+1 yılBir yerde okudum, dünya genelinde bu işin ortalama süresi 1,5 - 7 dk arasıymış. Şaşırtıcı geldi bana da. Şarkısı bile var, sevmek bir ömür sürer ile başlayan. En kolay yöntemlerden birisi sona yaklaştığında elinle bir süre tut onu, gelen geri gittikten sonra süre çok daha uzar. Ya da hep aynı şekilde yapmayın, bir süre sonra beyin buna göre programlama yapıyor. Değişiklik yapın. Dikkat dağıtıcı şeyler de olabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Normal olması gereken süre zaten 5 8 dk arası bilimsel olarak vajina içinde ekstra bir geciktirici yoksa onun altındaysa boşalma süresi erken boşalma eğer daha uzunsa kısırlık veya sperm üretimi azdır oyüzden geç geliyordur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılkontrolü sağlamak için düşüncelerini kontrol edebilmesi gerek.
onedio.com/.../erken-bosalma-sorunu-yasayanlar-buraya-daha-uzun-seks-icin-birbirinden-etkili-10-tuyo-82861800 Yorumla Kanka geciktirici siprey sıkın.
Geri çekilme deneyin.
penis kılıfı kullanın.
alkolle takılın. P… rno izleyin.Bunları deneyin. Bende de o sorun var. şu an uzun uzuna giriyorum. Detay verilşr
00 Yorumla
+1 yılVajinanın sıcaklığına dayanamıyordur. Benim ön sevişmeli boşalma sürem 45-60 dk arası, ön sevişmesiz hart girişte ise 30-45 dk sürmekte. Bu sürede partnerim 2-3 kez orgazm olabiliyordu. Gerçi uzun süredir yalnızım. Dublör kullanabilirsin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 354 cevap paylaştı. Bosalmaya yaklastigi zaman yavaslayin. Kaslar alışır zamanla. Da zor yani bende de o sorun var. Uzun sürüyor kadinin hizlanmasi gerekiyor bosalmam için falan değişik olaylar
00 Yorumla
+1 yılBazen bendede öyle oluyor mastürbasyon da geç geliyor vajinaya girince direk geliyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. bir süre için takviye ilaçlar kullansın ve yava şyavaş azaltıp bıraksın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAbla ilacı yok irade meselesi kondom falan kullanın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. İlaç dışında ben bi çözüm bilmiyorum çok şükür öyle bi sıkıntımda yok 😈😈
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle zamana bırakmak laızm ama destek alması yardımcı oalbilir
00 YorumlaBen ilişkide 20 dakikada boşalıyorum kişiden kişiye değişir partnerim de ben de çok memnunuz gayet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkiye'deki hemen hemen bütün erkekler 5 dakikadan kısa sürede boşalır.
14 Yorumla- +1 yıl
Emin misiniz
Soran+1 yılEvet bunu bende okudum bu meseleyi araştırıken. En büyük nedeni sünnetli penise sahip oldukları içinmiş.
- +1 yıl
Aaa neden ki benim daha uzun sürüyor ama
- +1 yıl
Hepsini denedin galiba denemediklerinle iyi düşün herkes bir değil
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. peki ikinci postadada mı yine kısa sürede boşalıyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVajinan çok mu dar girince hemen zevke gelip bosaliyor mu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜroloji doktoru ile hallediliyor. birtakım metotları var.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZirveye çıkmadan nefes kontrolü sağlasın başka şeylere odaklansın. Bu şekilde çalışma yaparak süreyi uzatabilir. Daha olmuyorsa ki olur birtakım aletlerle penisteki hissiyatı azaltabiliyorlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer sıkıntıcolmaz ise sebible özelden bir şey paylaşmak istiyorum.
00 Yorumla
+1 yılNorologlae internette anlatıyor
Bakabilirsiniz00 YorumlaZeytin yağı kullanın
00 YorumlaE ikinci postayı atsın uzun sürer o
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUtangaç birimi
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsık mastürbasyon yapmaktan kaynaklanıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılelini soksa olmaz mı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıltedavi olması gerek ya da ilaç kullanacak
00 Yorumla
+1 yıldoktor tavsiyesiyle geciktirici hap kullanmalı
02 Yorumla
Soran+1 yılHap değilde jel ve krem olanını deneyeceğiz
- +1 yıl
kocan olması daha iyi
Hic ugrasma degistir
04 Yorumla
Soran+1 yılÇorap mı bu kendisi kocam olur 👀
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılterapi sart
00 Yorumla
+1 yılBenim tam tersi, vajinada boşalamıyorum bazen hiç
00 Yorumla
+1 yılVardır
00 Yorumla
+1 yılTabiat böyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgelişme var mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlaç var canım
00 Yorumla