Eski̇ erkek arkadaşım yatakta beni̇ neden eksi̇k bırakmış olabi̇li̇r?

Arkadaşlar eski erkek arkadaşım ile 1 hafta önce ayrıldım flörtöz hareketleri sebebiyle yani göz banyosu yaptığını biliyordum kadınları ekleyerek ya da ekleşerek. Kendisinden statü olarak da görünüş olarak da üstündüm bunu çevrem de söylüyordu ama aşıktım, oda çok düşkündü benden ayrı yapamadı barıştık. Yatak ilişkimiz aşırı iyiydi benim sayemde, çok tutkuluyduk fakat 2 senedir şunu farkettim, asla pis değildim. Oda şaşırıyordu fiziğin aşırı iyi çok temizsin derdi, sporcuyum. Ben onun her noktasını yalar fantezide sınır tanımadan zevk almasını almamazı sağlardım fakat o nedense tenimi yalardı ama fazla özenmezdi, çok nadir, dayanamaz öpüşürdü vs devamında birleşme çok uzun sürerdi. Birkez dahi olsun özel bölgemi yalamadı, ya da komple bacaklarımı. Bunun onun yapısı olduğuna kanaat getirdim. Çünkü yapmak istemese bana dayanamamazlık yapmazdı, öpüşürken ilişkide vs çıldırıyordu. Ama ön sevişmede beni eksik bırakıyordu, ilişkide iyi olduğu için ben bunlara takılmadım. Sizce bunun sebebi nedir? Ayrıldım ama bu adam başkası ile de mi aynı şeyi yapar diye sormadan edemedim kendime?

Eski̇ erkek arkadaşım yatakta beni̇ neden eksi̇k bırakmış olabi̇li̇r?