemiştim. Anladımki bayan trolmuş.
Onu şakasına demişti bana yoksa öyle birisi değil
Gayet iyi biriydi ama nedense hesabını kapattı
Hocam bu arada büyük penis problema sjjssns. Bu konudan muzdaribim. Keşke senin verdiğin ölçülerde olsaydı
Ya hocam sen ne diyon yaw? Artık kızların hepsi büyük penis istiyor; nasıl sorun olabilir ki? Benim hayatım bitmiş; sen benim penisle 1 dk dayanamazsın! Şükret sen hiçbir kız beni sevmeyecek ve istemeyecek ama seni sırf penisin için bile isteyeceklerdir ki isteyen illa ki vardır. Büyük penisin sorun olması her zaman küçük penis sorunundan iyidir. Türk kızlarıyla olmuyorsa (ki günümüz Türk kızları sadece ama sadece uzun ve kalın penis istiyor) o zaman yabancı kızlarla şansın var. Ha yabancı kız düşürmek zor ama sende o penis olduktan sonra gerek de yok. Şansının değerini bil; öyle keşke penisim böyle olsaydı gibi saçmalıklara düşme!
Sktri git. Kızın vajinasına 40, dakikada anca soktum. bacım çocuğunuz 3 dakikada bosalionuz sinnir etmeyin adami
Mk sen niye sinirlendin şimdi! Kaç santim ln? Hiç cinsellik yaşamadım zaten, 3 salise bile olsa şaşırmam. Tipimle, boyumla, vücudumla ve penisimle hiçbir kızın karşısına çıkamam ki! Çünkü kızlar benim gibilerden nefret ediyor! Bir de 40 dk ne mk? Harbiden kaç cm?
Eser yenenler de bir micro penisli
Ben micro penisli değilim çok şükür ama sen nereden biliyorsun Eser Yenenler'in micro penise sahip olduğunu? Dıspdldmdm
Tek sorun bu mu mk
Sorunlarım çoğu insan ve hayvanın sorunlarının yanından geçemez biliyorum ama benim sorumlarım da beni mutsuz ediyor.
Her şey penis mi
Değil tabii ki. Kızlar ilk önce dış görünüşe bakıyor. Sonra kişiliğe, ardından da evlilik için falan derken penise bakıyor. Kızlar yakışıklı, boylu poslu, zeki, eğlenceli, birlikte bir ömür yaşayabileceği ve büyük penisli erkekleri istiyorlar.
Bende de bunların hiçbiri yok; en büyük hayalim mutlu ve huzurlu yuva ama imkansız benim için.
Küçük kalın olmayan penis daha güzel
Kime göre, neye göre? Artık kızların neredeyse hepsi uzun ve kalın penis istiyor; yakışıklılık ve boy posu da unutmayalım! İstemeleri sorun değil; asıl sorun ben öyle olmadığımdan dolayı kimse beni sevmeyecek.
Bana göre. ben küçük seviyorum. Ayrıca kendini niye şartlıyorsun ki kimse sevmeyecek diye. Bütün kızlar sanki mükemmelmi de seni seven olmicak.
Kanka sana göre öyle ama dediğin gibi kimse mükemmel değil ama ben de tipimle, vücudumla, boyumla, penisimle kızlara göre b*k gibiyim yani kimse beni istemez. Ben de zaten hiçbir kızın karşısına çıkamam. Yaşım 21 ama evde kalmış olmam şimdiden garanti oldu.
Kızların hepsi güzel mi sanki. Hiç de değil yani.
Güzel olsun olmasın benim için önemli değil; iyi biri olsun, birlikte mutlu olalım ve gerçekten beni sevsin ama artık her kız sadece yakışıklı, boylu poslu, zeki, eğlenceli, büyük penisli, bir ömür birlikte yaşayabileceği mükemmel erkeği istiyorlar ama ben bu özelliklere sahip değilim. Amacım sırf kendimi birine beğendirmek değil ama insan sevmek ve sevilmek istiyor işte.
Onları isteyebilmesi için kendinin de güzel olması gerekiyor ama güzel olan kız da az
Kanka artık Türk kızları iyice güzelleşti ve boylu poslu olmaya başladılar; sen ne diyorsun yaw! 😅
Bir milletin Kız ve erkeklerinin dış güzelliği aynıdır. Erkekleri çirkinse kızları de çirkindir. Tamamen orantı
Artık Türk erkekleri ve kızları iyiye gidiyor ama ben berbatım ve şanssızım.
sana göre olan kızlar da vardır elbet ille de güzellerini arama
Kanka öylesini aramadığımı söyledim ya. Bir iki üstteki sana yazdığımı oku.
Yahu çirkin kızlar da var onlara bak