Cinsel Yaşam Eşiniz ya da sevgiliniz yeterince tutkulu mu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Sevgiliniz tutkulu mu sizin için neler yapıyor her istediğinize evet diyor mu ya da size bu konuda sürprizler yapıyor mu? Hanginiz daha aktif? Güncellemeler+1 yıl Cevaplar biraz açıklayıcı lütfen 🙏🏻 Eşiniz ya da sevgiliniz yeterince tutkulu mu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Evet yeterince tutkulu 0 0 Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aaa kanki tutku benim göbek adım. Her isteğime evet diyen zor be :) nerdee 1 0 Yorumla
Makınelıtufek Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Bu konuda erkekler acemı kedinlarda çok cekıngn olduğunu sitemize yazanlrdan anldım kadınlar istediğini bile eşıne soylmeye cekınıyorlar 0 0 Yorumla
Olgun_1_kişi Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 77% +1 yıl Uzun zamandır ilişkim yok cinsellik olarak, ama geçmiş de isteklerime cevap vermişti, ama ben partnerimin istemediği birşeyi yapmam 0 0 Yorumla
Floryadan Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Hesap bakiyesinin ekran fotosunu atinca her istedigimi yapiyor jssjsjns 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ağır oldu :( Yorumla Floryadan +1 yıl Banada agir geliyo ama napak Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Uzun ilişki yaşayamıyorum. Seviştiğim çoğu hatun ise halen arzulu... Ama ben istemiyorum 0 0 Yorumla
ÇıldırmışÇıldırık Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı. Partnerim bir kez bile bu tarz bir sürpriz yapsın, onu defalarca sürprize boğarım. Ama nerdeee 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sevgilim veya eşim yok. Ben tutkulu biriyim olursa onunda tutkulu olması çok önemli benim için. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Tutkusu biter diye birine bağlı kalmayı tercih etmiyorum : ) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Mantıklı Yorumla
Priwyett Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Ben daha aktifim evet sürprizler yapar severim beni şaşırtmasını sürprizlerle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Mesela neler yapıyor Yorumla Priwyett +1 yıl Size bunu başka yerden söylebilirmiyim gt? Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Öyle tutkulı birini bulamadım bugüne kadar. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Erkekler neden bundan muzdarip kadınlar bu kadar mı isteksiz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İsteksizi de var, istekli olsada kendini frenleyip belli etmeyende var. Bu durumda ters teper korkusuyla bizde ne yapacağımızı tam kestiremiyoruz. Yorumla Soran +1 yıl Niye kendini frenlesin ki tutkulu ise Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kadınların mantalitesi. Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten tutkulu bi kadın kendini frenlemez bence mantalite ile ilgili olduğunu düşünmüyorum belki karşı tarafa tam güvenemiyorum sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belkide. Malum bir çoğu kendini meta yerine koyduğu için. Kullanılan olarak gördüğü için. Yorumla
DoluDizginHayat Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Mesela anüsün yalanması hoşuna gider miydi? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Evet yeterince tutkulu
Aaa kanki tutku benim göbek adım. Her isteğime evet diyen zor be :) nerdee
Bu konuda erkekler acemı kedinlarda çok cekıngn olduğunu sitemize yazanlrdan anldım kadınlar istediğini bile eşıne soylmeye cekınıyorlar
Uzun zamandır ilişkim yok cinsellik olarak, ama geçmiş de isteklerime cevap vermişti, ama ben partnerimin istemediği birşeyi yapmam
Hesap bakiyesinin ekran fotosunu atinca her istedigimi yapiyor jssjsjns
Ağır oldu :(
Banada agir geliyo ama napak
Uzun ilişki yaşayamıyorum. Seviştiğim çoğu hatun ise halen arzulu... Ama ben istemiyorum
Partnerim bir kez bile bu tarz bir sürpriz yapsın, onu defalarca sürprize boğarım. Ama nerdeee
Sevgilim veya eşim yok. Ben tutkulu biriyim olursa onunda tutkulu olması çok önemli benim için.
Tutkusu biter diye birine bağlı kalmayı tercih etmiyorum : )
Mantıklı
Bence Türkiyede tutkulu kadın yok varsada milyonda bir
Ben daha aktifim evet sürprizler yapar severim beni şaşırtmasını sürprizlerle
Mesela neler yapıyor
Size bunu başka yerden söylebilirmiyim gt?
Tutku mu o neydi ki?
Öyle tutkulı birini bulamadım bugüne kadar.
Erkekler neden bundan muzdarip kadınlar bu kadar mı isteksiz
İsteksizi de var, istekli olsada kendini frenleyip belli etmeyende var. Bu durumda ters teper korkusuyla bizde ne yapacağımızı tam kestiremiyoruz.
Niye kendini frenlesin ki tutkulu ise
Kadınların mantalitesi.
Gerçekten tutkulu bi kadın kendini frenlemez bence mantalite ile ilgili olduğunu düşünmüyorum belki karşı tarafa tam güvenemiyorum sadece
Belkide. Malum bir çoğu kendini meta yerine koyduğu için. Kullanılan olarak gördüğü için.
Yeterince evtt
Gayet
Mesela anüsün yalanması hoşuna gider miydi?
Sevgilim yok
Yok ki😀
Hayır