Cinsel Yaşam Vücutta en tahrik edici yer neresi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Güncellemeler+1 yıl Karşı cinste değil kendi vücudugunuzda Vücutta en tahrik edici yer neresi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben kendi vücudumdan diyemem ama birden fazla kız aynı şekilde kirpiklerim ve kaşlarım demişti. Ne hikmetse artık :D 0 0 Yorumla
Kralkarga Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 49% +1 yıl Kadında kıvrımlar çok önemli orantılı olması göze çok hitap eder. Erkeklerde ise bir çok kadın ellere ve kalçlara dikkat ediyor 0 0 Yorumla
Teacherisback Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Bence ellerim ve dudaklarım olabilir. Çok kalın değil ama aşırı incede değil hafif kalın dudaklarım var. 0 0 Yorumla
tolgaozkugum Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 53% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. Bence önce gözler , sonra yüz , sonra genel fizik.Sonra bölgesel olarak kadında Göğüsler diye düşünüyorum 0 1 Yorumla tolgaozkugum +1 yıl Kendi vücudum da bence göğüslerim ve ellerm Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kadında kıvrımlarıdır benceErkekte omuz kollar bacak kalçaVe büyük ve biraz da ince el ayak bayılırım ben 3 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendimde beğendiğim kollarım ve bacaklarımın uzun olmasıBide saçlarım yüzüm Yorumla Kralkarga +1 yıl Erkeklerde ellerine bakmaz mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Kralkarga bakarım yazmışım ya oraya hahah Yorumla
Birabey Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Göreceli kavram bu. Sen en cok neyden tahrik oluyosun ona göre degişir 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Bacaklar kalça ve yüz bence hüzün aldığı hal durumlar 0 0 Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Omuzlarım kollarım sırtım göğüslerim belimin inceliği vs 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Göğüslerim, omzum, bakışlarım Başkaları diyor bunları ben demiyorum ben desen s2m derim zaten 0 0 Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kadında benim için büyük göğüs çok uyarıcı detay 0 0 Yorumla
Haassaann Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl iki harfli cevaba izin vermiyor. en az dört harf gerekiyor 0 0 Yorumla
yarenysl Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eller olabilir zaafım var 3 1 Yorumla Kralkarga +1 yıl Bence de bir çok kadın ellere ve kalçlara dikkat ediyor sankim 🙃 Yorumla
Uzaylİnsan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı. memeleri, popos,@mı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Göğüsler ve kalça beni benden alıyor. Onları görünce etkilenmeyle birlikte erekte oluyorum.😊 0 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. dik göğüsler ve uçları 0 0 Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Dalak 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hahahaha koptum 😂😂 Yorumla Ekmek_Kırıntısı +1 yıl aslkjdfjklfd Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ayak serçe parmağı 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Kucuk memisler 0 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Böğür 0 0 Yorumla
Emir38 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Benim boynun 😂 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hangisinde 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Ben kendi vücudumdan diyemem ama birden fazla kız aynı şekilde kirpiklerim ve kaşlarım demişti. Ne hikmetse artık :D
Kadında kıvrımlar çok önemli orantılı olması göze çok hitap eder. Erkeklerde ise bir çok kadın ellere ve kalçlara dikkat ediyor
Bence ellerim ve dudaklarım olabilir. Çok kalın değil ama aşırı incede değil hafif kalın dudaklarım var.
Bence önce gözler , sonra yüz , sonra genel fizik.
Sonra bölgesel olarak kadında Göğüsler diye düşünüyorum
Kendi vücudum da bence göğüslerim ve ellerm
Kadında kıvrımlarıdır bence
Erkekte omuz kollar bacak kalça
Ve büyük ve biraz da ince el ayak bayılırım ben
Kendimde beğendiğim kollarım ve bacaklarımın uzun olması
Bide saçlarım yüzüm
Erkeklerde ellerine bakmaz mısın
@Kralkarga bakarım yazmışım ya oraya hahah
Göreceli kavram bu. Sen en cok neyden tahrik oluyosun ona göre degişir
Bacaklar kalça ve yüz bence hüzün aldığı hal durumlar
Omuzlarım kollarım sırtım göğüslerim belimin inceliği vs
Göğüslerim, omzum, bakışlarım
Başkaları diyor bunları ben demiyorum ben desen s2m derim zaten
Kadında benim için büyük göğüs çok uyarıcı detay
iki harfli cevaba izin vermiyor. en az dört harf gerekiyor
Eller olabilir zaafım var
Bence de bir çok kadın ellere ve kalçlara dikkat ediyor sankim 🙃
memeleri, popos,@mı
Göğüsler ve kalça beni benden alıyor. Onları görünce etkilenmeyle birlikte erekte oluyorum.😊
Seninkiler beni tahrik eder
Dudaklarım geniş omuzlarm
dik göğüsler ve uçları
Dalak
Hahahaha koptum 😂😂
aslkjdfjklfd
Cinsel organ
Ayak serçe parmağı
Göğüsler, açık ara.
bence vajinanızın yalanması
Genel olarak
Kucuk memisler