Cinsel Yaşam Erkek arkadaşımı nasıl yatağa davet ederim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yatağa davet ederim not istemiyor Güncellemeler+1 yıl Cinsellik ya Erkek arkadaşımı nasıl yatağa davet ederim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
HikmetÖzben Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl sesli mesaj gönderirdim ben daha olmuyosa arardım biraz azdıracak şeyler söylerdim onu da sen bul ben söylemeyim o kadar da daha da olmuyosa güzel şeyler giyin foto at 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Pisiruj HikmetÖzben +1 yıl o ne lan :d Soran +1 yıl Ne HikmetÖzben +1 yıl Anlasilmiyo ki dedigin brn anlamiyom asil Soran +1 yıl Nasıl şey yapacam HikmetÖzben +1 yıl Ya niye yarim yarim yaziyon ya 😅🤦♂️ Neyi nasil yapican Soran +1 yıl Yatağa nasıl anlarsın ya HikmetÖzben +1 yıl Dedim ya basta niye yorumumu okumuyosun sesli mesaj at dedim ara dedim olmuyosa guzel biseyler giyin fotograf at dedim Soran +1 yıl Çıkamam evfrn drfi HikmetÖzben +1 yıl Sen iyimisin yasin kac Soran +1 yıl Ne dedim
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Birkaç samimi sıcak mesaj, iltifatlar, önce birkaç normal resim, sonra hafif dekolteler, 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Mmesela Yorumla cesaretyada +1 yıl Mesajlara mı ornek istiyorsun, davranışlara mı? Yorumla Soran +1 yıl Eet Yorumla cesaretyada +1 yıl Böyle 2 günde bir mi cevap yazicaksin☺️ Yorumla Soran +1 yıl Be Yorumla cesaretyada +1 yıl Eet, Be,,? Ne😂 Yorumla
__ALİÇO__ Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl aranızda hiç öpüşme elleşme falan bir şey olmadı mı 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Olmadı Yorumla __ALİÇO__ +1 yıl sizin yaşlar kaç? nerelerde buluşursunuz? Ne yaparsınız? Yorumla Soran +1 yıl Ne Yorumla __ALİÇO__ +1 yıl Türkçe bilmiyormusun sen? nerelisin Yorumla Soran +1 yıl Komşumuzun oğlu Yorumla __ALİÇO__ +1 yıl kaç yaşında komşunun oğlu Yorumla Soran +1 yıl 22 Yorumla __ALİÇO__ +1 yıl Sen kaç yaşındasın Yorumla Soran +1 yıl . napacam Yorumla __ALİÇO__ +1 yıl halay çek Yorumla Soran +1 yıl Uffff Yorumla __ALİÇO__ +1 yıl yazmasını konuşmasını bilmiyorsun ki sonra uff diyorsun Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum Yorumla
bama3410 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Seksi bir şey giy epey iddialı sonra zaten o dayanamaz 0 0 Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl normalde erkeklerin davet etmesi gerekmiyor mu :) 0 0 Yorumla
Anlarım3005 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı. Birde soru sormayı becerebilsen , belki yatağa gelen olur 0 0 Yorumla
üzgünkisicik Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Belkide konum bekliyordur konumu atsan zirvelere çıkarsınız 0 0 Yorumla
Tubiqqq Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 71% +1 yıl Gel beni davet sen boş ver 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Sen kız sin ama Yorumla Tubiqqq +1 yıl Evet hemcinsime de ilgiliyim karşı cinsimede güzel olmaz Yorumla Tubiqqq +1 yıl Güzel olmaz mı Yorumla Soran +1 yıl Bilmem Yorumla Tubiqqq +1 yıl Bi düşün bakalım Yorumla Soran +1 yıl Olmaz Yorumla Ohannesburgss +1 yıl Ben davet ederim seni Yorumla Tubiqqq +1 yıl Yol al Yorumla Ohannesburgss +1 yıl Ahahah her kıza yalvarıyorsun 3. Ol diye bırak burada şekil ayaklarını Yorumla Soran +1 yıl @tubiqqqBoşver kız konuşma inla Yorumla Ohannesburgss +1 yıl Ahah sana ne yaptım yahu Yorumla Soran +1 yıl @Ohannesburgss ufff Yorumla
Laubali10 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 81% +1 yıl Tut sikinden cek gotur onu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla Laubali10 +1 yıl Dalgayi avucla yataga cek Yorumla Soran +1 yıl Nasi cagrim Yorumla Laubali10 +1 yıl Gel beni yap de :)) Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Evine davet etmen yeterli olur bence :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Olmasub Yorumla snnbeslq +1 yıl Anlamadım? Yorumla
Realhopes Takip Et Xper 6 Yaş: 49 +1 yıl oranın resmini at 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Yuh Yorumla Realhopes +1 yıl kesin cozum Yorumla Soran +1 yıl Pısirik Yorumla Realhopes +1 yıl yaw once gecelik resim at nasıl olmuş de Yorumla Realhopes +1 yıl sonra göğüslerini açık unut Yorumla Realhopes +1 yıl en son bacaklarını çek oran gorunsun Yorumla Soran +1 yıl HeLirmi Yorumla Realhopes +1 yıl Ona ragmen seni mikmezse onda is yoktur gel ben mikeyim Yorumla Soran +1 yıl Yaş kaç Yorumla Realhopes +1 yıl profildeki Yorumla Realhopes +1 yıl dm atarsan:) Yorumla Soran +1 yıl Kilme Yorumla Realhopes +1 yıl Bana Yorumla Soran +1 yıl Hyr Yorumla Realhopes +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl Olmaz Yorumla Realhopes +1 yıl Ben sana atayım:) Yorumla
ciyzıs Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Niye diye sormadın mı hiç? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sordum Yorumla ciyzıs +1 yıl Cevabı ne oldu? Gay olduğunu mu söyledi lemfpsödpd Yorumla Soran +1 yıl Hyr Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Soru anlaşılmıyor 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Erkek mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Eet Yorumla Kadirk34 +1 yıl Yoksa böyle bir daveti geri cevirenez Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Sebeb neymiş 0 0 Yorumla
Sheldon999 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Oldu mu o iş 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Sheldon999 +1 yıl Hiç yaptın kı peki öncesinde baskasıyla Yorumla Soran +1 yıl Eey Yorumla Sheldon999 +1 yıl Kaç yasındasın Yorumla Soran +1 yıl Napacan Yorumla Sheldon999 +1 yıl Merak ettim seni Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
sesli mesaj gönderirdim ben daha olmuyosa arardım biraz azdıracak şeyler söylerdim onu da sen bul ben söylemeyim o kadar da daha da olmuyosa güzel şeyler giyin foto at
Pisiruj
o ne lan :d
Ne
Anlasilmiyo ki dedigin brn anlamiyom asil
Nasıl şey yapacam
Ya niye yarim yarim yaziyon ya 😅🤦♂️
Neyi nasil yapican
Yatağa nasıl anlarsın ya
Dedim ya basta niye yorumumu okumuyosun sesli mesaj at dedim ara dedim olmuyosa guzel biseyler giyin fotograf at dedim
Çıkamam evfrn drfi
Sen iyimisin yasin kac
Ne dedim
Birkaç samimi sıcak mesaj, iltifatlar, önce birkaç normal resim, sonra hafif dekolteler,
Mmesela
Mesajlara mı ornek istiyorsun, davranışlara mı?
Eet
Böyle 2 günde bir mi cevap yazicaksin☺️
Be
Eet, Be,,? Ne😂
aranızda hiç öpüşme elleşme falan bir şey olmadı mı
Olmadı
sizin yaşlar kaç? nerelerde buluşursunuz? Ne yaparsınız?
Ne
Türkçe bilmiyormusun sen? nerelisin
Komşumuzun oğlu
kaç yaşında komşunun oğlu
22
Sen kaç yaşındasın
. napacam
halay çek
Uffff
yazmasını konuşmasını bilmiyorsun ki sonra uff diyorsun
Biliyorum
Seksi bir şey giy epey iddialı sonra zaten o dayanamaz
normalde erkeklerin davet etmesi gerekmiyor mu :)
Birde soru sormayı becerebilsen , belki yatağa gelen olur
Belkide konum bekliyordur konumu atsan zirvelere çıkarsınız
Gel beni davet sen boş ver
Sen kız sin ama
Evet hemcinsime de ilgiliyim karşı cinsimede güzel olmaz
Güzel olmaz mı
Bilmem
Bi düşün bakalım
Olmaz
Ben davet ederim seni
Yol al
Ahahah her kıza yalvarıyorsun 3. Ol diye bırak burada şekil ayaklarını