Cinsel Yaşam Yatakta küfür seviyorum, garip mi bu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yatakta küfür yemeyi aşağılanmayı seviyorum. Garip mi bu? Yatakta küfür seviyorum, garip mi bu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
MatthewFox Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl yani o an ki tepkiye küfüre göre değişir kendine orsp muamelesi yapılmasını seviyorsan biraz vizyonsuzluktur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yatakta küfür seven ilk değilsin karşıma çıkan ve sonda sen değilsindir :D Zaamnında muhabbet ettiğim bir kadınla sexting yaparken o aşırı tahrik olup vıcık vıcık sulanıyordu öyle diyim sana 0 0 Yorumla
selcukdonmez Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Gayet normal. Bende sert yapmayı, şiddet, tokat, şaplak, hard, kelepçe, Kırbaç, küfür, hakaret, köle ve saçları elime dolamayı çok severim. 0 0 Yorumla
Çapkınkurtt Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 58% +1 yıl Seven cok garip degil azdiriyor tahrik ediyorsa deavmBende etmeyi severim 0 0 Yorumla
Hadiyani Takip Et Guru Yaş: 63 , eic 97% +1 yıl Severiz, peki grupta sertmi istersin soft mu istersin, senin için zevklimiydi 0 0 Yorumla
GentlamanBoys Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl niye garip olsun itaat etmeyi de seviyosundur muhtemelen 0 0 Yorumla
zevkli_günahlar Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Bende argo sözlerle edepsizce konuşmayı seviyorum seks esnasında 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Gayet normal çok da güzel. Hakkını veren bir erkekle çok mutlu olursun. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bir f*ck vardı onu * sövmemide isterdi orgazm olurken işe yarıyormuş:) 0 0 Yorumla
Nnumune Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Bende bayiliyorum ozellikle partenerimin bana beni becer demesineee ! 0 0 Yorumla
Akrep22cm Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Grupta seversin sen bence 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Seviyorum Yorumla Akrep22cm +1 yıl Denedin mi Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Akrep22cm +1 yıl Kac erkek Yorumla Soran +1 yıl İki Yorumla Akrep22cm +1 yıl Gizlisin detay veremiyorum Yorumla
handehatunnn Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Değil. Çoğu kadın sever. 1 1 Yorumla umutsuz6407 +1 yıl Sen seviyor musun Yorumla
HardAktif Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Tam benim kafadansin bana denk gelmen gerek 😂 1 0 Yorumla
ÇıldırmışÇıldırık Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 921 cevap paylaştı. O halde işin uzmanı burada. gelde gör 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gelldiimm Yorumla
kafamıngüzelligi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yoo normal bunu seven çok kişi var 0 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı. Grinin 50 tonu mode on 0 0 Yorumla
Loyall Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. yani dayanamazsnn sende 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ney Yorumla Loyall +1 yıl dayanamazsnnn Yorumla Soran +1 yıl Neye Yorumla Loyall +1 yıl dün aynı soruyu soran dielmsn sen jsjs Yorumla Soran +1 yıl Ypk Yorumla Loyall +1 yıl hadi yaa oda sen gibiydi ama dayanamdı :D Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Değil bende seviyorum. 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yatakta her şey mübah 0 0 Yorumla
ByDemokraat Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Deli 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Daha ağır hahahah Yorumla ByDemokraat +1 yıl Var mı tecrübe Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bdsm sever misin 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Değil. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne tarz küfür 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ors Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanal yapalım mı senle bol küfürlü 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
yani o an ki tepkiye küfüre göre değişir kendine orsp muamelesi yapılmasını seviyorsan biraz vizyonsuzluktur
Yatakta küfür seven ilk değilsin karşıma çıkan ve sonda sen değilsindir :D
Zaamnında muhabbet ettiğim bir kadınla sexting yaparken o aşırı tahrik olup vıcık vıcık sulanıyordu öyle diyim sana
Gayet normal. Bende sert yapmayı, şiddet, tokat, şaplak, hard, kelepçe, Kırbaç, küfür, hakaret, köle ve saçları elime dolamayı çok severim.
Seven cok garip degil azdiriyor tahrik ediyorsa deavm
Bende etmeyi severim
Severiz, peki grupta sertmi istersin soft mu istersin, senin için zevklimiydi
niye garip olsun itaat etmeyi de seviyosundur muhtemelen
Bende argo sözlerle edepsizce konuşmayı seviyorum seks esnasında
Gayet normal çok da güzel. Hakkını veren bir erkekle çok mutlu olursun.
bir f*ck vardı onu * sövmemide isterdi orgazm olurken işe yarıyormuş:)
Bende bayiliyorum ozellikle partenerimin bana beni becer demesineee !
Grupta seversin sen bence
Seviyorum
Denedin mi
Evet
Kac erkek
İki
Gizlisin detay veremiyorum
Değil. Çoğu kadın sever.
Sen seviyor musun
Tam benim kafadansin bana denk gelmen gerek 😂
O halde işin uzmanı burada. gelde gör
Gelldiimm