Selam KS ahalisi! Bazı insanlar, libidosunun yüksekliğini partnerine belli etmekten zevk alır.. Bazıları da libidosu yüksek olsa da, çevresel faktörler nedeniyle bunu partnerine yansıtmakta ve geçirmekte sıkıntı yaşar. Peki ya siz hangisisiniz?

Selam KS ahalisi! Bazı insanlar, libidosunun yüksekliğini partnerine belli etmekten zevk alır.. Bazıları da libidosu yüksek olsa da, çevresel faktörler nedeniyle bunu partnerine yansıtmakta ve geçirmekte sıkıntı yaşar. Peki ya siz hangisisiniz?

Libidomu eşime belli etmiycemde kime belli edicem? Tabii ki istekli olduğumu onu arzuladığımi hareketlerimle sözleriyle belli eder ve icraata geçerim. Bunun gecesi gündüzü saati olmaz benim için.
Direkt belli eder söylerim ondan neden saklayayım , karşılıklı birbirimize duyduğumuz cinsel arzuyu dike getirmekten doğal ne var , olması gereken söylemek belli etmektir.
Sonuçta doğanın kanunu bu gizleyip neden kendini sıkıp bunaltsın ki bizzat belirtmek en güzeli
Belli ederim, aseksüel antiseksüel bir çürük biriyse foyası ortaya çıkar bende gönül bağlamamış olurum erkenden tekmeyi basarım şu güruh gerçekten vakit kaybı
Cevap
15Cevap
Belli ediyorum
Sevgilime belli etmicemde kime edicem yahu tabiki gizlemem
İlk adım ondan gelene dek gizlerim e nihayetinde istemeye de erkek geliyor, zaten o beni cesaretlendirir bir şekilde :D
benim kimseden gizlim saklım olmaz, sakınmam böyle şeyleri. zaten libidom benim kadar benliğimde bir birey, her daim kendisini gösterir.
İllaki belli ederim, zaten az buçuk bile bu konulardan anlıyorsa, fiziksel değişimi mutlaka farkeder yanımdayken ☺️
Valla ben gizleyemem içimde bırakamam kusura bakmasın varsa bir niyet belli ederim
Açıkça belli ederim ondan önce ben adım atarım. Herşeyi karşıdan beklemek bana saçma geliyor.
Sevgilimle çok belli ediyoruz ikimizde.
Tam evden çıkacakken soyun tekrar bi tur daha
ederim karşımdaki de anlar zaten ikimizde hisleri gizlemeyiz
Onu da kendi anlasın.. Her hareketime bir kışkırtıcılık boşuna katmıyorum..
Bana denk sınırsız bir sevgilim oldu onada zaten belli etmemek imkansızdı👋
Çabaya ihtiyacım yok. İlişkinin hakkını veren bir insanım normalde.
İlişki istediğimde belli ederim her zaman değil yoksa iki muhabbet edemiyoruz
Pek gizleyemem önce yürürüm sonra koşarım en son depar atarım kucağıma almak için onu😊
O anki duruma bağlı, eğer ki olaylar ve gidişatlar o yöneyse belli eder ve onuda kendi huyuma çekerim.
Arzularsam belli ederim
Neden gizleme gereği duyulsun anlmadım
belli ederdim sanirim?
Belli eden olurum herhalde
Direkt naptım diyorum 😃
Belli etmeyi ve belli edilmesini severim
Belli eden tarafım.
Belli ederim
söylerim
Açıkça belli ederim
Ona bağlı
Gizlemem..